Почина Heath Ledger

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.622
Поени од реакции
59.474
Голема штета... неговото време допрва доаѓаше. Го гледав во Casanova (2005) и Monster's Ball (2001), но најсилен впечаток ми остави во The Patriot (2000).

Иако звучи скоро неверојатно, медиумите последно се занимаваат со теоријата дека тој паднал во криза поради неговата последна улога во новиот Бетмен, The Dark Knight (2008). Во филмот тој го глуми Џокерот, улога која во оригиналниот Бетмен ја глумеше Џек Николсон. Една од последните негови изјави била: “Џокер е психопат, шизофреник, бесчуствителен масовен убиец. Минатата недела спиев во просек 2 сати дневно. Не можев да престанам да мислам на него. Моето тело и мојот ум се исцрпени.“ Баш поради оваа улога тој побарал од лекарот таблети за смирување, со кои подоцна најверојатно се предозирал. Првите зборови на шокираниот Џек Николсон (со кој се консултирал во врска со улогата) кога разбрал за смртта биле: “Го предупредив...“ Режисерот Кристофер Нолан изјави дека улогата на Џокерот ја одглумил оригинално, застрашувачки. Цело време бил на работ.

Како и да е, тоа веќе и не е важно. Храброто момче од The Patriot (2000) веќе го нема. Штета...

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Во утрешниот Дневник прочитав теорија дека се предозирал бидејќи му било криво што не можел да биде со 2 годишната ќеркичка.

IDontWantU2Know

Perfect imperfection
Член од
1 јануари 2008
Мислења
96
Поени од реакции
2
omg...nema sansi.....:(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Stvarno steta za site vljubenici vo filmot.Odlicen akter koj nesomneno dostojno go zameni Nikolson!RIP!

Smile=)

културно-вулгарна
Член од
13 октомври 2008
Мислења
510
Поени од реакции
27
Стварно го обожавав.. Одличен актер.. Rest in peace.. :(:(:(

Ј

јовица11

Гостин
И после една година сеуште не можам да поверувам дека го нема.РИП Хит.

Kajgana Shop

На врв Bottom