Z
ZeroStyle
Гостин
Не бе. Според мене: емо-глупавост-глупавост-емо. Иначе сметам дека ваквите луѓе имаат блага ретардација или не се доволно созреани.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Просветли не и те молам кажи ни што подразбираш под целокупен емо стил.Епа сето зависи до вкус....значи заклучок според вас: емо-тага-тага-емо:pos2::pos2:
Емо-Се сече и тече крв.Просветли не и те молам кажи ни што подразбираш под целокупен емо стил.
А,да .. и дали некој можи да ми ја кажи разликата помеѓу емо и scene?
не ми се допаѓа и да е до мене сите емовци би ги пуштил да ги стрелат:violent1:Сега како што гледам многу е актуелен ЕМО стилот на облекување.
Шо ке кажете вие за овој стил? Ви се допаѓа или не.
п.с. лично јас да си кажам ме нервираат овие ЕМО работи ама шо да се праи ... таков е живото :wink:
Просветли не и те молам кажи ни што подразбираш под целокупен емо стил.
добро де брат... сеа ко видиш некој се облекува у Hip Hop или што знам Rap стилот.. мора да значи дека е рапер? нема врска темата е ЕМО стил!.... што значи за тие ПОЗЕРИ или ВИНСТИНКИ ЕМО ФРИКОВИ што и да се се работи за изгледот..зш секогаш сакате да уништите тема?насловот прашува друго..вие зборуате друго..ако имате нешто против емо стилот... пример не ви се допаѓа фризурата..или шминката или облеката ... тоа кажете .. а не дека се сечат и што знам какви глупости праватemo-the real thing
scene-posers
Тоа е вистинскиот одговор се согласувам....Не бе. Според мене: емо-глупавост-глупавост-емо. Иначе сметам дека ваквите луѓе имаат блага ретардација или не се доволно созреани.
Просветли не и те молам кажи ни што подразбираш под целокупен емо стил.
Многу се нервирам ради генерализацијата при носење таква шишкаРазиграно весело меѓутоа сепак со таа легендарна шишка.
Ехее тоа си шишката си постои веќе од господзнае кога ама аутоматски секој со шишка стана емо ... Да знам и ја се нервирав ради тоа и се ишишав кратко...Многу се нервирам ради генерализацијата при носење таква шишка
Ако носиш таква шишка, гото`о, фураш ЕМО/SCENE стил...боже сачувај...
Ај сеа ке измислиме кајгана стил и ке носиме кратка коса, па после некој ако се ишиша краток, тема ке му извадиме и ке го ребраме пошо не е кајганџија а ни краде стил...:pop:
Тоа е вистинскиот одговор се согласувам....
И се арзбира ова согласување доаѓа од тип кој изгледа
http://forum.kajgana.com/album.php?albumid=620&pictureid=3546
токму така
И што сака да каже авторот со оваа?
Јааа мајката и шо ти објасни тебе мојата слика?Само дека една слика вреди милион зборови, а твојава објаснува многу.:jaj: