IronTrooper
The King of Cool
- Член од
- 27 март 2007
- Мислења
- 1.496
- Поени од реакции
- 32
јас знам една личност која има вакво. инаку член е на форумов и отворено ми призна дека со помош на оваа направа открил дека OFcp&&& e NEBO666.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ок, ок...во право си...не е место...да отворам тема во чек дис аут?
„Која славна Кајгана личност се крие зад никот OFcp&&&?“![]()
Хмм....договорено,но пред тоа,Нека ми одговори со издржан логичен одговор околу инспирацијата на никот прво, па ќе му кажам кај да набави.![]()
абе немам пасош,Местото не е во Македонија, во соседна Србија е. Ајде одговори.![]()
Не сакам да кажам, веќе кажав, и убоо си образложив
Да продолжам?
-Тајтлот - НАУЧНИК > МИСЛИТЕЛ
-Регистрирањето после банот на НЕБО
-Кретенските теми
Абе што се замарам? Сум се спремил ко на суд да одам...
Ај си ќутам...
Знам дека не е за тебе... Подобро седи си дома и управувај си го беспилотното летало од пред компјутер....Да не загинеш де...ама пази, така хемороиди демнат...
![]()
абе немам пасош,
ќе ми го донесеш од србија во македонија?!?
Ништо чудно,повеќе од 60& од македонската популација нема пасоши,нели тоа е така?Еј, абе и Небо немаше пасош... :daun:
Кога веќе зборуваме за филмови...п.с.
Знам дека филмовите како Џејмс Бонд 007,Терминатор,ЦСИ,Заговор ( и мн. др. ) се интересни,и во нормални дози,добро е да ги гледаш,
но кога постојано ќе гледаш ракви филмови,тие можат да станат и штетни.
кој ми гарантира дека кога јас ќе го исполнам мојот дел од договорот,ќе го исполниш и ти твојот?
Кога веќе зборуваме за филмови...
Ова како да сум го видел на филм...![]()
како што веќе претпоставувате ( свесно или несвесно ),OFcp&&& е кратенка,OFcp&&&, паше, јас ти ветив дека ќе ти кажам кај можиш да најдиш. Во Белград, од Маракана (на Црвена Звезда стадионот) одиш накај Кнез Михајлова, прво излогче десно и имаш spy kits, секакви видови. Ајде сеа ти исполни го твојот дел.
Во повечето филмовите,околу 90% од работите се вистинити,а 10% измислени.Кога веќе зборуваме за филмови...
Ова како да сум го видел на филм...![]()