Албанско знаме пред Влада и на граница?

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
5 мај 2005
Мислења
4.454
Поени од реакции
178
Па си купувате вие . А купивте и многу души не секирај се ти . Само ќе видиме како ќе завршат тие изроди . Се се враќа се се плаќа . Само некогаш порано некогаш подоцна .

Тоа "подоцна" никако да дојде ама...

Член од
30 ноември 2007
Мислења
7.464
Поени од реакции
5.881
Албанско знаме пред влада и на граница!! Тоа е темата!!
Секоја држава во светот си има едно и само ЕДНО знаме, па и таа држава нека има милион националности и вери и така натаму! Ете како што и други претходно напишаа како Босна има 1 знаме, Америка има 1 знаме.... Македонското знаме е симбол за државата Македонија и СИТЕ што во таа држава се родиле и живеат! Албанското знаме е симбол на Албанија! Ако толку ДУИ или не знам уште кој го сакаат тоа знаме пред влада и граница нека си одат во Албанија и нека си уживаат во него колку сакаат!
Anuskan, a zosto pred instituciite kade sto albancite se mnozinstvo moze da se koristi toa tugjo zname ? Dali i toa e Makedonija , ili Albanija.
Koga mozelo pred inst. vo ovie 16 opstini, zosto da ne moze i na granica.
Albanskoto zname e simbol za site albancite, znaci ne e samo drzavno zname. Koe e napraveno na kompjuter tuku toa zname sto vikate albansko zname , mozelo da se upotrebi i na Kosovo , za vreme na Tito .
Zosto togas ne velea deka ne moze, i deka e toa zname na nasiot neprijatel Albanija. Ke povtoram toa e zname na site albanci. Kosovo ke ima zname prifatlivo za site , megjutoa nacionalnoto zname ke bide toa , crveno crno .
Makedonija ke treba da izglasa zname koja ke bide prifatlivo za site. Dodeka nacionalnite znaminja ke bidat postaveni do drzavnoto.

concrete

alte Esel
Член од
22 март 2005
Мислења
12.248
Поени од реакции
1.703
A be dardan-ko , a be decko ti ne si site...ti si makedonski gragjanin so site prava, ama ne zaboravaj vo drzavata Makedonija , a taa ima svoe zname...ventilator,rotor japonsko sonce...ne e bitno DRZAVNO ZNAME E....,
na odredeni mesta se vee samo drzavnoto zname...se drugo e kulturno umetnicko drustvo i folklor...Vreme e da pocnete da se budite ili da pocnete da se selite, kaj i da e zurkata ke pocne da malaksuva, a mamurlakot e tezok , ako preteras...:) sekoe preteruvanje e belja rabota......

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
Јас само една работа не сфаќам... им сметало едно, им сметало друго... кога све им смета кој кур бараат тука... Ене ја кај е Албанија може таму да си одат... по цели денови да си го гледаат знамето пред институции , пред куќи или кај им се сака... тука е МАКЕДОНИЈА и има МАКЕДОНСКО ЗНАМЕ а не на таму некоја дупка... башка од што ми станаа антипатични боите и од что почнав да ги мразам немам облечено црвено- црна комбинација од одамна... батали тоа... некој погоре спомна како што можело пред општини да се вее така и пред институции можело... Дајте бе луѓе кому му изгледа нормално да се вее туѓу знаме во една земја имајќи сопствено... Па не (едвај) да се 20% туку и 90% да се

JOE

Пелистер Битола
Член од
31 март 2007
Мислења
3.030
Поени од реакции
625
Јас само една работа не сфаќам... им сметало едно, им сметало друго... кога све им смета кој кур бараат тука... Ене ја кај е Албанија може таму да си одат... по цели денови да си го гледаат знамето пред институции , пред куќи или кај им се сака... тука е МАКЕДОНИЈА и има МАКЕДОНСКО ЗНАМЕ а не на таму некоја дупка... башка од што ми станаа антипатични боите и од что почнав да ги мразам немам облечено црвено- црна комбинација од одамна... батали тоа... некој погоре спомна како што можело пред општини да се вее така и пред институции можело... Дајте бе луѓе кому му изгледа нормално да се вее туѓу знаме во една земја имајќи сопствено... Па не (едвај) да се 20% туку и 90% да се
Абе не се чуди......единствена цел им е на сите "аљбанци" западна македонија под команда на официјалана Тирана да биди, т.е промена на границите.То е цела работа.Па и вие се прајте будали џоа незнајте

CELTIK

magionicar
Член од
23 декември 2007
Мислења
2.909
Поени од реакции
839
se ke bide jasno za brzo vreme edno da vi e nacisto R albanija i kosovo ne moze da se hogemoniziraat poradi toa sto vo albanija nema albanci tuku sea tie se ortodoksni gragani na republka albanija a pokraj ova albancite od kosovo voopsto ne sakaat spoj megu niv i zitelite na albanija bidejki za kosovarite ovie drugite se divo pleme

CELTIK

magionicar
Член од
23 декември 2007
Мислења
2.909
Поени од реакции
839
Абе не се чуди......единствена цел им е на сите "аљбанци" западна македонија под команда на официјалана Тирана да биди, т.е промена на границите.То е цела работа.Па и вие се прајте будали џоа незнајте
im rekov toa jas koga sakaat samo oni nas da ni gi vratat mala prespa i planinite do korca i gradot pogradec koj e pravoslaven tolku nie niv te gv debar i site tie sela tamu zaedno so sar pl

Член од
13 октомври 2007
Мислења
3.175
Поени од реакции
434
im rekov toa jas koga sakaat samo oni nas da ni gi vratat mala prespa i planinite do korca i gradot pogradec koj e pravoslaven tolku nie niv te gv debar i site tie sela tamu zaedno so sar pl
Каков Дебар бе не си играј играчки , таму не се мнозинство :nenene:

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
se ke bide jasno za brzo vreme edno da vi e nacisto R albanija i kosovo ne moze da se hogemoniziraat poradi toa sto vo albanija nema albanci tuku sea tie se ortodoksni gragani na republka albanija a pokraj ova albancite od kosovo voopsto ne sakaat spoj megu niv i zitelite na albanija bidejki za kosovarite ovie drugite se divo pleme
токму така... нездраво си во право... културни , цивилизирани албанци... значи христијани ... а не ова шиптариштава... буквално диво племе... никој не ги сака... само ние тука ги мазиме пичка им матер.... еден ден ќе ни клекне ... (се надевам) па ќе наебаат

CELTIK

magionicar
Член од
23 декември 2007
Мислења
2.909
Поени од реакции
839
vo albanija za pomalku od edna decenija ke ima nemiri pomegu severot koj e muslimanski i jugot koj e hristijanski .

Член од
5 мај 2005
Мислења
4.454
Поени од реакции
178
Јас само една работа не сфаќам... им сметало едно, им сметало друго... кога све им смета кој кур бараат тука... Ене ја кај е Албанија може таму да си одат...
не бе не...тука сакам, и крај. Боље ми е тука, само тука може курташак со народ да се игра не заебаај :)
ете глеаш шо убаво си кажуваш, црвено црно не облакаш. уште малце и куќата ќе си ја продадеш, дека како што знам од Гостивар си. И не 20%, 99, 100.2% ќе биде. После во Скопје исто ќе правиме, па Куманово, па Велес, па лека полека, град по град....А народот ќе се предава, и ќе се предава, и ќе продолжи да спие. Па нормално. Што друго му преостанува, нели? Слушам и во Грчка албанско знаме се вее веќе...ама таму малце покасно, прво во Македонија ќе завее. Грците колку толку со едно око спијат, не се скроз во зимски сон.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom