Впечатоци од роденденска Кајгана журка! (слики: http://galerija.kajgana.com/)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
леее ташлаци, и овие децава што сакам да ги носам на собиранка едвај ги убедов да не им биде сТрам.

ај да ве мрази некој сфаќам, ама една поголема причина затоа што се прават Кајгана собиранките е да се запознаеме меѓусебно, да се видиме кој е кој :)

да така сите што ви е срам дојдете наминете, ако не ви се погоди атмосферата слободно одете си - но претходно побарајте ме :) се надевам ќе ви направам интересна атмосфера :)

бај д веј, пак ќе спомнам. Е, некој за пиење пред парти?

Некро и Скај Дог сигурно ме мразат поради темата за скинерите .. се надевам дека нема да ме утепате од ќотек ако се појавам таму :pos:

Баш вчера кај Некро у дуќан се договараа да те тепаат. Слушнав само дека планот бил кога ќе си тргнел накај WC...

Некро и Скај Дог сигурно ме мразат поради темата за скинерите .. се надевам дека нема да ме утепате од ќотек ако се појавам таму :pos:

Поарно не иди :) има така поголема група шо се уклучени во планот за атентат :).:mist::violent1:

напротив, баш ќе ми биде мило да те запознаам. :) и сите што досега не сте се запознале со мене вклучувајќи ги и новајлиите коа ќе видите еден тип со лоша фризура, беџови и каиш со килерки + црвена кравата (најверојатно) тоа ќе сум јас :vozbud:

се изрекламирав :p али ептен ќе бидам расположен за нови познанства... и текила парти :)

Не се заебавај со Некро, има црн појас у карате. :)

Ќе ти скрши кичмата ... :pishtoldz:violent1:

: ))

У случај да дојдам,сакам сепаре,влаша коњак,лед и 4 чаши. По можност првото сепаре од лева страна на Dj-от,за да го потсетувам Erick да не ги повтара траките и да не забегува многу многу. :) :) :)
А собиранкава до колку ќе трае уствари????

У случај да дојдам,сакам сепаре,влаша коњак,лед и 4 чаши. По можност првото сепаре од лева страна на Dj-от,за да го потсетувам Erick да не ги повтара траките и да не забегува многу многу. :) :) :)

До 10 сабајле.

Бај д веј, се тоа, и едно 3 стриптизерки да ти играат наоколу, ќе ти биде доволно ? : ))

И џакузи и две црнкињи, една азијатка и јас ќе клекнам на колена.
Хепи?

Одморете со офтопик постовите, за тепачки имате соодветна тема, за безвеза муабет имате цел подфорум.

Се шалам:) Аааа...почиња у 8 журкава и ќе продужи и после 12 у Dinamique или ...?

Се шалам:) Аааа...почиња у 8 журкава и ќе продужи и после 12 у Dinamique или ...?
што помалку знаеш и планираш, тоа поубаво ќе си поминеш. :)

Би сакал, ама тогаш сум на роденден у битола. Убо да си поминете!

Aj признај дека не идеш на роденден, туку на друго, датумот е :)

Реков јас, кој нема да дојде е...

Па ако трае до 2-3 саат да не планирам друго ништо.Кога почнува има пишано ама кога завршува нема(барем јас не видов). Овие две информации треба да се знаат,друго и немора.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom