Дали некогаш ќе дочекаме ТАА да каже АЈДЕ!

• Креатор на темата Креатор на темата TrTe-MrTe
  • Време на започнување Време на започнување
Нормална работа, колку што сакаме ние да клецниме толку е тие сакаат да бидат клецнати

Според мене е најнормално затоа што кај мене многу почесто девојките викаат АЈДЕ одколку јас.
Тие што не викаат не дека не сакаат туку се прават фини

Е од мене не верувам дека ќе дочека. Нема ТЕОРЕТСКИ шанси. Мене ми е срам на телефон да му се јавам да го прашам како е, а не па јас да иницирам или уште со зборови да кажам ајде да имаме секс.

koga im treba nesto ili koga sakaat da te zavede mislam na pocetokot na edna vrska a poslem seksot misli deka si vo nejzino sopstvenstvo. a mislam deka maskoto sekogas e toa sto prezema inicijativa skoro sekogas

Колку се слагам со насловот на темата. Ги тргам на страна оние кои имаат подолги врски, иако од лично искуство тврдам дека до негде иза нив важи овалупава констатација. за сите останати ,од оваа глупост машкото да треба секад да презема иницијатива се случуваат ситуации од типот .....многу брзаш или.........многу е досаден типов , не му текнуе да ме пипне. незнаат што сакаат. Секоја чест на искучоците што имаат муда да ја преземат ситуацијата во свои раце!

Е од мене не верувам дека ќе дочека. Нема ТЕОРЕТСКИ шанси. Мене ми е срам на телефон да му се јавам да го прашам како е, а не па јас да иницирам или уште со зборови да кажам ајде да имаме секс.

Со времето ќе ти помине и срамот, нема ништо срамно и лошо во тоа ти да побараш прва. :smir: Мада на почеток потешко е, после си е нормално.

Кога ми се сака, си кажувам :smir:
Колку си сигурна млада дамо дека, во 100% од случаевите ова се случува? Поштовам вакви работи, ама дали би се десило ова...
Ова се дешава само за малце мување, а за врска тешко...:pos2:

Секс? Да, благодарам.

Ние девојките си имаме свои потреби.Не е веќе табу тема дека и нас ние до секс де Не сме светици далеку од тоа, иако по малце глумиме како да сме.
Ете излегувате во ноќен клуб и сакате малку акција со згодниот тип кој стои крај шанкот или некој познајник со кој дотогаш не сте размениле флерт.
Па, како му иницирате предлог за секс на некого со кој не сте во врска
Момчиња кој начин на флерт, предлог за секс( не мора мн отворен) кај една девојка би ги зашеметил вашите хормони? Ви пришла некоја девојка со креативен пристап кој вреди да биде раскажан?

ММммм... никогаш не би предложила секс со непознат, не е мој стил, треба да сум ептен очајна или издрогирана :nesvest: за да го напраам тоа.

ММммм... никогаш не би предложила секс со непознат, не е мој стил, треба да сум ептен очајна или издрогирана :nesvest: за да го напраам тоа.
Се зборува за познајник со кој дотогаш не сте флертувале или сте имале афера, а не со непознато лице.
Туку онака. Одеднаш ти се приебува и иницираш предлог. Исто како што прават мажите.

Да видиш да не веруваш :toe: ова кај нас :jaj: тешко ако има знаете кај сум :vozbud:

Се зборува за познајник со кој дотогаш не сте флертувале или сте имале афера, а не со непознато лице.
Туку онака. Одеднаш ти се приебува и иницираш предлог. Исто како што прават мажите.
Ахам, добро познајник или непознајник сеедно, не би иницирала предлог за секс со некој познајник и тоа за една вечер да ме изебе крај или у вцто у јавност и после да се фали со тоа:tapp: јак јебо да се прикажува, секс само после врска, треба минимум 6 месеци до година да одам со некој за да можам да имам интимен контакт со него:)

Да се надоврзам до една постара тема..Нели ние машките би прифатиле секс со било која женска...така да не мора да прашуваш што би ги зашеметило нашите хормони,само доаѓаш и ни викаш ај се ебеме...Секоја чест за темава,факт е дека и женските ги имаат истите потреби,дека и нив им доаѓа да се плеснат со некој само за да им е убаво а при тоа немора во истата особа да се вљубени до уши...едвај чекам да прочитам што за ова ќе кажат форумџиките...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom