ЕМО стил!

M

M del Mar

Гостин
Што е премногу, премногу е...стилот на облекување не го коментирам, кој како сака и како му претставува задоволство си се носи ...
само дали сечењето вени претставува воопшто мода!?па ајде сите ке сечеме вени да бидеме ИН!(помислата дека со сечење на вени и испишување по телото есеи за изгубената љубов, за скршеното срце, стануваат Нешто (емо) т.е привлекуваат внимание, сметам дека е клучниот фактор што луѓево се нарекуваат и стануваат емо...

"тажна секој ден"...па не е можно, колку и да ти е беден животот, секогаш во себе носиш некој дел од среќата и тоа те исполнува!

нз кој колку ке се сложи со досега изнесеното мое мислење за темава, не е битно, важно кажав дел од тоа што го мислам и стојам зад тоа.

DiamondGirl95

!!!JuSt DaNcE!!! . . .x))
Член од
21 септември 2009
Мислења
14
Поени од реакции
0
odvratan mi je taj emo stil pogotovo ako ga fura musko kod devojaka mogu da ga podnesem ..

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.277
Усреќувам Емовки
дискреција загарантирана

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.277
Џабе нивната несреќа е инертна :toe:
Што и да правиш тие пак си се несреќни ко да уживаат во несреќата:toe:
Дури со мазохисти да ги споредиш
A бе да се проба, еднаш двапати трипати......
Не се предавам туку така лесно.

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.277

EMOвците имаат и фирма и фискална и издаваат и фактури.

RIOT!

dust in the wind
Член од
10 септември 2009
Мислења
90
Поени од реакции
16
леле...ццц...абе ова со карактерот е друга работа..тажен-тажен па нека е..не се сите оптимисти и не сите гледаат розово на работите околу себе..ако беше така балансот ќе беше на цело уништен т.е уопште немаше да постои. Иначе ако не сте приметиле темата е за стилот на облекување а не за психата на децава. However, и мојот стил е ваков, а уопште неам допирни точки со една особа наречена ЕМО, ни сум тажна, ни сечам вени или нешо слично..мислам нема смисла со тоа шо секојпат одите контра, секој има свој вкус...
..ај останете ми поздравени :helou:

Член од
26 септември 2009
Мислења
19
Поени од реакции
1
А шо те натера тебе за да почниш Емо-стил на живеење?
И како што прочитав се гордееш шо не си фејкер.
И ако можи да ми кажиш како го живејш твојот живот како Емо.
Мислам без никаква навреда.
Само прашање.

Epa fala bogu nikoj nemozhe preku NOKJ da si reche AJ EMO SUM i da se prezentira ko emo. A ti da me poznavashe mene.. Kje si go znaeshe odgovorot na ftoroto tfoe prashanje.
II da odgovoram na site tie gorenavedeni mislenja.. Deka EMOTO ne e samo da si tazhen i da sechesh veni i da se glupirash. AMAN. :)
Aa neznam zashto TOLKU ne mrazite nas.. I nie ve mrazime vas FENSERITE pa nikoj ne jade gomna za vas. AMAN vishe. =]
PozzdraFFki !

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
Фенсери секад имало и секад ќе има, општо се прифатени и нивната „идеологија“ (биди глуп и слушај тоа што го слушаат другите) е поприфатена од емовската идеологија се да си земаат при срце.
Затоа толку ве „мразиме“ .
Сите ние сме емоционални , некој од нас повеќе некој помалку , но зашто едноставно како и сите нормални не ја ставиме дневната фасада и насмевка ?

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.631
Поени од реакции
34.020
Не се сите истренирани безразлика на распложението да носат извежбана политичка насмевка.

Инаку, многу контрадикторен пост.

Kajgana Shop

На врв Bottom