Дали некогаш ќе дочекаме ТАА да каже АЈДЕ!

• Креатор на темата Креатор на темата TrTe-MrTe
  • Време на започнување Време на започнување
Да се надоврзам до една постара тема..Нели ние машките би прифатиле секс со било која женска...така да не мора да прашуваш што би ги зашеметило нашите хормони,само доаѓаш и ни викаш ај се ебеме...Секоја чест за темава,факт е дека и женските ги имаат истите потреби,дека и нив им доаѓа да се плеснат со некој само за да им е убаво а при тоа немора во истата особа да се вљубени до уши...едвај чекам да прочитам што за ова ќе кажат форумџиките...
Абе не се потценувајте толку, демек било што би било доволно за едно ДА кај машките...имаат и тие свои критериуми, добро сега може не толку строги како кај девојките ама сепак...

Инаку еве јас прва се пријавувам дека ама ич ич не ми е срам да иницирам секс ако ми се сака па што....ауууууууууу засрамота....:pos2:

Инаку еве јас прва се пријавувам дека ама ич ич не ми е срам да иницирам секс ако ми се сака па што....ауууууууууу засрамота....:pos2:
Кај излегуваш? Картел? :)

Да се надоврзам до една постара тема..Нели ние машките би прифатиле секс со било која женска...
Ние машките НЕ БИ прифатиле секс со било која. Ама, по радо би иницирале прилика за секс отколку жените.

Не не,далеку од тоа дека немаме критериуми и сл...само сакав да потсетам на една тема и мислење на 99% од форумџиките,кога станува збор за ова прашање...Ама ајде ти го скрши мразот,сеа чекам и други цуциња да си признаат хехе

Се зборува за познајник со кој дотогаш не сте флертувале или сте имале афера, а не со непознато лице.
Туку онака. Одеднаш ти се приебува и иницираш предлог. Исто како што прават мажите.

Може и непознат :)
Ете излегувате во ноќен клуб и сакате малку акција со згодниот тип кој стои крај шанкот или некој познајник со кој дотогаш не сте размениле флерт.

А не верувам дека некој веднаш дава предлог за секс кај нас.
Тоа може после мување ова она ако се разгори атмосферата. А директна понуда тешко.

Aнеле како викаш? Еј фраеру сакаш да се сексаме :icon_lol:

Секс по секоја цена со каква било девојка, понекогаш. Али сепак јас не сум видел ни слушнал кај нас некоја девојка прва да поднесе иницијатива за секс без обврска. Или сум слеп или сум у право али во пракса (моја и на многу испитаници преку Галуп) не се појавила таква работа.

Може и непознат :)

А не верувам дека некој веднаш дава предлог за секс кај нас.
Тоа може после мување ова она ако се разгори атмосферата. А директна понуда тешко.

Aнеле како викаш? Еј фраеру сакаш да се сексаме :icon_lol:

hahahahahah.....ne, ne sum tolku kreativna.:nesum:..mi ja potcenuvas intilegencijata i inovativnosta?!:vozbud:

Па, како му иницирате предлог за секс на некого со кој не сте во врска

hahahahahah.....ne, ne sum tolku kreativna.:nesum:..mi ja potcenuvas intilegencijata i inovativnosta?!:vozbud:

Спомна иницирање предлог за секс, спомна дека не ти е срам да иницираш секс... Би го скршила ли мразот со тоа што би кажала каков е твојот начин на иницирање предлог за секс односно твојата креативност ?

П.С. Браво за храброста :wink:

Дај бе иницирајте некој „reading club“ или „science section“...Да може и јас да членувам во нешто.

Момчиња кој начин на флерт, предлог за секс( не мора мн отворен) кај една девојка би ги зашеметил вашите хормони? Ви пришла некоја девојка со креативен пристап кој вреди да биде раскажан?

Никогаш не очекувам од девојката отворено да иницира секс, дури и ако ми пришла со таа намера.
Пресудувам според нејзините реакции и однесување, според тоа ќе преминувам од ниво на ниво кон целта.:wink:

Сигурно девојчево не му се залетува на типот со прашање:Човеку гледам дека ти се спие сакаш да те размрдам?:pos2:А како би иницирала може само да фантазираме,за да дојдеме до некоја поволна идеја што некоја девојка во Картел ќе ја искористи:)
Претпоставувам дека треба да се тргне со истите оружја.Одиш до него на шанк,го прашуваш за пијачка,глумиш дека го слушаш што збори,го покануваш кај тебе дома на кока кола:)

Абе не се потценувајте толку, демек било што би било доволно за едно ДА кај машките...имаат и тие свои критериуми, добро сега може не толку строги како кај девојките ама сепак...

Taka e,imame kriteriumi i ne deka ne se strogi,strogi se ama imame i mnogu dobra dusa i tesko ni paga koga treba da odbieme nekoja zenska,taka da progleduvame niz prsti,a ako po nekoja slucajnost sepak odbieme posle toa imame strasna griza na sovesta,koja trae..i trae..nekogas i do dlaboka starost..

Taka e,imame kriteriumi i ne deka ne se strogi,strogi se ama imame i mnogu dobra dusa i tesko ni paga koga treba da odbieme nekoja zenska,taka da progleduvame niz prsti,a ako po nekoja slucajnost sepak odbieme posle toa imame strasna griza na sovesta,koja trae..i trae..nekogas i do dlaboka starost..

Повеќе ти е криво за пропуштеното, признај си сеа.

Ахам, добро познајник или непознајник сеедно, не би иницирала предлог за секс со некој познајник и тоа за една вечер да ме изебе крај или у вцто у јавност и после да се фали со тоа:tapp: јак јебо да се прикажува, секс само после врска, треба минимум 6 месеци до година да одам со некој за да можам да имам интимен контакт со него:)
секс само после врска? идеш со типот 6месеци до година па раскинуваш па имаш секс??? малку нејасен муабетов... а секс пред врска па врска? знаеш она: неиспробана роба не купувам...
а и... потреба си е потреба... незнам дали би понудила на некој непознат али па на некој со кој веќе се имам мувано или сл мислам дека не би ми било тешко, ако ми се допаѓа наравно

секс само после врска? идеш со типот 6месеци до година па раскинуваш па имаш секс??? малку нејасен муабетов... а секс пред врска па врска? знаеш она: неиспробана роба не купувам...
а и... потреба си е потреба... незнам дали би понудила на некој непознат али па на некој со кој веќе се имам мувано или сл мислам дека не би ми било тешко, ако ми се допаѓа наравно
Да бе да, ако е врската долга ќе издржи и ќе дочека секс ако не не било пишано, а себеси не се сметам за роба ставена на тезга па некој да ме пробува и да ме купува и така:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom