Ag0rA
NEBO666
- Член од
- 29 февруари 2008
- Мислења
- 1.667
- Поени од реакции
- 60
Фактите и логиката ќе го докажат тоа....A , vistinata e ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Фактите и логиката ќе го докажат тоа....A , vistinata e ...
Фактите и логиката ќе го докажат тоа....
Ок... и јас утре од утре ќе станам сериозен, вечерва, некако неможам...се однесувам како да сум дувал тревка...:, epa utre od 8 sabjle pocnuva bitkata , haha , koa MIKI ode na rabota i go koristi internetot , koj uspat e sozdaden od Gavolo .. Strpi se ne ceka burno utro
![]()
Знам бе, ама ова го кажав како пример...како општ облик на програм во паскал со IF структура...па после ми беше интересно и напишав почеток и крај..инаку, го знам паскал-от...{
хахаха ако е во паскал нема да ти работи
}
:pos2:
Ako dobro te razbrav , mi velis deka Internetot e "mreza" spletena od Antihristot ???:jaj:
A , vistinata e ...
MIKI1 напиша:„Јас Сум вистината, патот и животот...„ вели Христос. Значи, Он е вистината. Сеуште не се родил оној кој може да војува против Христа. А, вала, ниту ќе се роди.
Пилат!
И на овој вториот од тогаш му се губи секоја трага....Понтиј Пилат е веќе одамна покоен а Христос воскресна. Разликата е „небо и земја„.
И на овој вториот од тогаш му се губи секоја трага....![]()
Некој го чул или видел ова (имало смртни сведоци)? Само немој во стилот...така е прореченоНа „овој„ вториов, местото Му е оддесно на Отецот, како што е проречено уште во Стариот Завет:„Му рече Господ на мојот Господ: седи од Мојата десна страна додека не ги положам непријателите Твои во подножјето на нозете Твои„:
Вториов, Христос, откако воскресна, седи оддесно на Неговиот Отец, во Небесниот свет.
Да да,Тоа ти го велиш, не јас. Јас велам дека „мрежата„ е човечки производ со зла намера. Лукавиот е духовно творение и не е способен да создава материјални нешта пошто и самиот е создаден и не живее „материјално„.
MIKI1 напиша:„Јас Сум вистината, патот и животот...„ вели Христос. Значи, Он е вистината. Сеуште не се родил оној кој може да војува против Христа. А, вала, ниту ќе се роди.
Да да,
така е,
интернетот бил создаден за воени цели,
но, сега најмалку се употребува за тоа, интернетот повеќе не е зло...Или е?ако е, зошто?
И религијата ( воедно и христијанството ) била создадена со добра намера, но не секогаш се „применувала“ за такви цели, во право сум?
Или сакаш неколку примери....
Кои се доказите кои докажуваат дека она што христос го вели, е вистина? ако воопшто има такви, зошто мали се шансите христос да ја зборувал вистината...