Билјард

• Креатор на темата Креатор на темата Lud!0t k0nj
  • Време на започнување Време на започнување
Тебе ќе те решам у скоро време.. не ми беше дено а и беx изнервиран... како никојпат до сега.. така да не ти беше тешко да ме претепаш сам си бех крив :).

Па ајде може зошто да не а сам ќе дојдеш или..?
Се ти си најак да те еем:pos2::vozbud:

Му се реванширав:
SrRulz-Alien_Sr 14-6 :vozbud:
Вкупно: 43-35

Не ми беше денот. Признавам. Можеби требаше и со поголема разлика да изгубам, но тоа не значи ништо, тоа не значи оти сум послаб, тоа не значи оти секогаш ќе губам, тоа не значи оти ми е мака... ќе си дојдат работите на своето место :smir: Уште еднаш браво за големата победа, одамна некој не ме тепал со толкава разлика. :smir: Сенајдобро...

Билард како помал по цел ден бев на него сеа не ми омрзна онака досадни иначе за ХОБИ е добро ендаш дневно.:smir:

Вчера се запознавме со petar_joker беше во Струмица и изигравме неколку партии билјард морам да признаам дека е одличен играч, на крајот завршивме 4-4 во партии.
Mи тргна лошо на почетокот изгубив 3 партии по ред но затоа после победив 4 по ред и на крајот завршивме 4-4 во партии.

Mило ми беше што се запознав со дечкото ај на лето здравје се гледаме во Охрид доколку дојдам де :):).

Доколку доаѓа некој друг билјардист во Струмица нека се јави кај мене на ПП или пак ако има некој од Струмица што се осеќа јак нека пише :helou:

Вчера се запознавме со petar_joker беше во Струмица и изигравме неколку партии билјард морам да признаам дека е одличен играч, на крајот завршивме 4-4 во партии.
Mи тргна лошо на почетокот изгубив 3 партии по ред но затоа после победив 4 по ред и на крајот завршивме 4-4 во партии.

Mило ми беше што се запознав со дечкото ај на лето здравје се гледаме во Охрид доколку дојдам де :):).

Доколку доаѓа некој друг билјардист во Струмица нека се јави кај мене на ПП или пак ако има некој од Струмица што се осеќа јак нека пише :helou:

Вечер вечер... :helou:

Не сум некој добар играч, ама учам! Во последно време скоро секој ден после школо со друштвото одиме на неколку партии билијард. Може да се каже дека ни стана еден вид на рутина :)

Мило ми е и мене шо се запознавме. Морат и јас да признам дека си страшно добар играч и со право мојш да пишиш на ова тема дека стварно те биват :smir:.
Штета шо другите 2 дена бев нон-стоп зафатен, па не изигравме уште некоја партија.
Следниот пат да изиграме на домашен терен, ќе ги соберам и локалниве билијардисти и ќе паднит добар турнир. Поздрав :helou:

Не сум некој добар играч, ама учам! Во последно време скоро секој ден после школо со друштвото одиме на неколку партии билијард. Може да се каже дека ни стана еден вид на рутина :)
Добредојде во фамилијата.

Добредојде во фамилијата.
:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:Да подолжиш да играш ШТО ПОВЕЌЕ ТОА ПОДОБРО.
Да не биде само реплицирање
Секој ден играм билијард а ако немам можност да излезам поради некој причина да играм тогаш на интернет си играм на агаме.Поздрав билјардЏИИ.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom