Dzish
unlike any other...
- Член од
- 15 февруари 2007
- Мислења
- 13.994
- Поени од реакции
- 2.689
by Dzish... и Q7 и X6 тогаш беша тест модели, сеуште не беа во сериско производство.Темава е отворена 28 јануари 2008 :helou:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
by Dzish... и Q7 и X6 тогаш беша тест модели, сеуште не беа во сериско производство.Темава е отворена 28 јануари 2008 :helou:
Porsche ...... сепак е најпрестижна марка од сите овие..... уште да биде со новиот мотор 3.0 тди... милина.
од наведените највеќе кајенот ми се свиѓга само незнам зашто е изоставен тука ауди ку7 според мене е моментално најдобриот теренец и уште една прмедба мл-от спаѓа во пониксата класа џипови треба во изброто место мл да биде гл-от
Jas glasav za X5 ama sum vozel ML i Q7, i toa e neverojatno kolku tesko se nosi odluka za ovie klasi, vo vakvi SUV ne se vozi, vo vakvi se plovi, tehnicki mislam deka Porsche-to e najnapredno ama barem za mene e premnogu grdo za tie pari.
Porsche ima TDI??????? AKo ova e tocno, togas mi treba seriozen update
Porsche ima TDI??????? AKo ova e tocno, togas mi treba seriozen update
Како што стега кризата.... и 911 ке го видиме во дизел варијанта ако има побарувачка :helou:Papagal веќе одговори и да, Порше Кајен може да се добие во дизел верзија.Имаше и некои најави за Панамера, ама не верувам.
Ако е нафтена печка ОДМА го шиткам...Струмикс ...да го имаш лошо ке ти падне а ?![]()
Ако е нафтена печка ОДМА го шиткам...
:pos2::pos2::pos2:Ако е нафтена печка ОДМА го шиткам...
Ќе троши во рамките на буџетот, можеби...ама другото ќе да е преку буџетот...одржување, регистрација и сл.Јас би го возел...... ем ке ми троши во рамките на мојот буџет, ем ќе возам Порш.
Многу добро сум запознаен со современиве нафтени печки и не ни помислувам да сонувам да имам некаков примерок на нафтена печка, дури ни од овие брзите.:pos2::pos2::pos2:
izgleda uste ne si zapoznat so tvoite taka nareceni (nafteni pecki)
so se u denesen den diesel motori........
prvo sonuvaj da go imas![]()