MaRyJaNe-poison
Beauty in Black
- Член од
- 11 септември 2007
- Мислења
- 2.722
- Поени од реакции
- 168
Ме интересира дали на политички студии има уште место?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ме интересира дали на политички студии има уште место?
:nenene:
примаат вкупно 60, а се пријавиле 100. така да, жалам, ама најверојатно нема место.
Ок фала. Не беше за мене, примена си сум јас на Филолошки,![]()
мислам дека станува збор само за печатна грешка, и дека се однесува и за правни студии. и како тоа не се пофали оти ќе ми бидеш колешка? :smir::helou:
epa evo sega ti se falam:ke ti bidam koleska!!! :smir: aj se gledame na faks :wink:
p.s. abe mozda e pecatna greska ama neka si ja popravet barem poso nekoj moze da uplati na pogresna smetka i posle mu osle 400 evra...
Лани пирмаа 100 на политички, па некако на крај бевме 160. Чудни се тие математикиОк фала. Не беше за мене, примена си сум јас на Филолошки,![]()
Лани пирмаа 100 на политички, па некако на крај бевме 160. Чудни се тие математики![]()
ако им е голема фотографијата нека ја сечат малку:wink:
Инаку многу сметки гледам, уште 50 евра одат по разни глупости:helou:. Сите тие треба да се плаќат утре нели?
Незнам што е тоа ама у секој случај не е добро од нивна страна стварно. Ама сигурно има и друго чаре.daj te be ljuga kazite so e ova...gledam sega na stranana vazno soopstenie:demek tie so bile so kofinansiranje trebalo da podneset izjava do komisijata deka se soglasvet da platet...do 3 satot..i sabajlevo im tekna da ja stavet..so trebit nie od drugive gradoj da prajme..so avion da idame skopje..ako bese neka ja stavea porano ne sega:nenene:
![]()