Груевски ги предупреди полицајците

Член од
14 јануари 2008
Мислења
134
Поени од реакции
0
за расправија се потребни двајца
мене никогаш не ми се десило да имам било каков дуел со цајкан т.е полицаец

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Генерално да. Но, како што има Ремарк речено, сакаш да видиш каков е човек дај му моќ или униформа.

CELTIK

magionicar
Член од
23 декември 2007
Мислења
2.909
Поени од реакции
839
за расправија се потребни двајца
мене никогаш не ми се десило да имам било каков дуел со цајкан т.е полицаец
e da mu alav na gruevski za razlika od tebe jas dosega sto pati vo eden den edna cajkanka mi pisa tri kazni zasto ja gibav kerkae mamicata nejzina mamina uste kazni imam od nea uste deset pati kazna mi pise de za kajs de za ova de za ona ama sega kapace pijan me fate na sud sum na 28 majce sajce se ke iznavikam tamu uzbuna ke pram mame mamino nivno

5ko

Член од
20 октомври 2007
Мислења
122
Поени од реакции
3
Се сложувам дека ова е само уште еден добар чекор на владата малку по малку работите се движат на подобро а и неможе се преку ноќ, но треба да се погледне малку и од друг агол:
рејтингот на институциите го рушат поединци, ако се сложиме дека во последно време полицијата има добри резултати ако се сите лоши тогаш кој ги спроведува добрите акции, да размислиме малце за опременоста на полицијата само од нова година до сега колку има погинати и повредени, колкави се нивните плати а згора на тоа со закон им е забрането да имаат дополнителна дејност, а коментарите од типот на мразам џандари се надевам дека некогаш ќе дојде моментот да ја осетите потребата од нив и да го промените мислењето. Да ги погледнеме работите реално.

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
haha, Ohrid? pa sum bil tamu...nothing special
Vidi vamu:
1. Imam golemi vrski vo MVR i Vlada
2. Imam pari kolku sakas, ako treba frlam...
3. A bogami, imam i TT sekogas so sebe...:vozbud:
Она со етичноста, дискрецијата и финото понашање у твојов случај не треба да важи. Ти посакувам блиски средби со цајкани, специјалци, ма цело МВР по ред, во кои ќе постои грубо непочитување на етичкиот кодекс на понашање.:vozbud:

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
Ти па уште му обрна и внимание :ples:

Член од
3 јануари 2008
Мислења
42
Поени од реакции
0
Е ова више личи на нешто,а не ме застанува џандар на пат кој мајмунски рипна од една грмушка и ми вика:Шо ти на тебе бе нормален ли си колку возиш,шо ако ти искочи некоја крава(дозволено беше 50 ја возев 75) ми ги глеа таблиците од ск и вика охохо скопјанец дојди ваму да пишеме една пријава.И поштено си платив казна 5000+судски трошоци.Ја признавам грешката ама барем да ми се обратеше со господине ова она...Од сеа со мерак ке плаќам ако ми се обрати така:)

Член од
28 јануари 2005
Мислења
2.163
Поени од реакции
18
Ajde sega site sto se odusevija od premierot koga kje vidat deka e na rucek vo nekoja skopska kafana neka vlezat da pijat kafe, pa posle neka raskazat kako se odnesuvale kon niv prvite policajci do premierot.
Cirkuzi ste be......:)))

delboy

кршач на огледала
Член од
23 декември 2007
Мислења
1.358
Поени од реакции
24
Ajde sega site sto se odusevija od premierot koga kje vidat deka e na rucek vo nekoja skopska kafana neka vlezat da pijat kafe, pa posle neka raskazat kako se odnesuvale kon niv prvite policajci do premierot.
So na segasniov premier sum nemal bliska sredba,ama so obezbeduvanjeto na prethodnite dvajca premieri imav i nemam bas dobro iskustvo.Nego edno ne mi e jasno od kogo gi cuvaat tolku ?Od narodot sto gi izbral ili od postapkite sto gi pravat koga ke bidat izbrani :toe:

Член од
28 јануари 2005
Мислења
2.163
Поени од реакции
18
So na koi dvajca prethodni, sto koga i kade ti se slucilo ???

Член од
28 јануари 2005
Мислења
2.163
Поени од реакции
18
Manipuliras, da ne kazam lazes. Ako si bil za niv i ako si bil na miting siguren sum deka nisto ti se nema sluceno, ako ne si za niv sto si baral na mitinzi , sigurno si se butal vo nekoja zabraneta zona :))))
Ej druze, aj nemoj vaka evtini finti ziti se ?
Odi zastani so kola kaj cveten pazar koga odi Gruevski na rabota, pa da vidis kako kje bides "ljubezno" preparkiran, a ako si muz kazi im ne se trgam :)

delboy

кршач на огледала
Член од
23 декември 2007
Мислења
1.358
Поени од реакции
24
Manipuliras, da ne kazam lazes. Ako si bil za niv i ako si bil na miting siguren sum deka nisto ti se nema sluceno, ako ne si za niv sto si baral na mitinzi , sigurno si se butal vo nekoja zabraneta zona :))))
Ej druze, aj nemoj vaka evtini finti ziti se ?
Odi zastani so kola kaj cveten pazar koga odi Gruevski na rabota, pa da vidis kako kje bides "ljubezno" preparkiran, a ako si muz kazi im ne se trgam :)
A sto ako ti dokazam deka sum clen na SDSM sto pravime togas?:helou:
Rekov za Grujo neznam sum nemal bliska sredba,koga ke imam(ako nekogas imam) ako mi se sluci ova istoto ili pak nesto dobro ke napisam

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.177
Поени од реакции
4.133
Си добил некоја воспитна од полицајците,а ИнТеле???

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
So na segasniov premier sum nemal bliska sredba,ama so obezbeduvanjeto na prethodnite dvajca premieri imav i nemam bas dobro iskustvo.Nego edno ne mi e jasno od kogo gi cuvaat tolku ?Od narodot sto gi izbral ili od postapkite sto gi pravat koga ke bidat izbrani :toe:
Јас сум имал блиска средба со обезбедувањето на Груевски. Типот ми рече “Се извинувам господине дали ќе може да го прекинете разговорот бидејќи морам да го обезбедам овој простор“. И тоа е цитирано пошто го памтам од збор до збор бидејќи бев шлогиран од пристапот. А ова е случка од пред некоја година, Грујо само шо дојде на власт...

Kajgana Shop

На врв Bottom