A
Antigona
Гостин
Лично јас барам само 2 работи од мажите : да имаат респект кон мене и да знаат да ме задоволат во кревет.
Кхм среќата беше само во бракотМоже и нема ,ама за едни други знам 100% кои ги има ,и тоа со лопата да ги ринеш.
Мислам на оние девојки кои дома им викаат:
-ти мори керко мислиш ли да се мажиш ??? па 40 наполни .....
И беше шалаЈас би ти препорачал да не бидиш дотолку самоуверена и пренапумпана со гордост бидејќи тоа не те прави ништо подобра и покарактеристична од другите..барем по тоа што го заприметувам со оваа реченица(освен ако не се зафркаваш тоа е друга работа)!
Жените знаат што сакат, но мажите ретко.Жените незнаат што сакаат
Во мојот случај е обратно, јас знам што сакам но таа незнае.. може и да има исклучоци, не ја исклучувам таа можностЖените знаат што сакат, но мажите ретко.
Tвојот случај не го рефлектира целото општество, нели.Во мојот случај е обратно, јас знам што сакам но таа незнае.. може и да има исклучоци, не ја исклучувам таа можност
А од каде твоето мислење го рефлектира целото општество?Tвојот случај не го рефлектира целото општество, нели.
Логика, исксутво, перцепција, дискусија - анализа.А од каде твоето мислење го рефлектира целото општество?
Епа јас се произнесов со мој личен став зборувајќи за мене а ти ми кажуваш дека цело општество (не наведувајќи дали се работи за машки или женски) го делат ТВОЕТО мислење дека мажите незнаеле што сакаат според твојата логика, искуство, перцепција итн. Кога ќе видам резултати од анкета или некое истражување тогаш ќе дискутираме за мислењето околу ова прашање на ниво на едно општество. :smir:Логика, исксутво, перцепција, дискусија.
Знаеме, ама или не можеме да објасниме или не можат да не сфатат, или не се трудиме да објасниме или не се трудат да не сфатат, имам многу опции-како за когоЖените знаат што сакат, но мажите ретко.
Епа јас се произнесов со мој личен став зборувајќи за мене а ти ми кажуваш дека цело општество (не наведувајќи дали се работи за машки или женски) го делат ТВОЕТО мислење дека мажите незнаеле што сакаат според твојата логика, искуство, перцепција итн. Кога ќе видам резултати од анкета или некое истражување тогаш ќе дискутираме за мислењето околу ова прашање на ниво на едно општество. :smir:
Ауу ова све објаснува и тоа аргументирано браво за клипов сите погледнете го да ви се разјасни како жените гледаат на оваа работаА можете да го погледнете и целиот документарец
Јака женска е реативен критериум.Ова прашање никој го нема одговорено,можеби и затоа што и самите незнаат што бараат(сакаат) (се мисли на нај атрактивните женски),дали е тоа атрактивност? пари? или пак слава? или сосема трето...??? Значи на кој начин мислите дека можете да и го свртите вниманието на една јака женска? И што мислите дали изгледот им е битен на жените??? како што тоа им е битно на мажите