- Член од
- 16 август 2007
- Мислења
- 158
- Поени од реакции
- 0
I za negova odgovornost pri toa.на брат Љубе му се суди за ова КРШЕЊЕ НА ЗАКОНИТЕ ИЛИ ОБИЧАИТЕ НА ВОЈУВАЊЕ ако не знаеш не траскај зелени
I za negova odgovornost pri toa.на брат Љубе му се суди за ова КРШЕЊЕ НА ЗАКОНИТЕ ИЛИ ОБИЧАИТЕ НА ВОЈУВАЊЕ ако не знаеш не траскај зелени
Ako sudot vo HAG koj sto ja go priznavam kako legitimen i odgovoren za ovoj vid na slucaevi , utvrdi deka Lube ne e odgovoren za akcijata jas kako takvo ke go prifatam.Па врз основа на доказите има само две можни пресуди-крив или невин, една од тие две одлуки судот мора да донесе, предходното прашање беше за твое мислење за пресудата невин, само без теории од типот тоа не е можно.
Старата добра тактика на жртва...Секогаш сте недолжни, гревчиња, и ве требат... И мртви ги пресоблекуваат во цивили.Vo Luboten bea ubieni i masakrirani civili, nedolzni selani, toa e fakt i nikoj ne moze da go osporuva.
E sega dali za toa e odgovoren Lube, dali toj direktno dal naredba ili pa nekoj drug tamu komandir ili sto i da se, ili pak samite policajci na svoja glava deluvale, tek ke se dokaze.
:pos2:Старата добра тактика на жртва...Секогаш сте недолжни, гревчиња, и ве требат... И мртви ги пресоблекуваат во цивили.
А јас сум плазма телевизор.
Vo Luboten bea ubieni i masakrirani civili, nedolzni selani, toa e fakt i nikoj ne moze da go osporuva.
E sega dali za toa e odgovoren Lube, dali toj direktno dal naredba ili pa nekoj drug tamu komandir ili sto i da se, ili pak samite policajci na svoja glava deluvale, tek ke se dokaze.
Ima li po idiotski, teroristicki, kurvinski , necovecko ubistvo od ubistvoto na 7 pakistanci , izigruvajki mavanje teroristi ?? Fateni na granica , odneseni vo Luboten , ubieni na isto mesto.Зашто никој не ги спомнува 8 те убиени војници во Љуботен , на крајно курвински начин со мина , после која и директно се пукаше врз преживеаните. Го видов и возилото на увид ,кратер во задниот транспортен дел., никој не одговараше за ова.
јас мислам ова дека го објаснив овој моменат.тоа беше филм што го режираше Хари Костов и беше нали номиниран за оскар.арно ама домашниот есап на пазар не излегува и филмот заврши со ослободување на "убиците" и пропадна единствената можност македонија да се закити со Оскар.тоа е бе Дарданчо целата приказнаIma li po idiotski, teroristicki, kurvinski , necovecko ubistvo od ubistvoto na 7 pakistanci , izigruvajki mavanje teroristi ?? Fateni na granica , odneseni vo Luboten , ubieni na isto mesto.
Zosto ?
А ти...слушајно да не сакаш да кажеш дека во Македонија немаше терористи??????? Ако немало терористи ондак јас сум Шерон стоун!!!Ima li po idiotski, teroristicki, kurvinski , necovecko ubistvo od ubistvoto na 7 pakistanci , izigruvajki mavanje teroristi ?? Fateni na granica , odneseni vo Luboten , ubieni na isto mesto.
Zosto ?
Za da pokaze pred HAG deka vo MK imase teroristi i ete tokmu vo Luboten imase takvi.
Covekot znaese od odamna deka ima napraveni voeni zlostorstva, i od togas pocna da go podgotvi terenot.
No se zajeba.
Vikaat ne se smej na tugja nesreka. No Boshkovski e navistina smesna nesreka, se zajeba mnogu se zajeba, se sto napravil, sam sebesi mu ima napraveno. Kopanje grob sebesi. Ke go zakopat vo Hag. Mu pozeluvam dobar odmor.
:shok: Опаа.. мацо па што не кажеш порано, сеуште ти работи "инстинктот" ко порано? :wub:А ти...слушајно да не сакаш да кажеш дека во Македонија немаше терористи??????? Ако немало терористи ондак јас сум Шерон стоун!!!
Ima li po idiotski, teroristicki, kurvinski , necovecko ubistvo od ubistvoto na 7 pakistanci , izigruvajki mavanje teroristi ?? Fateni na granica , odneseni vo Luboten , ubieni na isto mesto.
Zosto ?
Za da pokaze pred HAG deka vo MK imase teroristi i ete tokmu vo Luboten imase takvi.
Covekot znaese od odamna deka ima napraveni voeni zlostorstva, i od togas pocna da go podgotvi terenot.
No se zajeba.
Vikaat ne se smej na tugja nesreka. No Boshkovski e navistina smesna nesreka, se zajeba mnogu se zajeba, se sto napravil, sam sebesi mu ima napraveno. Kopanje grob sebesi. Ke go zakopat vo Hag. Mu pozeluvam dobar odmor.
Ova da se znae i povtori, se odnesuva na dardance lazno i kleto ilirce.Ima kako nema ...da vrzes dvajca za betonski stolb , pa da ja miniras zgradata, da kidnapiras rabotnici od rabota , pa da gi prais "crtanki" , da zapres voda na eden od najgolemite gradovi vo MKD srede leto, da sobiras luge po avtobuski stanici i od doma......i da demonstriras vestini na David Copperfild "The Magician"... itn.itn...ni trebaat tri strani da nabrojuvame...
Inaku i jas Brat Ljube so oci ne mozam da go vidam , no izgleda od sosema razlicni pobudi: koga Bog brcna vo vreka i go izvadi da mu dade zadaca...TOJ NE JA IZVRSI...da ja izvrsese ..vakvi kako tebe nemase da mi se pletkaat sega ovde
zatoa zasluzuva da bide obesen.....