Фан Клуб: Тотенхем

• Креатор на темата Креатор на темата fantomX
  • Време на започнување Време на започнување
Да бе да, како сфативте уште во 5 коло ?
Ако е така, значи и Манчестер ќе треба да се бори за влез во Уефа ?

П.С. Гледам многу видовити сте, па дај кажете што ќе ми се оценките на првото тромесечие ? :toe:

Ќе имаш се 5 само математика ќе имаш 4..а Манчестер ќе се бори со Челси за титула.Задоволен..Поздрав:helou:

Ќе имаш се 5 само математика ќе имаш 4..а Манчестер ќе се бори со Челси за титула.Задоволен..Поздрав:helou:
А јас?:pos2:
БТВ ова е трагедија:tapp::tapp:како може така да играат ејј :nesvest: ама знам дека кога ќе влезат у форма тешко некој да ги запре:toe:

А јас?:pos2:
БТВ ова е трагедија:tapp::tapp:како може така да играат ејј :nesvest: ама знам дека кога ќе влезат у форма тешко некој да ги запре:toe:

чекајте малко да се уиграт играчите скоро сите се нови немат играно заедно ... ке видете за 1 месец шо ке прават

Тотенхем се заинтересирани за Клас Јан Хунтелар за зимскиот преоден рок :vozbud:

Друже, ма не Хунтелар, уште тројца дупло подобри од него да купат, тоа ти е. Не бидува тим од нив ... :jaj:

Друже, ма не Хунтелар, уште тројца дупло подобри од него да купат, тоа ти е. Не бидува тим од нив ... :jaj:
Иста песна од лани...и лани почнаа катастрофа па после малку им тргна,па го освоија купот и сега играат Куп Уефа

Чекам многу од Џовани, ама ништо гледам немат победа нерешено со Виган, ајде бе има време

Павличенко го даде првиот гол за Тотенхем од кога дојде во овој клуб.
Моментално е 0-2. Им тргна. :back:

Што се дешава со тотенхем, ќе забелажат уште еден пораз :tapp:

Bent, Huddlestone и Lennon на клупа :tapp:

епа затоа ќе губат бе мисљат Роман е појак од Бент па победа ќе им донесе...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom