Тањушка
pretty mama
- Член од
- 17 јануари 2006
- Мислења
- 365
- Поени од реакции
- 29
Е вака...
Пробав со брич, се избричив денес под пазувите, ама ми смета тоа што бричот не ги отстранува комплетно влакната, туку остануваат ситни влакненца кои боцкаат при допир и можат многу лесно да се приметат.
Дајте ми некој совет, морам ли со брич?
Знае ли некоја од вас со што ги отстрануваат влакнатата познатите глумици и топ модели?
Всушност, мора да е на козметичар со восок, ама вие викате штетно било за жлездите... а сум приметила на телевизија колку им е мазно под пазувите на познатите девојки, од далеку се приметува дека не користат брич.
Можеби е прашањево смешно, ама навистина го имам забележано тоа и многу ме интересира. Претпоставувам дека е со восок, но вие викате штетен е, ќе ми каже ли некој посигурно и подетално?
Навистина ми пречат ситните влакненца, ако не да си се вратам на машинката...![]()
Еце, и тие се бричат, само во фотошоп им средуваат да не се гледа, или им мачкаат пудри за на писта. Инаку, нормално дека да им се доближиш во живо, ќе видиш дека и нив им се пазувите исти како и тебе :wink:. И повторувам, не ни помислувај на нешто друго освен тоа. :nenene: