Што сакаат (бараат) жените?

Член од
5 јануари 2008
Мислења
2.806
Поени од реакции
3.062
Јака женска е реативен критериум.
АКо е „јака“ тоа значи дека повеќето и паѓаат како круши, па да речеме дека ќе ја падне некој во близина но, не допирлив.
И обратно важи ако типот е јак, па треба да падне.

Кога ќе пораснеш, тогаш не е важно дали е јак, или дали е јака. Тогаш играат поинакви вредности. И тогаш се јаки, но со поинаков аршин се мери ЈАКОСТА. :pos2:
31-01-08 23:00 темава сум ја отворил пред 3 години под терминот јака подразбирав цитирам " типка која може да биде со кој тип сака"

Член од
31 октомври 2010
Мислења
338
Поени од реакции
59
31-01-08 23:00 темава сум ја отворил пред 3 години под терминот јака подразбирав цитирам " типка која може да биде со кој тип сака"
Ухх, колку се ретки таквите. Ако мисиме на истото тогаш тешко дека таква има на форумов :toe:

Член од
5 јануари 2008
Мислења
2.806
Поени од реакции
3.062
Ухх, колку се ретки таквите. Ако мисиме на истото тогаш тешко дека таква има на форумов :toe:
во право си, ама повеќе има типки што можат да имаат кој сакаат, отколку машки кој можат да имаат која типка и да сакаат (ху гет ит). Што сепак е плус за машките т.е .. за тој што нема конкуренција :) иако секој би можел да биде таков, бидејќи е "mindset" - состојба на умот, доколку кај женскиот пол тоа е mindset PLUS физичкиот изглед.. кој ги прави атрактивни или како што сум ги нарекол "јаки" .. а физичкиот изглед неможеш да го смениш туку само да го украсиш XD

HardCore

Cylon
Член од
4 февруари 2010
Мислења
139
Поени од реакции
38
Со секое исполнување на едно барање или желба, жената преминува на ново. Ако не знаете како да играте, готови сте.

Член од
14 август 2010
Мислења
5.508
Поени од реакции
5.821
во глобала сите така велите и на крај испадна дека си и бил другар... заеби... не работи та финта
??? не те разбирам, јас тоа го напишав зашто тоа и го сакам од едно машко а сигурно и други девојчиња го сакаат тоа, ако нема љубов и почит во врската исто како и да не постои.:toe:

Кралот Марко

Не прилепчанецот, ами Јас
Член од
6 ноември 2008
Мислења
3.969
Поени од реакции
278
Што сакаат (бараат) жените?

Секогаш различно од она што сакаат (бараат) мажите од нив...

S

StormRage

Гостин
??? не те разбирам, јас тоа го напишав зашто тоа и го сакам од едно машко а сигурно и други девојчиња го сакаат тоа, ако нема љубов и почит во врската исто како и да не постои.:toe:
пробав неколку пати така па нишо не напрајв... пробав да се глупирам и на секој збор да редам капак така работеше нешо... а да... ко шо реков во глобала сите сакаат како тебе (барем така велат)

Kajgana Shop

На врв Bottom