TpH_Bo_OkO
Трноризец
- Член од
- 18 мај 2005
- Мислења
- 11.537
- Поени од реакции
- 879
Неможе.Многу е богат,премногу.. може сите заедно на форумов со се гаќи да не купи
Не сме на продажба! :wink:
Неможе.Многу е богат,премногу.. може сите заедно на форумов со се гаќи да не купи
Прва и последна работа!Prva Rabota Pogolemiot del od skopjanite bea ubedeni deka So doaganjeto na Trifun kako gradona4alnik zivotot ke bide mnogu podobar
ВМРО и СДСМ имаат финансиери како Трифун,Наков,Свето,Камчев,Миле или Зоре,Гуштеров,Ѕинго.........,значи врската па и интересите се взаемно испреплетени.Прва и последна работа!
Ниту некој гласаше за Трифун нуту за Пенов, најголемиот дел гласаше за ВМРО-ДПМНЕ или СДСМ, така да имињата на кандидатите и не беа толку важни.
А кој го штити Трифун?......парите!...со нив се се купува.
he,he...naslo grnce kapace..................................
..............................................Иначе, јес да ме нервира кампањата на Велија(кој е слично...злато) против Трифун, али овој вториот ми е понеподнослив.
да се разбереме луѓето што излегоа "не гласаа" за Трифун,туку гласаа против Пенов зошто им дојде преку глава и така Трифунчо си стана градоначалникVone znam deka sekade se glasa taka ... ZA VMRO ili za SDSM no vo Skopje bese poinaku posto Penov veke dva mandati dobivase so razli4ni koalicii i koga LDP bese so VMRO i potoa koga LDP bese vo koalicija so SDSM zna4i glasaa za 4ovek. I Trifun se javi kako 4ovek podrzan od grupa na gragjani i iskreno se o4ekuvase deka toj ke go izmeni Skopje. A da za toa si vo pravo deka parite go stitat nego, kako i toa deka mnogu lugje se vlezeni vo kriminalniot biznis zaedno so nego i sekoj si go 4uva GRBOT
DimeY јас искрено гласав за Труфун пошто и Пенов ништо не покажа во тие 4 години, ама бев сигурен дака типов ќе направи многу за градов, ама неговата пластича фаца не прелажа тој си го смести газето во фотељка и го боли цевка за градот го доупропасти колку што можеше, си купи што му беше ќеиф и сега може да си накриви капата и да си свирка.да се разбереме луѓето што излегоа "не гласаа" за Трифун,туку гласаа против Пенов зошто им дојде преку глава и така Трифунчо си стана градоначалник