БАРАМ Electronic Spy Listening Device

• Креатор на темата Креатор на темата OFcp&&&
  • Време на започнување Време на започнување
јас знам една личност која има вакво. инаку член е на форумов и отворено ми призна дека со помош на оваа направа открил дека OFcp&&& e NEBO666.

Лонг тајм ноу си :)

Доста оф топици. Гестапо е на терен.

Ок, ок...во право си...не е место...да отворам тема во чек дис аут?
„Која славна Кајгана личност се крие зад никот OFcp&&&?“ :pos:

Нека ми одговори со издржан логичен одговор околу инспирацијата на никот прво, па ќе му кажам кај да набави. :)
Хмм....договорено,но пред тоа,
кој ми гарантира дека кога јас ќе го исполнам мојот дел од договорот,ќе го исполниш и ти твојот?
Која е цената на такввите уреди во „местото“ што ти ќе ми го кажеш?
Дали тоа место се наоѓа во македонија?

Местото не е во Македонија, во соседна Србија е. Ајде одговори. :)

Местото не е во Македонија, во соседна Србија е. Ајде одговори. :)
абе немам пасош,
ќе ми го донесеш од србија во македонија?!?

Не сакам да кажам, веќе кажав, и убоо си образложив :)
Да продолжам?
-Тајтлот - НАУЧНИК > МИСЛИТЕЛ
-Регистрирањето после банот на НЕБО
-Кретенските теми
Абе што се замарам? Сум се спремил ко на суд да одам...:pos:
Ај си ќутам...

Знам дека не е за тебе... Подобро седи си дома и управувај си го беспилотното летало од пред компјутер. :pos: ...Да не загинеш де...ама пази, така хемороиди демнат... :pos:

п.с.
Знам дека филмовите како Џејмс Бонд 007,Терминатор,ЦСИ,Заговор ( и мн. др. ) се интересни,и во нормални дози,добро е да ги гледаш,
но кога постојано ќе гледаш ракви филмови,тие можат да станат и штетни.
Еден од првите симптоми на штетното влијание на ваквите филмови врз тебе е тоа што во се`,буквално во се`, наоѓаш заговот
....
И во најлош случај,можеш да завршиш како психопат.( верувам дека околу 50% од психопатите во светот,имаат теории со иста природа како твојата,нели е така? )

Ова го напишав затоа што имав намера да ти помогнам,
и се извинувам за офтопикот,но ова ќе биде последен пат.

Еј, абе и Небо немаше пасош... :daun:
Ништо чудно,повеќе од 60& од македонската популација нема пасоши,нели тоа е така?

И,што направивме со договорот?
да кажам „што значи“,или која е инспирацијата на OFcp&&&?
Имаш гаранција,или доказ за тоа дека ти ќе го извршиш твојот дел од договорот?

п.с.
Знам дека филмовите како Џејмс Бонд 007,Терминатор,ЦСИ,Заговор ( и мн. др. ) се интересни,и во нормални дози,добро е да ги гледаш,
но кога постојано ќе гледаш ракви филмови,тие можат да станат и штетни.
Кога веќе зборуваме за филмови...
кој ми гарантира дека кога јас ќе го исполнам мојот дел од договорот,ќе го исполниш и ти твојот?

Ова како да сум го видел на филм...:pos:

OFcp&&&, паше, јас ти ветив дека ќе ти кажам кај можиш да најдиш. Во Белград, од Маракана (на Црвена Звезда стадионот) одиш накај Кнез Михајлова, прво излогче десно и имаш spy kits, секакви видови. Ајде сеа ти исполни го твојот дел.

OFcp&&&, паше, јас ти ветив дека ќе ти кажам кај можиш да најдиш. Во Белград, од Маракана (на Црвена Звезда стадионот) одиш накај Кнез Михајлова, прво излогче десно и имаш spy kits, секакви видови. Ајде сеа ти исполни го твојот дел.
како што веќе претпоставувате ( свесно или несвесно ),OFcp&&& е кратенка,
од што?
од изразот,или реченицата ( на англиски :wink: јазик):
Оrdinary Flawless Computer ProgrammerА тој знакот/знаците,сигурно претпоставувате дека нема значење,и е тука само поради естетски пичини ( од истите причини,првите две букви се поголеми од вторите ).
Ако на овој форум,има некој со помала интелигенција од нормалната( т.е. е интелектуално заостанат),можам да му го објаснам ова...
Има потреба од објаснување?

п.с. Во таа продавницата,колкава е цената на тој уредот ( претпоставувам дека има различни од овој вид,па затоа кажетеми од колку до колку се движи ),и кои други видови на вакви алатки се застапени таму,а линкот од веб страната на таа продавница.

Во повечето филмовите,околу 90% од работите се вистинити,а 10% измислени.
Кои работи се вистинити?
Позадината,луѓето,местото,законите на физиката и сл.
А измислени се,нормално,темите кои се обработуваат во нив ( заговори,убиства и сл ),не за џабе се викаат глумци,артисти и сл...

Сакав да кажам дека не е чудно тоа што нешто што јас сум напишал,ти предходно тоа си го видел на филм.
( ако сеуште не ти е јасно: не морам да гледам филмови за да не им верувам на луѓето,тоа можам да го научам од секојдневниот живот,од грешките на другите луѓе....Што ќе беше ако сите верувавме во секому,и во се што секој ќе каже?!? )

Ханзо - Хеликоптерски авијатичар на заебани операции
Fantom - Fearless Apprentice Not Tired Of Mor(m)ons
Serpico - Sexually Explicit Republican Profound In Computer Operations

:pos::pos2:

Абе небо, па барем да гуглнеше ofcp...види што убав резултат дава
[SIZE=-1]Ontario Federation for Cerebral Palsy

[/SIZE]...ти одговара...:pos:

Здравоооооо​
Арни?

На некој му здосадил форумов и сака да одмара? Ајде да видиме кој ќе е среќникот. Одамна не сум пратила некој на ладење :zlo:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom