Dzish
unlike any other...
- Член од
- 15 февруари 2007
- Мислења
- 13.994
- Поени од реакции
- 2.689
by Dzish... и Q7 и X6 тогаш беша тест модели, сеуште не беа во сериско производство.Темава е отворена 28 јануари 2008 :helou:
by Dzish... и Q7 и X6 тогаш беша тест модели, сеуште не беа во сериско производство.Темава е отворена 28 јануари 2008 :helou:
Porsche ima TDI??????? AKo ova e tocno, togas mi treba seriozen updatePorsche ...... сепак е најпрестижна марка од сите овие..... уште да биде со новиот мотор 3.0 тди... милина.
GL odi protiv klasata na Range Rover, poigraj si so keywords na Google ke vidis kolku pisani testovi + videa ke najdes u stil ML vs TOUAREG vs X5, isto kako i ML 63 AMG vs Porsche Cayenne Turbo....taka da , spisokot si e ok, vo ista klasa se :smir:од наведените највеќе кајенот ми се свиѓга само незнам зашто е изоставен тука ауди ку7 според мене е моментално најдобриот теренец и уште една прмедба мл-от спаѓа во пониксата класа џипови треба во изброто место мл да биде гл-от
Е тоа не видовТемава е отворена 28 јануари 2008 :helou:
Да, има нов мотор 3.0 тди. Баш пишување дека секој Порш е посебен па дури и овој. Ако го купиш ќе го возиш првиот модел на Порш со дизел.Jas glasav za X5 ama sum vozel ML i Q7, i toa e neverojatno kolku tesko se nosi odluka za ovie klasi, vo vakvi SUV ne se vozi, vo vakvi se plovi , tehnicki mislam deka Porsche-to e najnapredno ama barem za mene e premnogu grdo za tie pari.
Porsche ima TDI??????? AKo ova e tocno, togas mi treba seriozen update
Papagal веќе одговори и да, Порше Кајен може да се добие во дизел верзија. Имаше и некои најави за Панамера, ама не верувам.Porsche ima TDI??????? AKo ova e tocno, togas mi treba seriozen update
Како што стега кризата.... и 911 ке го видиме во дизел варијанта ако има побарувачка :helou:Papagal веќе одговори и да, Порше Кајен може да се добие во дизел верзија. Имаше и некои најави за Панамера, ама не верувам.
Ако е нафтена печка ОДМА го шиткам...Струмикс ...да го имаш лошо ке ти падне а ?
Јас би го возел...... ем ке ми троши во рамките на мојот буџет, ем ќе возам Порш.Ако е нафтена печка ОДМА го шиткам...
:pos2::pos2::pos2:Ако е нафтена печка ОДМА го шиткам...
Ќе троши во рамките на буџетот, можеби...ама другото ќе да е преку буџетот...одржување, регистрација и сл.Јас би го возел...... ем ке ми троши во рамките на мојот буџет, ем ќе возам Порш.
Многу добро сум запознаен со современиве нафтени печки и не ни помислувам да сонувам да имам некаков примерок на нафтена печка, дури ни од овие брзите.:pos2::pos2::pos2:
izgleda uste ne si zapoznat so tvoite taka nareceni (nafteni pecki)
so se u denesen den diesel motori........
prvo sonuvaj da go imas