Што сакаат (бараат) жените?

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Зошто мислам дека оваа тема нема перспектива???...во денешно време и не е така лесно како порано да се задоволи било која девојка на ваков или онаков начин..на пример кај нас во Битола има убедливо најлоши девојки по карактер т.е. се кренати како господ за мади*а да гон имаат фатено..треба пола сат мубает да му правиш за да се запознаете како луѓе,па потоа уште сат време достоен муабет за да договориш за да изелзите во некоја кафана заедно..па потоа треба да се мачиш цела вечер за да ја фатиш за женска..и сите овие работи под услов ако имаш доволно кеш во тебе и една кола(да не биди застава)...значи буквално женнските кај нас се катастрофа..за во другите градови не знам ама од тоа што можам да го заприметам од Струмица се убедливо најдобрите и најискулираните девојки каде можи било кое машко во мкд да има дружба...

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Зошто мислам дека оваа тема нема перспектива???...во денешно време и не е така лесно како порано да се задоволи било која девојка на ваков или онаков начин..на пример кај нас во Битола има убедливо најлоши девојки по карактер т.е. се кренати како господ за мади*а да гон имаат фатено..треба пола сат мубает да му правиш за да се запознаете како луѓе,па потоа уште сат време достоен муабет за да договориш за да изелзите во некоја кафана заедно..па потоа треба да се мачиш цела вечер за да ја фатиш за женска..и сите овие работи под услов ако имаш доволно кеш во тебе и една кола(да не биди застава)...значи буквално женнските кај нас се катастрофа..за во другите градови не знам ама од тоа што можам да го заприметам од Струмица се убедливо најдобрите и најискулираните девојки каде можи било кое машко во мкд да има дружба...

Ае одјеби брат :)) Таман бркнав една битол4анка од факс хахахахха ме уби у поим =))

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Нема таков на форум каков што барам :pipi:
Јас би ти препорачал да не бидиш дотолку самоуверена и пренапумпана со гордост бидејќи тоа не те прави ништо подобра и покарактеристична од другите..барем по тоа што го заприметувам со оваа реченица(освен ако не се зафркаваш тоа е друга работа)!

Член од
13 октомври 2007
Мислења
3.175
Поени од реакции
434
Една работа која ја обожаваат жените е баш овде на последниве страни.
Да пуштаат водичка на млади напалени мајмунчиња кои го прават џигер модар од :drk:на вакви теми ,посебно од некоја која има во никот сексинејм и овавезно автар без ролка.Најсмешно е што паѓаат самопрозваните “доктори за жени“ кои кога ке го исклучат компјутерот ,ке си легнат во кревет ке си ја стават раката на курето и ке заспијат со мислата: магистрирав.
Од друга страна рибата т.з.чешма си легнува во кревет со мислата :како се глупи момциве се палат како млади мајмуни...

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Ае одјеби брат :)) Таман бркнав една битол4анка од факс хахахахха ме уби у поим =))
Абе пекол се...не му се прави муабет бе брат...јас младоста си ја мразам жими најмило..:smir:

Член од
13 октомври 2007
Мислења
3.175
Поени од реакции
434
Нема таков на форум каков што барам :pipi:
Може и нема ,ама за едни други знам 100% кои ги има ,и тоа со лопата да ги ринеш.
Мислам на оние девојки кои дома им викаат:
-ти мори керко мислиш ли да се мажиш ??? па 40 наполни .....

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Може и нема ,ама за едни други знам 100% кои ги има ,и тоа со лопата да ги ринеш.
Мислам на оние девојки кои дома им викаат:
-ти мори керко мислиш ли да се мажиш ??? па 40 наполни .....
Суров си брат :))))

Vespertine

The Ugly Duckling
Член од
22 септември 2009
Мислења
2.932
Поени од реакции
3.387
А можете да го погледнете и целиот документарец

AnaMercury

Love is only a feeling...
Член од
30 декември 2007
Мислења
1.097
Поени од реакции
190
Не ми се генерализира, па затоа ќе си кажам за мене.
Сакам да имам до себе стабилен т.е. самоуверен маж, начитан, интелигентен и духовит.
Сакам да сум импресионирана.
Голем плус ќе биде да се разбира од музика, поезија и сл.
Не сакам клишеа и монотонија.
Не сакам лигавење и папучарење.
Можеби барам многу, ама не и премногу.

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Не ми се генерализира, па затоа ќе си кажам за мене.
Сакам да имам до себе стабилен т.е. самоуверен маж, начитан, интелигентен и духовит.
Сакам да сум импресионирана.
Голем плус ќе биде да се разбира од музика, поезија и сл.
Не сакам клишеа и монотонија.
Не сакам лигавење и папучарење.
Можеби барам многу, ама не и премногу.
Бравос
Уште да бараше секси изглед исто како девојката моја ќе размислуваше
Бившата

AnaMercury

Love is only a feeling...
Член од
30 декември 2007
Мислења
1.097
Поени од реакции
190
Бравос
Уште да бараше секси изглед исто како девојката моја ќе размислуваше
Бившата
Ајде сега вака...сакам нестабилен, глупав, неинтелигентен и досаден маж.
Да не се разбира од ништо.
Секој ден да ни е монотоно и нон стоп да употребува клишеа.
Да се лигави обавезно и да е најголемиот папучар во градот.
Е ова ли да барам бе човек? Ахх...:tapp:

Kajgana Shop

На врв Bottom