Браво за МВР!

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.863
Поени од реакции
5.737
Дали МВР конечно почна да се пресметува со РЕКЕТАРИТЕ??
минатава недела имаше обемна акција во Прилеп за приведување на криминална група истото се случи и во Струга. епа прашањето е дали МВР ќе продолжи со овие акции протви рекетарите и дали судот конечно ќе се покаже во овие случаи или како и досега ќе ги пушта на условно??

Член од
30 ноември 2007
Мислења
7.464
Поени од реакции
5.881
Jas mnogu cesto sum gi spomnal ovie Prilepski kriminalci , koi se mnogu poopasni od mnogu drugi kriminalci , koi sto se ubivaa pri akcii na MVR. Ovie podmentnaa desetici bombi, se zakanuvaa na biznismeni, politicari. Mnogu mirno gi uapsija, voopsto ne im gi unistija domovite , ne im se stavase kesinja na glavite . Pa ne li se opasni tie ( poranesni Lavovi, koi znaat da rakovodat so oruzje, a i sigurno imale oruzje) , sigurno ke se oslobodat za nekoj mesec dena, i plus ke im se ispati obesstetuvanje.
Vo Kumanovo za edna podmetnata bomba , osudeni se 17 albanci , site kazneti recisi so ista kazna, kaznite se drakonicni, kako da se obvinuvaat za ubistvo na 100 lugje.

Член од
12 февруари 2007
Мислења
892
Поени од реакции
4
Дали МВР конечно почна да се пресметува со РЕКЕТАРИТЕ??
минатава недела имаше обемна акција во Прилеп за приведување на криминална група истото се случи и во Струга. епа прашањето е дали МВР ќе продолжи со овие акции протви рекетарите и дали судот конечно ќе се покаже во овие случаи или како и досега ќе ги пушта на условно??
Bravo i od mene.
Dokazi imase i dosega samo nekomu taka cinese...a Dardan vo pravo si,ama ovie imaa grb od kakvi takvi faktori...dodeka kaj AL reketari se e samo za pari...

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.098
Овој па, не е жив некоја тема ако не ја сврти на етничка основа.

Ало, криминалец е криминалец, без разлика дали е Македонец, Албанец или Тунгузиец. Квотите во затворите не се пополнуваат според рамковен договор, туку според законите.

Tutkar

Богомил
Член од
6 декември 2005
Мислења
1.967
Поени од реакции
34
Jas mnogu cesto sum gi spomnal ovie Prilepski kriminalci , koi se mnogu poopasni od mnogu drugi kriminalci , koi sto se ubivaa pri akcii na MVR.

Мистичен не ја врти на етничка основа бе, сигурно мисли за Диме Поштарот кој во Капош беше застрелан како куче.

Инаку сите вакви акции за поздравување.

Член од
30 ноември 2007
Мислења
7.464
Поени од реакции
5.881
I jas ja pozdravuvam akcijata, neka se fatat kriminalcite.
No ako ste imale moznost da gi vidite snimkite od ovaa akcija , vidovte li kako izgledase ?? Mu vlegoa doma, tropajki mu na vrata 3 pati , i cekajki odgovor , dali ke im ja otvorat vratata ili ne. Potoa edniot duri na pizami gi vklucuvase svetlata , a ovie go gledaa , i go cekaa da zavrsi rabota.
Zosto kaj albancite vednas se krsi vratata , se vleguva so uzbuna , se prevrtuva se sto ima da se prevrti. I imalo slucaj koga gi pustat kako nevini. Ova go imase vo Skopje , za vreme na Brodec koga se slucuvase. Im se iskrsija domovite i na kraj , izvinete greska.

Член од
9 март 2007
Мислења
323
Поени од реакции
21
ЈАС ГИ ПОЗДРАВУВАМ ВАКВИТЕ АКЦИИ И СМЕТАМ ДЕКА МВР ТРЕБА ДА СИ НАПРАВИ ЕДНА ЧИСТКА најпрвин во нејзините редови, па потоа да ги проширува активностите на терен, бидејќи и сите уапсени во последната акција биле на некој начин вработени во МВР, а сигурно не се лажам, ако мислам дека во МВР моментално владеаат најголемите криминалци и во моментов се прават најголемите криминални дејствија кои допрва ќе бидат откриени.

МВР со кое во сенка раководи Мијалков ги крие вистинските настани кои се случуваат во државата. Се прави проневера на милиони евра од државниот буџет. ПОлицијата ни е најголемата МАФИЈА во нашата држава, нормално кога во фотелја ќе седнат најголемите мафијашишта.

Tutkar

Богомил
Член од
6 декември 2005
Мислења
1.967
Поени од реакции
34
ЈАС ГИ ПОЗДРАВУВАМ ВАКВИТЕ АКЦИИ И СМЕТАМ ДЕКА МВР ТРЕБА ДА СИ НАПРАВИ ЕДНА ЧИСТКА најпрвин во нејзините редови, па потоа да ги проширува активностите на терен, бидејќи и сите уапсени во последната акција биле на некој начин вработени во МВР, а сигурно не се лажам, ако мислам дека во МВР моментално владеаат најголемите криминалци и во моментов се прават најголемите криминални дејствија кои допрва ќе бидат откриени.

МВР со кое во сенка раководи Мијалков ги крие вистинските настани кои се случуваат во државата. Се прави проневера на милиони евра од државниот буџет. ПОлицијата ни е најголемата МАФИЈА во нашата држава, нормално кога во фотелја ќе седнат најголемите мафијашишта.
Нешто не си ми јасен прво викаш да ги исчисти својте редови биле криминалци, а после уапсените криминалци биле од редовите не МВР, :nesvest:

Член од
27 јануари 2008
Мислења
54
Поени од реакции
1
No ako ste imale moznost da gi vidite snimkite od ovaa akcija , vidovte li kako izgledase ?? Mu vlegoa doma, tropajki mu na vrata 3 pati , i cekajki odgovor , dali ke im ja otvorat vratata ili ne. Potoa edniot duri na pizami gi vklucuvase svetlata , a ovie go gledaa , i go cekaa da zavrsi rabota.
Zosto kaj albancite vednas se krsi vratata , se vleguva so uzbuna , se prevrtuva se sto ima da se prevrti. I imalo slucaj koga gi pustat kako nevini. Ova go imase vo Skopje , za vreme na Brodec koga se slucuvase. Im se iskrsija domovite i na kraj , izvinete greska.
Jas ti kazuvam deka napravena e bezbednosna procenka i dejstvuvano e spored nea, ti garantiram deka kaj nekoi e vlezeno so krsenje na vratite a uapsenite se mirno privedeni zaoa sto ne pruzale otpor. A ti mora da si go kazes svoeto u stvari i za toa si na forumov.

Член од
27 јануари 2008
Мислења
54
Поени од реакции
1

Sakam iskreno da mi odgovoris dali ti licno ili nekoj blizok tvoj e zafaten so nekoja od operativnite akcii na MVR kako sto e zmisko oko i sl.
Ne ocekuvam da odgovoris pozitivno, mislam deka iskrenosta ne ti e jaka strana. Premnogu bes i zloba zraci od tvoite zborovi.

Член од
17 јули 2006
Мислења
3.114
Поени од реакции
22
Nese soglasuvam ama aj. Takvite lugje netreba da se lincuva naprotiv treba da i sluzat na vlasta pr . albanskata mafija koja i te kako i sluzi na svojot narod.Vprocem i ali ahmeti i menduh tachi se najgolemi reketari kriminalci bosovi .:toe:

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Судот ќе покаже дали и од кого барале пари уапсените лавови-полицајци во Прилеп.Загрижува и фактот што не се покренува кривична постапка против оние кој биле "рекетирани" од уапсените,зошто се работи за големи пари кој им биле исплаќани.Од каде и како се стекнале "рекетираните" со тие пари воопшто никој не прашува,како што никој не се прашува зошто Тутунскиот Комбинат во Прилеп има загуба од 100 милиони евра или 11 Октомври окулу 15 милиони евра,начукана токму од директорувањето на оние "чесни" директори или бизнисмени кој се жалат дека им биле барани и изнудени пари од уапсените.

concrete

alte Esel
Член од
22 март 2005
Мислења
12.248
Поени од реакции
1.703
ABC.......sto zaebani prasanja postavuvas.....pusti sega toa, kogo go interesira nesto takvo vo GODINATA NA STAORECOT :)

Член од
13 октомври 2007
Мислења
3.175
Поени од реакции
434
убаво ти кажаа ,за криминалците не постои етничка боја , или овој можеби се прекрстил????????
[MEDIA]http://www.youtube.com/watch?v=2z0Ct-NHkvg[/MEDIA]

Kajgana Shop

На врв Bottom