Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Според него, доколку некој треба да го присвоиАлександар тоа не се Македонците, туку Албанците поради тоа што неговата мајка Олимпија била од илирско потекло.
„Сега противречност, ние сме стар народ, Александар Македонски е наш и тука имавме противречност“, изјави Али Ахмети за „Топ Чанел“.
Вие како партија им давате право на Грците?
„Не се работи за право, треба да бидеш будала и да сфатиш дека, доколку со Словен не можеш да бидеш Македонец, не можеш да го присвоиш Александар Македонски“, додаде Ахмети.
Е тоа не се важи, за нив не важи, само за Македонците!:pos2:Neka mu kazi nekoj na Ali deka slovenite ne dosle od nikade, tuku sekogash bile.
A tie najdoa da zboruvat koga cela albanija e polno so slovesnki iminja na gradovi i sela.
Koj znae sto se pisuva na grckite mediumi, Albanezo patrioto fucenzi makedonzi .
Poyol...Zevsus,so baras da pises tatarski jazik a na albanski?
Не го заборавај Лихнид,светската гордост.:helou:ДА ДА, гледам сите се превртеа од смеенје за тоа што ги имаме Стоби и Хераклеа.
Луѓе не е за смеење бе.Аљи Акмети имат на писмено дека е шизофреничар.![]()
Мене Груевски да ми го пуши.
on topic: Шо ку* сеа одма само да пцујате,пцујте влице не вака пичкарски,пак овај Али(правниче) го пцуе преку нет,а живо пред него ке се помоча,мочковци сте.
@Zevsus,помина тоа време кога се обидував да им објаснам на овие шупаците што мислам јас за соживот за ова за она,некои нејќат да сватат мене курот не ме боли за таквите,а баш тие ги има во најголем број на форумот.Дарданиа убо им прајт како го барат така и си го добиваат,знаеш некогаш покасно си сваќаш работите,ете ко мене јас мислев дека македонците не сакат ама не било така, а некој кој ме мрази јас не можам да го сакам.Тие не пцујат по мајки по све а админите читаат и ништо не прават...немам време мора да бегам,ке ја продолжам мислата покасно
@Zevsus,помина тоа време кога се обидував да им објаснам на овие шупаците што мислам јас за соживот за ова за она,некои нејќат да сватат мене курот не ме боли за таквите,а баш тие ги има во најголем број на форумот.Дарданиа убо им прајт како го барат така и си го добиваат,знаеш некогаш покасно си сваќаш работите,ете ко мене јас мислев дека македонците не сакат ама не било така, а некој кој ме мрази јас не можам да го сакам.Тие не пцујат по мајки по све а админите читаат и ништо не прават...немам време мора да бегам,ке ја продолжам мислата покасно