Aјде Македонци заедно да се смееме!

• Креатор на темата Креатор на темата Borg_Drone
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Neka mu kazi nekoj na Ali deka slovenite ne dosle od nikade, tuku sekogash bile.
A tie najdoa da zboruvat koga cela albanija e polno so slovesnki iminja na gradovi i sela.

Според него, доколку некој треба да го присвоиАлександар тоа не се Македонците, туку Албанците поради тоа што неговата мајка Олимпија била од илирско потекло.
„Сега противречност, ние сме стар народ, Александар Македонски е наш и тука имавме противречност“, изјави Али Ахмети за „Топ Чанел“.
Вие како партија им давате право на Грците?
„Не се работи за право, треба да бидеш будала и да сфатиш дека, доколку со Словен не можеш да бидеш Македонец, не можеш да го присвоиш Александар Македонски“, додаде Ахмети.

сенешто.... провоцира за џабе..... битно фактите друго зборуваат

Грција дефинитивно е очајна и се реши да ги извади на маса сите адути, па дојде време да го покажат и овој, кој демек одвнатре ќе ја ослабнува позицијата на Македонија во спорот.
Ете ги инструкциите кои ги доби на состаноците со Дора. Сега, дали запомнил добро се што му било диктирано можеме да нагаѓаме, но според ова што го кажа изгледа не пишувал добро кога му диктирала.
Само да се знае која е јужната алка во Грчко-Српската оска во Македонија.

А за тоа како можат Македонците да бидат Словени и во исто време да бидат едиствени потомци на Античките Македонци, не ми се пишува, бидејќи со измислиците на Грција (кои ги брани нивниот адвокат во Македонија), не вреди да се споредуваат анрополошките и историските научни сознанија. Отворете Етнологија на Македонците (пишувана во време на Југославија), книга од која и денес се студира и ќе ви стане јасно.

Neka mu kazi nekoj na Ali deka slovenite ne dosle od nikade, tuku sekogash bile.
A tie najdoa da zboruvat koga cela albanija e polno so slovesnki iminja na gradovi i sela.
Е тоа не се важи, за нив не важи, само за Македонците!:pos2:

Слушнавте на вести покрај тоа што ќе ни ја менуваат историјата , ќе ги менуваат и имињата на револуционерите од химната...
Нема веќе да биде
Гоце Делчев,Питу Гули..
Туку ќе биде.
Гоце Дељчев ,Џемо Баљистот:pos2:

Koj znae sto se pisuva na grckite mediumi, Albanezo patrioto fucenzi makedonzi .

Abe i jas mislam deka i Ahmeti i ANA i nekoi "nasi" mediumi se Grcko-Srbski tvorevini so zaednicka cel.

Zevsus,so baras da pises tatarski jazik a na albanski?
Poyol...
Mene moze da mi se svigjaat tvojot stav i opsto da imam golemi simpatii i kon tebe,i kon bloodyalboz,i kon rymz,pikaso....
so drugite albanci ne sum pravel mnogu muabet...
(onoj dardan e katastrofa i bas radi vas i opst red i mir mu prastam inaku do sega pet pati da sum go pratil upm)
ama drugar...ova se vika klasicno predavstvo!
I go izvrsil Ali Ahmeti.

E sega ti...kako pameten decko,po kodeksot na Dukagjini da mi objasnis sto mu sleduva na predavnikot?

A za trn...toj beskrajno se trudi i saka cisto i iskreno da vi veruva.
Dur jas...kako i za mnogu drugi raboti...imam rezerva.

ДА ДА, гледам сите се превртеа од смеенје за тоа што ги имаме Стоби и Хераклеа.
Не го заборавај Лихнид,светската гордост.:helou:

Мене Груевски да ми го пуши. :)

on topic: Шо ку* сеа одма само да пцујате,пцујте влице не вака пичкарски,пак овај Али(правниче) го пцуе преку нет,а живо пред него ке се помоча,мочковци сте.

А каде е али да се покаже пред македонска јавност.Само по Албанија и Грција јаде бурек!!! Јас го немам видено да гостува во македонски медиум!!! А ида го видам ќе се плашам.Животното искуство ми вели со будала никад да си немаш работа.

@Zevsus,помина тоа време кога се обидував да им објаснам на овие шупаците што мислам јас за соживот за ова за она,некои нејќат да сватат мене курот не ме боли за таквите,а баш тие ги има во најголем број на форумот.Дарданиа убо им прајт како го барат така и си го добиваат,знаеш некогаш покасно си сваќаш работите,ете ко мене јас мислев дека македонците не сакат ама не било така, а некој кој ме мрази јас не можам да го сакам.Тие не пцујат по мајки по све а админите читаат и ништо не прават...немам време мора да бегам,ке ја продолжам мислата покасно

@Zevsus,помина тоа време кога се обидував да им објаснам на овие шупаците што мислам јас за соживот за ова за она,некои нејќат да сватат мене курот не ме боли за таквите,а баш тие ги има во најголем број на форумот.Дарданиа убо им прајт како го барат така и си го добиваат,знаеш некогаш покасно си сваќаш работите,ете ко мене јас мислев дека македонците не сакат ама не било така, а некој кој ме мрази јас не можам да го сакам.Тие не пцујат по мајки по све а админите читаат и ништо не прават...немам време мора да бегам,ке ја продолжам мислата покасно

За каков соживот збориш бе....сопки на секој чекор ставате. Делата зборат сами за себе. На друг продавај муда за бубрези . А ако ти лично си за соживот, пеки, покажи...со дела не да паламудиш на форум.:toe:

Еве јас никогаш не сум ви ја окарал мајката.
п.с. Не се палам на смрдеа од лој.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom