city
Модератор - технократ!
- Член од
- 1 март 2005
- Мислења
- 2.780
- Поени од реакции
- 276
Владата може фантазири за предвремено избори, но не со цел дека тие ќе бидат можност т за да земе воздух, туку баш со таква цела во иднина да нема кризи поради партнерите кои многу лошо се поставени и играат во коалицијата која е на власт и секако поради лошата опозиција која на многу катастрофален начин сака да го подигне својот рејтинг-Да и покаже дека повторно ќе изгубат но сега уште покатастрофално.mesas babi i zabi........no definitivno aktuelnava vlada poleka se gubi vo maglata koja samata ja napravi maftajki so opaskata....i fantazira deka nekoi vonredni izbori ke i dadat moznost da zeme vozduh.....
..............nekako mnogu amaterizam......slicno na stapovite i kamenolomite na Serdarot.......toj bi mavnal 100 stapa , ama nema ni stap ni mavac ,a i bi pratil nekogo vo kamenolom ...ama kamenolom ni za lek , za kazmi da ne zborime
...no inflacijata koja tropa na porti, plus NATO premrezinjata za nekoj den...definitivno ke ja pobutnat da si ja proba srekata.....nema sto da izgubi.....
И од друга страна сигурен си дека инфлацијата тропа на порти? Ако СДСМ викаат дека ќе има инфлација, тоа не значи дека стварно ќе има. Многу смешно ми изгледаш што им веруваш на нивните лаги.:pos2:
И уште ова, одговорни за политичка криза во една држава не се само партии кои на власт. Опозицијата во секој држава има многу важна улога во креирањето на политичките состојби и ситуации. Да се присетиме: од последните парламентарни избори до сега, токму партиите од опозиција сценираа и креираа политички кризи со цел пред очите на маѓународната јавност да се покаже дека оваа влада нема капацитет да се справи со проблемите во Македонија. Кога сфатија дека политичката криза и на нив им смета и дека не им носи поголем рејтинг конечно работите се средија.