Aјде Македонци заедно да се смееме!

• Креатор на темата Креатор на темата Borg_Drone
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ali Ahmeti so negoviot ovcji sindrom ja pobedi celata drzava. Togas vo koj stepen ili so koj sindrom e celiot narod na ovaa drzava i liderite. Ako bese nepismen ne ke mu odea vo Prizren site ambasadori na Nato, Eu , Usa . Ako bese ogranicen kako go nadmudri Gruevski da potpise tolku dogovori so Ahmeti ( 29 Maj) . On e poveke od realen no vie ne ste podgotveni da gledate realno na rabotite. Pa zatoa ne i odi dobro na drzavata.

Од каде е неговото потекло од кај дојде тој толку почитуван и паметен лидер???

Ali Ahmeti so negoviot ovcji sindrom ja pobedi celata drzava. Togas vo koj stepen ili so koj sindrom e celiot narod na ovaa drzava i liderite. Ako bese nepismen ne ke mu odea vo Prizren site ambasadori na Nato, Eu , Usa . Ako bese ogranicen kako go nadmudri Gruevski da potpise tolku dogovori so Ahmeti ( 29 Maj) . On e poveke od realen no vie ne ste podgotveni da gledate realno na rabotite. Pa zatoa ne i odi dobro na drzavata.
на вакова глупост не трба да се реплицира , добар е само примерот како изгледа една овца на Али , кого победил тоа е добро прашање , а ке му идат пак сите , само дали ке биде на гробишта или во посета во идризобо ке почекаме , не е многу далеку.

Ќе го цитирам Акхмед Д Дед Терорист
Нак Нак
Ху из ит?
Ми, ај кил ју
ХАХА
Ова ме изнасмеа повеќе од жената што пробуваше денес да ја стави слободната во тоа за куцање картички у автобус

Abe aj nese treskaj od zemja :) ode vo prizren po pari daim dade :) mislis od sto e ubav odele vo Prizren.Abe si napolnija torbite so pari zatoa odele :)korumpirani belosvetski kurvi.Penzionirani generali gi boli takvoto za vas.Ama dok ima OVACA BICE I NOVACA:pos2: :pos2: akov dogovr aj izvadi eden da vidime kade ima potpisano .Bez dokaz deka nesto ima potpisano e samo napamet zboruvanje i lazenje pred narodot i dnevna politika za glasacite.:pos2:

Дардане, ја ми кажи што е ова :

[media]http://www.youtube.com/watch?v=KfKmGBzzStk[/media]

Според оној “археолог“ дарданците живеале на Косово 4000 пр.н.е Само ќе кажам дека индоевропското јазично семејство почнува да се распаѓа 3500 -2000 години пр.н.е. , кога се и првите миграции на индоевропци. Т.е. албанците/наводни дарданци/ постојат пред сите индоевропци ... Па со таа “логика“ и германци, и шпанци, и кој ли не, сите се албанци. Само треба да ги посакате :lud: Поголема глупост од таа немав слушнато.:tapp:

Штом сте способни на ова [media]http://youtube.com/watch?v=cHyhQZFf4aI[/media] :vozbud:, сте способни и на она :salut:

П.П.
ЛЕЛЕ - ТОА БИЛО 6000 ПР.Н.Е.

Samiot Gruevski rekol deka postignavme dogovor za 40 tocki, i za 2 treba da se dogovorime. Majskiot dogovor e vlezen vo obligacioni zadaci ako sakame da vlezeme vo Nato , Eu.

тоа е усмен договор
ако немате црно на бело џабе ви е

па паметни се амбасадорите идат кај што им даваат пари бе, се се тоа корумпирани гомна, значи се додека вашата мафија рекетира(а рекетира пари од ваши луѓе значи од Албанци кој што живеат и "работат" во странство) и рекетот го префрла на сметка на тие такозвани амбасадори ти и сличните на тебе ќе го величате Ахмети и ќе му се восхитувате.и не е толку паметен Ахмети и самиот си свесен само не сакаш да признаеш,и не го надмудри тој Груевски да потпише толку договори,знаеме сите а знаеш и ти кој притискаше тие договори да се потпишат.тоа се истите тие "АМБАСАДОРИ" така да немој да филозофираш без потребно и немој да ни кажуваш нас колку е Ахмети паметен.тој е само за во шума и никаде на друго место

„Она што вие го нарекувате Мајски договор, всушност се три работи, првата работа е законот за Комитетот за етнички заедници, втората - промена на еден член во тој Комитет и третата е 45-те закони за кои што треба да се гласа со бадинтер, да станат дел од тој закон, сите три работи се во Парламентот“, додаде Груевски.
Сепак, ДУИ го условува продолжувањето на соработката со Премиерот, со внесување и на точките за јазикот и борците на ОНА.
Иако не признава дека постигнал таков договор со Ахмети, Груевски оптимист, дека тие сепак ќе се вратат во процесот на договарање.
http://www.a1.com.mk/vesti/default.asp?VestID=86310

Ke mora da se dogovarat , sto mislite vie, imaat pritisok da se dogovori so sizofrenot :)
kako samo gi menjase zborovite, nema nikakov dogovor , pa posle ima no nema potpis, ima no samo za nekolku tocki, pa ima i treba da se dogovorime i za jazikot i za UCK

Ти дарданче изгледа слабо ги копчаш работиве, гледам дека се трудидиш ама некако не ти оди или не сакаш да согледаш. Ако не беа и ако не се САД, ништо немаше да има ни од договори ни од бакрачи. Тие гледаат некаде да направат конфликт, да направат тој да трае што подолго и тие да се постојано присутни таму и да делат совети! Седи не ми го тупи али ова али она, овчар од планина слезен. Го држат американциве инаку е никој и ништо.
јас имам другари албанци кои колку толку се покултивирани и повеќе ги знаат работите и гајле им е само за тоа како да си го подобрат животот и соживотот. од тоа ти немаш ни грам! Сакаш да делиш некоја правда, а слабо се разбираш од тоа!
Кажувате за србите а исти сте како нив. Тие викаат србија до токија, а вие албанија до египед!

Abe neli topikov e da se smeeme be lugje :pos2: ahahahahahha :pos2:

Ne mu zameravajte na Dardanot toj ne e Makedonec ahahahahaha

P.S. Go gledav Achmed po vtor pat sega..se puknav smeejki...kakva zaebancija...:)

...Ako bese nepismen ne ke mu odea vo Prizren site ambasadori na Nato, Eu , Usa ...

Па на нив неписмени им требаат...

Туку, сети се на состојбата во која се наоѓаше Али, пред тој состанок:
Исфрлаше смешни коминикеа во кои си ја кажуваше вистинската намера: "oслободување" на територии од Славомакедонците и сл. Заради тоа ОНА беа нарекувани насилници и терористи (од истите тие, што ги спомнуваш, а кои му биле "на гости" во Призрен).
Па мораа прво Џафери и Тачи, да му отидат во тој Призрен и да го потегнат за уши, да му објаснат како тоа се прави...(ме чуди како ова Албанците во Македонија го заборавија). По "војната" Али си ја зема заслугата лично за себе. Помеѓу другото, тоа е причината, денес, за љубовта на Тачи кон него.
И што се случи... Веднаш по призренската средба на Џафери и Тачи со Али (кај што му беше објаснето дека ништо нема да постигне со неговиот "стил") - се смени содржината на коминикеата. Веќе не се зборуваше за завземање на територии, туку за некакви права и рамноправност во рамките на Македонија. Па и странците го сменија курсот. Сонувај само ти, дека средбата во Призрен (со странците) била зошто го почитуваат or somethin'. Причината беше - инструкции (благо кажано).

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom