ЕМО стил!

• Креатор на темата Креатор на темата ^182^
  • Време на започнување Време на започнување
Јааа мајката и шо ти објасни тебе мојата слика?

Па дека се работи за истата причина за визуелен изглед. Причината која ти не ги сакаш нив е баш тоа што тие со нивниот стил се многу поуспешни од тоа што ти со твојот изглед сакаш да го постигнеш.

емо стил хмм што знам. јас не го обожавам, ни пак некој од моето друштво. има едно девојче што учеше во основно со мене ЕМО се правеше и сите и се смееја. со ЕМО стил имам сретнато повеќе ѓупци.:toe:

Па дека се работи за истата причина за визуелен изглед. Причината која ти не ги сакаш нив е баш тоа што тие со нивниот стил се многу поуспешни од тоа што ти со твојот изглед сакаш да го постигнеш.

Хахахаха :pos2: демек љубоморен сум а лелее.... ц ц ц
Ништо не сакам да постигнам јас со мојот изглед бе батка мене к*р ме боли кој шо мисли.... ете така сакав да се сликам и се сликав и ништо повеќе од тоа никакви љубомори никакви глупости

Хахахаха :pos2: демек љубоморен сум а лелее.... ц ц ц
Ништо не сакам да постигнам јас со мојот изглед бе батка мене к*р ме боли кој шо мисли.... ете така сакав да се сликам и се сликав и ништо повеќе од тоа никакви љубомори никакви глупости

Да. Знаеш зошто. Секоја девојка десет пати побрзо би погледнала некој дечко со емо стил отколку некој кој има некаков стил како твојот.

А сето тоа мене ме боли к*р што мислат за мене е веќе токлу видено. А да бидеме реално на сите ни е битно што мислат другите за нас тоа ни е во психата.

Да. Знаеш зошто. Секоја девојка десет пати побрзо би погледнала некој дечко со емо стил отколку некој кој има некаков стил како твојот.

А сето тоа мене ме боли к*р што мислат за мене е веќе токлу видено. А да бидеме реално на сите ни е битно што мислат другите за нас тоа ни е во психата.
Абе за каков стил цело време ми брмчиш ти реков ете сакав така да се сликам и се сликав и? какви стилови какви глупости ми разврзуваш сега ти...

Мене не мие битно... не е тоа само муабет абе ај не се замарам јас не живеам за народот брм брм а уставри после се замара и тоа многу``НЕ`` ти велам дека стварно не ме интересира.... ај поЗ

А што стилот го тераш за да фатиш девојка ?
Со Емо стил можеш да фатиш емо девојка :
80513363.jpg

Незнам зашто му коментираше на коле за неговиот изглед , тоа си е негова работа и нема никаква врска со темата „Емо стил“ . На крај краева он бар не се прави нешто што не е за разлика од овие нашиве „емовци“ .

А што стилот го тераш за да фатиш девојка ?
Со Емо стил можеш да фатиш емо девојка :
80513363.jpg

Незнам зашто му коментираше на коле за неговиот изглед , тоа си е негова работа и нема никаква врска со темата „Емо стил“ . На крај краева он бар не се прави нешто што не е за разлика од овие нашиве „емовци“ .

Не ја сакам овакви емо девојчиња:

http://image.blingee.com/images15/content/output/000/000/000/29b/34311843_1156047.gif

http://media.photobucket.com/image/emo girl/Hidanbaby/emo-girl.jpg

http://media.photobucket.com/image/emo+girl/Emocchick33/Lexi_Lush29.png?o=52

Инаку сите се правиме нешто што не сме. Инаку би се шетале голи по улица. Ќим облекуваш некава болека на тебе и тоа ист стил во континуитет ти си одбрал некаква маска.

Инаку не сум Емо ама кажав многу ми се допаѓа стилот.

Не ја сакам овакви емо девојчиња:

http://image.blingee.com/images15/content/output/000/000/000/29b/34311843_1156047.gif

http://media.photobucket.com/image/emo girl/Hidanbaby/emo-girl.jpg

http://media.photobucket.com/image/emo+girl/Emocchick33/Lexi_Lush29.png?o=52

Инаку сите се правиме нешто што не сме. Инаку би се шетале голи по улица. Ќим облекуваш некава болека на тебе и тоа ист стил во континуитет ти си одбрал некаква маска.

Инаку не сум Емо ама кажав многу ми се допаѓа стилот.

Трите девојќи се scene и не спаѓаат во Emo движењето, среќни се . Не се вклапаат.

Трите девојќи се scene и не спаѓаат во Emo движењето, среќни се . Не се вклапаат.

Scene реално не постои изведено е пред се како некоја си верзија на светли алишта од Емо.

А за тоа дали се среќни нема никаква врска. Тоа не е точно не знам од каде на некој м паднало на памет дека расположението има некаква врска со емо стилот. По гуглај малку емо style и ќе ти стане појасно што е Емо.

Scene реално не постои изведено е пред се како некоја си верзија на светли алишта од Емо.

А за тоа дали се среќни нема никаква врска. Тоа не е точно не знам од каде на некој м паднало на памет дека расположението има некаква врска со емо стилот. По гуглај малку емо style и ќе ти стане појасно што е Емо.

Ги имаш прочитано претходните постови ? Емо не е стил , емо е движење.. Стилот како стил си е краден од J-Rock/Visual-Kei стилот и смачено ми е да го повтарам тоа 100 пати.
Превземен само стилот на облекување од Емо а не однесувањето е scene стил. Светлата облека им е оправдана бидејќи нели не се приврзани кон движењето.

Ги имаш прочитано претходните постови ? Емо не е стил , емо е движење.. Стилот како стил си е краден од J-Rock/Visual-Kei стилот и смачено ми е да го повтарам тоа 100 пати.
Превземен само стилот на облекување од Емо а не однесувањето е scene стил. Светлата облека им е оправдана бидејќи нели не се приврзани кон движењето.

Emo ти е по дефиниција стил и тоа стил на музика. А кој што сака може како сака да го нарекува. За да биде движење треба да има организација која го организира.

Извини ама не се сите изкомплексирани

Извини ама не се сите изкомплексирани

Не се работи за комплекси. Напротив кој не мислис што мислат другите за него пати од комплекси. Само што нема навистина такви луѓе. Затоа тие што се преправаат се најтрагични.

е како нема бе брат...emo-emotional... расположението им е како стакло..мува да летне..и тие аааааааааа зш мувата летнааа :placko::placko::placko::placko: ми прават сцени....тука мане мамето у гз нивно :ha:
а за емо девојките барем за изгледот....не сите се разбира со мн мн мн мн големи исклучоци што значи 10000:1 емо девојка ми се допаѓа по излгедот.......
како и во сите стилови има исклучоци...емо стилнот не значи да се сечат вени или да се има чуден излгед како што покажа во сликата тој...сеа кога ќе видете рап за некого е пцуење ...курви бла бла ...за некого е раскажување на сопствениот живот и случувањата во местото каде што живее..... секој на свој начин си го разбира и прифаќа стилот...и културата...ама такви се луѓето ...кога ќе мразат нешто одма идат кај најекстремните глупави случаи...сеа мн луѓе го мразат слаткар и треба да ја мразат рап музиката?
пс:споредбата не е офтопик и глупава... и рапот си има свој стил и музика.. и емо си имаат стилл и што знам едни чудни песни :XD:

пс нумеро 2 : пер се скапав чекајки сликите уште не се отворија
mysmilie_390.gif
mysmilie_390.gif

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom