- Член од
- 13 август 2008
- Мислења
- 1.145
- Поени од реакции
- 893
У превод ова - Примети ме менеBum[B]lEbEE;3917106 напиша:од кај знаеш можда не си го приметила ... :wink:
У превод ова - Примети ме менеBum[B]lEbEE;3917106 напиша:од кај знаеш можда не си го приметила ... :wink:
хахахахахахахахахахаха ги скроти ситеУ превод ова - Примети ме мене
:pos2: па незнам баш малце си стара за мене :wink:У превод ова - Примети ме мене
Неам црнци јбг,али привремено се регистрираат некој бацки а.к.а дик мара,па ке те предложиме кај нивНема таков на форум каков што барам
Зошто мислам дека оваа тема нема перспектива???...во денешно време и не е така лесно како порано да се задоволи било која девојка на ваков или онаков начин..на пример кај нас во Битола има убедливо најлоши девојки по карактер т.е. се кренати како господ за мади*а да гон имаат фатено..треба пола сат мубает да му правиш за да се запознаете како луѓе,па потоа уште сат време достоен муабет за да договориш за да изелзите во некоја кафана заедно..па потоа треба да се мачиш цела вечер за да ја фатиш за женска..и сите овие работи под услов ако имаш доволно кеш во тебе и една кола(да не биди застава)...значи буквално женнските кај нас се катастрофа..за во другите градови не знам ама од тоа што можам да го заприметам од Струмица се убедливо најдобрите и најискулираните девојки каде можи било кое машко во мкд да има дружба...
Јас би ти препорачал да не бидиш дотолку самоуверена и пренапумпана со гордост бидејќи тоа не те прави ништо подобра и покарактеристична од другите..барем по тоа што го заприметувам со оваа реченица(освен ако не се зафркаваш тоа е друга работа)!Нема таков на форум каков што барам
Абе пекол се...не му се прави муабет бе брат...јас младоста си ја мразам жими најмило..:smir:Ае одјеби брат ) Таман бркнав една битол4анка од факс хахахахха ме уби у поим =))
Може и нема ,ама за едни други знам 100% кои ги има ,и тоа со лопата да ги ринеш.Нема таков на форум каков што барам
Суров си брат )))Може и нема ,ама за едни други знам 100% кои ги има ,и тоа со лопата да ги ринеш.
Мислам на оние девојки кои дома им викаат:
-ти мори керко мислиш ли да се мажиш ??? па 40 наполни .....
БравосНе ми се генерализира, па затоа ќе си кажам за мене.
Сакам да имам до себе стабилен т.е. самоуверен маж, начитан, интелигентен и духовит.
Сакам да сум импресионирана.
Голем плус ќе биде да се разбира од музика, поезија и сл.
Не сакам клишеа и монотонија.
Не сакам лигавење и папучарење.
Можеби барам многу, ама не и премногу.
Ајде сега вака...сакам нестабилен, глупав, неинтелигентен и досаден маж.Бравос
Уште да бараше секси изглед исто како девојката моја ќе размислуваше
Бившата