Џамија во Тетово

Член од
16 август 2007
Мислења
158
Поени од реакции
0
зошто?Дека си за ДУИ и сакаш ДУИ да ги гради џамиите?Епа за да дојде ДУИ до таква сила(да дојде на власт) ке почекаш уште многу,а тогаш кога ДПА-ПДП ке паднат од валдата ДУИ нема да егзистира.
Тој ке ебел...
Ne go tupi be, k*r me zabole i za DUI i za site. Ama ti slucajno da ne si od vatrenite na thaci pa skokas kako petel na edna noga?
Barem ti mnogu dobro znaes kaj e problemot, ama izgleda ne ti odgovara da priznaes.

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.177
Поени од реакции
4.133
Daj poveli pobij me ako si imal nekoj dokaz, ne me ostavaj da lazam be mali. Sto bese Boris Trajkovski , pravoslaven li be dete ??
Алоооо Албер Анштан,Б.Трајкоски беше христијанин на прво место,а методистичката црква е во склоп на христијанството.Нешто како Сунити и Шиити кај вас.
Оди сега на спиење,утре си сабајле на училиште.:pos:

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Алоооо Албер Анштан,Б.Трајкоски беше христијанин на прво место,а методистичката црква е во склоп на христијанството.Нешто како Сунити и Шиити кај вас.
Оди сега на спиење,утре си сабајле на училиште.:pos:
Подобро на училиште,него невработен,товар за државата :urko:

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
Јаки верници еј.....гз се дава за религија, и пола литро ракија
Шо сакаат нека праат, не ми смета. Уво не ми чуе дали црква ќе се гради или џамија. За кој се гради? За верници? Нема верници, самиот интернет е грев

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.573
Поени од реакции
5.579
Абе малце џамије има сеа уште една ... ccc

Член од
7 ноември 2007
Мислења
994
Поени од реакции
9
Ne e problemot vo crkvata ili vo xhamijata.Problemot e shto ova koalicija pobara mandat za ekonomski reformi so koja se predviduvashe da se gradat fariki,da se privlekuvaat investivcii,da se renovirat bolnicite a ne da se gradat crkvi i xhamii,iako mislam deka xhamijata vo tetovo i ne e bash tolku potrebna no vo Skopje i te kako

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
нека градат бе зашто да не ..... и мене вардар не ми е граница, баш напротив стопати ми е поубаво во чаир отколку на било кое друго место во скопје

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Ne e problemot vo crkvata ili vo xhamijata.Problemot e shto ova koalicija pobara mandat za ekonomski reformi so koja se predviduvashe da se gradat fariki,da se privlekuvaat investivcii,da se renovirat bolnicite a ne da se gradat crkvi i xhamii,iako mislam deka xhamijata vo tetovo i ne e bash tolku potrebna no vo Skopje i te kako
Е сега дупиш и ти, економија, фабрики, инвестиции....а на крај навиваш за џамија, не ти требаше последната реченица.

Член од
7 ноември 2007
Мислења
994
Поени од реакции
9
Pa bi trebalo da sum objektiven Xhamija vo toa mesto vo skopje postoelo od odamna neli.A da ne spomenuvam Prilep ili neshto drugo mislam me razbirash

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Не ми беше муабетот тоа, ама ајде нека ти биде.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
203
Поени од реакции
0
зошто?Дека си за ДУИ и сакаш ДУИ да ги гради џамиите?Епа за да дојде ДУИ до таква сила(да дојде на власт) ке почекаш уште многу,а тогаш кога ДПА-ПДП ке паднат од валдата ДУИ нема да егзистира.
Тој ке ебел...
kako prvo neznam kakov albanec bi gi branel dpa? dali se cuvstvuvas albanec? samo toa kazi mi...

Член од
27 ноември 2007
Мислења
203
Поени од реакции
0
Јаки верници еј.....гз се дава за религија, и пола литро ракија
Шо сакаат нека праат, не ми смета. Уво не ми чуе дали црква ќе се гради или џамија. За кој се гради? За верници? Нема верници, самиот интернет е грев
hahahahahaha Ke ti Tresnam Sea Edna Zelena

Член од
13 октомври 2007
Мислења
3.175
Поени од реакции
434
Човеков ништо не кажа ништо лошо , мислеше наместо црква можеше да се изгради на пример текстилна фабрика на сред плоштад , тоа и додуша и беше во виртуозната економска платформа на ДУИ , дури како „субвенција „Буџаку му шитна на Камчев и место по 25 евра на сред плоштад , абе слепци едни цркви ке градиме:pos2:

Член од
7 ноември 2007
Мислења
994
Поени од реакции
9
Da ama tvoite vojvodi go kradea cela Makedonija a ne samo ploshtad,a bashka toa shto beshe mestenka zaraditoa da se iscisti Buxhaku od Vladiniot kabinet koj ocigledno imashe mok da udira na taa trkalezna masa na vladata i site da kutat

Член од
13 октомври 2007
Мислења
3.175
Поени од реакции
434
Da ama tvoite vojvodi go kradea cela Makedonija a ne samo ploshtad,a bashka toa shto beshe mestenka zaraditoa da se iscisti Buxhaku od Vladiniot kabinet koj ocigledno imashe mok da udira na taa trkalezna masa na vladata i site da kutat
Моите војводи не се повеке мегу живите , умреле чесно за да остават нешто на своите деца и внуци , нешто што твоите „ војводи„ сега го плукаат и рушат , а буџаку можел да удира на маса кај ушлето бучко , да беше некој друг одамна ке беше цел во гипс , не само раката.

Kajgana Shop

На врв Bottom