Што сакаат (бараат) жените?

A

Antigona

Гостин
Лично јас барам само 2 работи од мажите : да имаат респект кон мене и да знаат да ме задоволат во кревет.

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Да ме разбира, почитува и засмејува.

Шеј Лонг

Koristam kirilica.
Член од
16 јуни 2010
Мислења
1.987
Поени од реакции
1.611
Повеќето сакаат да бидат задоволени у кревет, тоа е тоа коа се секусално задоволени многу полесно се комуницира. А ако не седнала на к*р дугачко време тогаш е тешко! Значи во ПЕНИСОТ е вистината

Член од
13 август 2008
Мислења
1.145
Поени од реакции
893
Може и нема ,ама за едни други знам 100% кои ги има ,и тоа со лопата да ги ринеш.
Мислам на оние девојки кои дома им викаат:
-ти мори керко мислиш ли да се мажиш ??? па 40 наполни .....
Кхм среќата беше само во бракот :tapp:

--- надополнето ---

Јас би ти препорачал да не бидиш дотолку самоуверена и пренапумпана со гордост бидејќи тоа не те прави ништо подобра и покарактеристична од другите..барем по тоа што го заприметувам со оваа реченица(освен ако не се зафркаваш тоа е друга работа)!
И беше шала :toe:

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.491
Во мојот случај е обратно, јас знам што сакам но таа незнае.. може и да има исклучоци, не ја исклучувам таа можност
Tвојот случај не го рефлектира целото општество, нели.

S

Sheldon Cooper

Гостин
Логика, исксутво, перцепција, дискусија.
Епа јас се произнесов со мој личен став зборувајќи за мене а ти ми кажуваш дека цело општество (не наведувајќи дали се работи за машки или женски) го делат ТВОЕТО мислење дека мажите незнаеле што сакаат според твојата логика, искуство, перцепција итн. :) Кога ќе видам резултати од анкета или некое истражување тогаш ќе дискутираме за мислењето околу ова прашање на ниво на едно општество. :smir:

AnaMercury

Love is only a feeling...
Член од
30 декември 2007
Мислења
1.097
Поени од реакции
190
Жените знаат што сакат, но мажите ретко.
Знаеме, ама или не можеме да објасниме или не можат да не сфатат, или не се трудиме да објасниме или не се трудат да не сфатат, имам многу опции-како за кого :pos:

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.491
Епа јас се произнесов со мој личен став зборувајќи за мене а ти ми кажуваш дека цело општество (не наведувајќи дали се работи за машки или женски) го делат ТВОЕТО мислење дека мажите незнаеле што сакаат според твојата логика, искуство, перцепција итн. :) Кога ќе видам резултати од анкета или некое истражување тогаш ќе дискутираме за мислењето околу ова прашање на ниво на едно општество. :smir:

Не зборам дека мажите незнаат што сакаат...него дека добар број од мажите незнаат што сакаат жените, незнам како дојде до поинаков заклучок. И да не ти требаат анкети, само гледај што се случува околу тебе. Сепак млад си уште, има време ќе почнеш поинаку да размислуваш.

Филозофка

Amelie Poulain
Член од
21 јануари 2009
Мислења
1.680
Поени од реакции
525
А можете да го погледнете и целиот документарец
Ауу ова све објаснува и тоа аргументирано браво за клипов сите погледнете го да ви се разјасни како жените гледаат на оваа работа :)

Член од
31 октомври 2010
Мислења
338
Поени од реакции
59
Ова прашање никој го нема одговорено,можеби и затоа што и самите незнаат што бараат(сакаат) (се мисли на нај атрактивните женски),дали е тоа атрактивност? пари? или пак слава? или сосема трето...??? Значи на кој начин мислите дека можете да и го свртите вниманието на една јака женска? И што мислите дали изгледот им е битен на жените??? како што тоа им е битно на мажите;)
Јака женска е реативен критериум.
АКо е „јака“ тоа значи дека повеќето и паѓаат како круши, па да речеме дека ќе ја падне некој во близина но, не допирлив.
И обратно важи ако типот е јак, па треба да падне.

Кога ќе пораснеш, тогаш не е важно дали е јак, или дали е јака. Тогаш играат поинакви вредности. И тогаш се јаки, но со поинаков аршин се мери ЈАКОСТА. :pos2:

Kajgana Shop

На врв Bottom