Колку време најмногу имате издржано без спиење?

• Креатор на темата Креатор на темата LostGhost
  • Време на започнување Време на започнување
3 Дена и 12 Часа :)
За Нова Година ова :)

Последниве месеци на училиште кога бевме од сабајле колку помалку спиев толку помалку ми се спиеше и така еднаш три дена не заспав, преубо ми беше на училиште ама после во транс и не можев да се свестам. И башка то, ми дојде ко два пати во еден ден да ојдов на училиште, ептен неуба работа :pos:

па најмалку иам спијано кога бевме низ македонија,првиот ден спијав само пола сат,вториот 2 сати и третиот сат и пол до два точно не се сеќавам...после дома кога си дојдов не станав од кревет

4 денааа... но затоаа послее спиевв дома 48 саати да се освестам....:toe:

28-9 часа за Нова година

Па... околу 40 часа. Од кои 15 часа во автобус ( Lj - Sk ) и 6 часа во воз ( Sk - Bt ; се расипа локомотивата и зато 6 часа :) )

Четврти ебан ден како не спијам. :s9:

аман бре луќе као си ги билдате овие деновите 3,4,5 итн.. бре,бре.. војниците не издржуваат толку ..

5 дена немав спиено и тоа цело време бев на работа маму им јаречу и денар не дадоа повеќе цццццццццццццц душата ми знаеше 3 дена после тоа не станав од кревет.

многу малку..мислам дека највеќе беа 24 часа..јбг спанка сум и тоа голема:pos:

8 dena i 13 casovi balgodarenie na mojata draga prijatelka Hemka :):):):)

Мислам дека најдолго без спиење имам издржано околу 30 часа.

skoro den ili neso poise... koa bev na ekskurzija:D

Хммм...па 48 се сигурно...баш овие денови не сум асално спиена... од кои првите 2 дена ама баш ич око не склопив...а другите само по 2-3 саати спиев...ама ај да се надеваме дека помина...
Еххх што ти праи таа несреќна љубов...:(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom