ПРАВЕН ФАКУЛТЕТ „Јустинијан Први“ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата Mortisha
  • Време на започнување Време на започнување
Ние бруцошите веројатно почнуваме утре само незнам во колку саат. На веб страната на правен има распоред која група од колку саат почнува само проблем што незнаеме која група сме.

Едни групи почнуваат од 8 до 12 , а други од 12 до 16 , значи треба да се иде во 8.

Положив Вовед vo pravo конечнооооооооооо!!!Ми требаа 56 и толку земав на испитот.Другите како поминавте?Зоки?

А што правиме со тоа што никој незнае у која група е?

Правни, политички или новинарски си?

Него јас сум од втор уписен а утре и предавање и упис имам. Појма немам како што. На политички има 2 група па ако иде по презимиња тогаш сум прва па пак сум од 8.

Него јас сум од втор уписен а утре и предавање и упис имам. Појма немам како што. На политички има 2 група па ако иде по презимиња тогаш сум прва па пак сум од 8.

Мислам дека утре ќе почнуваме сите од 8 часот бидејќи е прв работен ден.А за групите би требало да ги имаат истакнато утре кој во која група ќе биде.

Мислам дека утре ќе почнуваме сите од 8 часот бидејќи е прв работен ден.А за групите би требало да ги имаат истакнато утре кој во која група ќе биде.

И чаре? Или ќе идеме сите од 8 часот па ќе се молиме да не сме во групите што почнуваат од 12 h или во тие што воопшто и немаат предавања во понеделник :tapp:

hahah abe od 8 ke si ideme i ke se molime :))) ako ne ke si pieme po edno 5-6-7 kafinja dole pa ke vidime :)))) samo da se pogodat profesorive toa e najbitno ako treba do 12 ke cekame ne e problem :))

сакам у трета групаа да бидааааам :)))))

Положив Вовед vo pravo конечнооооооооооо!!!Ми требаа 56 и толку земав на испитот.Другите како поминавте?Зоки?
Честито брате. Јас, ништо. 47, а 55 требаше. Си потрошив 20 дена од животот залудно :)
Пак си направив ист кикс како зимоска, ќе полагам се, абе учи си еден предмет... а можда и не ми иде. :)

На правни сум ама незнам која група сум

Ако може тие што имаат правено есеј по вовед во право кај мицајков да ми писат кои теми се паѓаат одприлика ? итно ми е ..фала

Фан група на Фејсбук по Облигацино.... Овие со све се мрднале

ај вака ако може да ми кажете шо како е со овие професори :))))
Историја на правото---Д-р Б.Поповска
Вовед во правото---Д-р Д.Тасковска
Социологија на правото----Д-р Ј.Бачовска
Економика----Д-р Т.Гроздановски

ај вака ако може да ми кажете шо како е со овие професори :))))
Економика----Д-р Т.Гроздановски
Го мразам човеков:nesum:
Денес бев во архивите и студентски на архитектонски и феит и значи се запрепастив каков однос имаат кон студентите, смирени, без дерење , одма објаснуваат...... значи само Донка е пациент од сите факултети не ми се верува:uvo:

Го мразам човеков:nesum:
Денес бев во архивите и студентски на архитектонски и феит и значи се запрепастив каков однос имаат кон студентите, смирени, без дерење , одма објаснуваат...... значи само Донка е пациент од сите факултети не ми се верува:uvo:
море ти уште не знаеш... на правен све со ред треба в лудница да се испрати... све се мрднати .. све тоа застарена роба

море ти уште не знаеш... на правен све со ред треба в лудница да се испрати... све се мрднати .. све тоа застарена роба
Абе незнам што малер сум ама нема да отидам да не си го изедам од Донка :nesum:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom