JAG

• Креатор на темата Креатор на темата tomsaso
  • Време на започнување Време на започнување

tomsaso

Пемпере
Член од
10 септември 2005
Мислења
1.387
Поени од реакции
339
Не верувам дека некој нема гледано барем една епизода од 10те сезони на ЈАГ - воен истражен судија. Мене најмногу ми се допаѓаат првите неколк сезони поради миксот на акција и судење, последните сезони не току. Зошто баш сега ја отварам темата? Па ги спуштив 3та и 4та сезона да се потсетам и реков има место за муабет..
Сигурно има некои како мене кои пораснале со серијава...

Од серијата имам изгледано скоро 90% со по некоја испуштена епизода, али што конкретно имало во 3 или четврта сезона не ми текнува, одамна ги гледав

Првата серија (после Касандра :pos:) што ја гледав како мал.. уште на времето фатив некоја епизода додека бев на гости во Битола, па баба ми ме однесе во Тера и таму гледав нови епизоди во режија :)

Интересна ми беше, ама не до толку да ги симнам сите сезони, како за останатите омилени серии.

Ја гледав во времето на Касандра, тогаш ми беше интересна. Сега ја баталив, повеќе сум осврнат на Law and order.

Првпат кога ја даваа, ја изгледав од почеток до крај сосе сите репризи, а потоа ја изрепризираа повеќе пати (и сега гледам некаде ја емитуваат) ама не ми е веќе интересна!

ја гледав ама не сите сезони, абе мене муабетот ми беше да ве прашам дали ќе се ќарат на крај овие двајцава????

па нели сите си ги изгледал со сите репризи и незнаеш?????

Не можам да се сетам де (BEACH)
Сакав да кажам дека ја гледав премиерата кога ја даваа, и после 00:00 репризата, и таа другата реприза утредента :)

ја глеав на мтв кога даваа. удамна беше тоа. на сител, не. на почетокот мислам имаше една плава женцка пред црнава. Хармон Раб рулз.

ја гледав ама не сите сезони, абе мене муабетот ми беше да ве прашам дали ќе се ќарат на крај овие двајцава????

Да :)

Ја фатив пред некоја недела на Нова (хрватската) последната епизода.. интересна беше.

Ја гледав и порано, и сега ко ќе ја начекам на Нова ја гледам. Најмногу заради Дејвид Џејмс Елиот (Хармон Раб) Срцка е!

Не верувам дека некој нема гледано барем една епизода од 10те сезони на ЈАГ - воен истражен судија. Мене најмногу ми се допаѓаат првите неколк сезони поради миксот на акција и судење, последните сезони не току. Зошто баш сега ја отварам темата? Па ги спуштив 3та и 4та сезона да се потсетам и реков има место за муабет..
Сигурно има некои како мене кои пораснале со серијава...
a od kaj gi simna?

И мене тоа ме интересира (THREE)
Па фала богу и на крај знам дека завршуваше кога Хармон ќе ја фрли паричката во врска беше со работни места кој каде да оди или нешто слично (одамна ја глеав последната епизода имам заборавено)
Инаку стварно калсика од серија пак да јда даваат пак ќе ја гледам. Едноставно многу е заразна едвај чекаш да ја зигледаш следната епизода:)

Една од подобрите серии давани на МТВ, ако не и најдобра.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom