Фан Клуб: Работнички

• Креатор на темата Креатор на темата zEk0
  • Време на започнување Време на започнување
А што мислиш ти знаеш повеќе од мене за случувањата во клубот.Ај бе дечко уште од сега ќе ти честитам влез во 3 лига и глеј си го Тиквеш.Ова го тврдам а може оние подобрите познавачи кои пратат македонски фудбал знаат кој е тој.
не викам дека знам
и фала за честитките:smir:

Abe ste go procitale denesniot sport i se znaete za Rabotnicki da ne imate nekoja funkcija tamu,a mislam deka tesko ke bide da napravi nesto poveke Rabotnicki vo Evropa lani imaa pokvaliteten sostav.

Abe ste go procitale denesniot sport i se znaete za Rabotnicki da ne imate nekoja funkcija tamu,a mislam deka tesko ke bide da napravi nesto poveke Rabotnicki vo Evropa lani imaa pokvaliteten sostav.
А извини пишува ли во веќе вчерашен спорт дека Работнички сака да го земе?Не пишува.
А затоа дали јас имам некоја функција во Работнички , имам ама не во ФК па одтаму знам многу работи

Kako denesniot natprevar bese li nekoj jas bev na rabota inaku ke dojdev.

Kako denesniot natprevar bese li nekoj jas bev na rabota inaku ke dojdev.
честито победа....колку романтичари бевте а колку чкембари(ако биле)....отприлика кажи ми не мора точно:pos2:
бтв фцу ти кај работиш:pos::pos:

честито победа....колку романтичари бевте а колку чкембари(ако биле)....отприлика кажи ми не мора точно:pos2:
бтв фцу ти кај работиш:pos::pos:
Фала што ни честиташ,ама не победивме 0:0 заврши.инаку Пелистер промашил пенал преку Блажевски во 44минута
Бтв јас не присуствував на натпреварот

Na 24 ke dojdeme da navivame za rabotnicki se raboti za nacionalen interes, koga moze svercerite da navivaat za milano mozeme i nie makdoncite da navivame za nasite ekipi.

Двојна круна, ај нека им е со среќа. Најдобри беа сезонава од почеток до крај, само уште неможам да го заборавам дуелот со Башкими. Како и да е честитки:smir:

Ајде честито двојна круна и да ви се множат!
Дефинитивно најдобриот македонски клуб во моментот!
Па да се пласирате и во ЛШ наредната сезона!

Честитки до сите романтичари. Само не сум задоволен од вас (мислам како навивачка група). Премногу им дозволивте бе да тропаат глупости на тоа шоптарите бе, требаше цело време да ги уништите со навивање. Племе да не им се знае!

малко касно ама честито на сите навивачи на Работнички

cestito dvojnata kruna
a koi navivacki grupi ve podrzija a romanticari

Честито титула али не ми е јасно зш неможе да се створи една асална навивачка група!Па вака да играше Вардар у финале па ова ке беше фешти а вака(не го сваќајте како провокација,тоа е реалност)!Мора да се преземе нешто на тој план!

Честитки до сите романтичари. Само не сум задоволен од вас (мислам како навивачка група). Премногу им дозволивте бе да тропаат глупости на тоа шоптарите бе, требаше цело време да ги уништите со навивање. Племе да не им се знае!

Романтичари имаат завземено неполитички став и тоа го најавија одамна.

Честито титула али не ми е јасно зш неможе да се створи една асална навивачка група!Па вака да играше Вардар у финале па ова ке беше фешти а вака
Имаше најави од Комити само што никој не сакаше да навива заедно со Романтичари а и тие сами не сакаа “помош“. Јас не успеав да одам на стадион а на ТВ само пола саат видов. Што тоа точно скандираа од исток? И општо што се навиваше???

Честитам двојна круна...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom