Porsche Cayenne vs BMW X5 vs Mercedes ML 350 vs VW Touareg 2

• Креатор на темата Креатор на темата Dzish
  • Време на започнување Време на започнување

Што би избрале?

• Porsche Cayenne

Гласови: 57 42,5%
  • BMW X5

Гласови: 42 31,3%
  • Mercedes-Benz ML350

Гласови: 23 17,2%
  • VW Touareg

Гласови: 12 9,0%

• Вкупно гласачи
    134
Прво Ауди ама го нема на анкетата па После Мечката:)))

Go odbrav Porscheto, samo fali Q7 vo listava i na mestoto na X5 trebalo da stavite X6.

Porsche ...... сепак е најпрестижна марка од сите овие..... уште да биде со новиот мотор 3.0 тди... милина.

Имам возено Х5ка вујкоми поседува и го имам возено онака 30 км и може само да казам дека чуството не се опишуваа прекрасно возило .. и кога возиш ваков звер им оставаш порака на другите во собраќајот дека ТИ СИ МОЌЕН А ОНИ НЕ!

мене ме имаат возеон во Q7 3.0 и нема ништо посебно...тешко возило нема забрзување и само на kick down дава некоја реакција...
а cayen от пошо е порше...квалитет, забрзување и мануелен мењач..

Поршето дефинитивно...

ја би го зел мечето.Чисто онака од приврзаност кон Deutchland и кон Mercedes Benz.МL џипчето е опасно,а ако иде во ///AMG пакет....леле мајко:helou:
-ML e во иста класа со горенаведениве?

ја би го зел мечето.Чисто онака од приврзаност кон Deutchland и кон Mercedes Benz.МL џипчето е опасно,а ако иде во ///AMG пакет....леле мајко:helou:
-ML e во иста класа со горенаведениве?
Не бе човек со Поршето ќе бидеш уникат.

Кајен дефинитивно ... од мал сум Порше фан , а и не би пропуштил да не го одберам најбрзиот теренец :smir:

аууууу, кајен без око да ми трепне. мада, хикс петката и шестката си се одлични!

Не е некако поршето вон класа со останативе? Не е Кајенот во класа со Х6ката? Од горенаведените најмногу ми прави мерак Поршето. ML некако искрено не ми прават мерак на изглед, иако е мерџо али на изглед не ми прави ич мерак.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom