До кога мување?

• Креатор на темата Креатор на темата vexation
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
4 јануари 2008
Мислења
84
Поени од реакции
2
dali samo sakas da "probas" nekoj? dali nekoj ti go skrsil srceto pa sega nesakas da se vrzuvas, samo se zafrkavas naokolu? denes se muvas so eden, utre so drug..... ne si podgotven/a za vrska, no ne sakas da se otkazes od slatkite baknezi. i nema kraj, nema ni tocka kade mozes da zastanes i da kazes deka si zadovolen/na, deka mislis sega da prestanes so toa i da se postvetis na svoeto srce
dobro muvanjeto i ne e nekoja losa rabota ako e minliva faza od nasiot zivot, no dali navistina mislis deka nekoj bi sakal da ima devojka/momce koja sekoj den se muva, bezrazlika dali e edne isti ili razlicni...

...DA GI VIDAM VASITE MISLENJA I ISKUSTVA VO VRSKA SO MUVANJETO

Не сакам врски затоа што мислам дека се задушувам и имам по мало фобија од поозбилен вид на врска:wink: затоа применувам мување, но не толку често, сепак женско сум и пристојно воспитана, но кога ми е потребен некој...сепак може е до возраста, кога малце ќе потпораснам (или созреам :wink: )може ќе размислувам поинаку, а може и треба да се заљубам(што кај мене така потешко иде)

dali samo sakas da "probas" nekoj? dali nekoj ti go skrsil srceto pa sega nesakas da se vrzuvas, samo se zafrkavas naokolu? denes se muvas so eden, utre so drug..... ne si podgotven/a za vrska, no ne sakas da se otkazes od slatkite baknezi. i nema kraj, nema ni tocka kade mozes da zastanes i da kazes deka si zadovolen/na, deka mislis sega da prestanes so toa i da se postvetis na svoeto srce
dobro muvanjeto i ne e nekoja losa rabota ako e minliva faza od nasiot zivot, no dali navistina mislis deka nekoj bi sakal da ima devojka/momce koja sekoj den se muva, bezrazlika dali e edne isti ili razlicni...
Ја ли не капирам или ти лошо си се изјаснил....

Муабетов е....
- имам дечко и у меѓувреме се мувам со други;
- сум "шарала" пред да имам сериозна врска па као демек сеа дечко ми треба да го занима мојот историјат на мувачи;
- моментално "шарам" и демек треба да размислувам дали поради тоа во иднина некој нема да сака врска со мене?

Ја ли не капирам или ти лошо си се изјаснил....

Муабетов е....
- имам дечко и у меѓувреме се мувам со други;
- сум "шарала" пред да имам сериозна врска па као демек сеа дечко ми треба да го занима мојот историјат на мувачи;
- моментално "шарам" и демек треба да размислувам дали поради тоа во иднина некој нема да сака врска со мене?

:nenene:
ne bre :)
pred nekoj den razlistuvav edni stari vesnici.. i vidov edna vakva statija.. zatoa onaka sakav da vidam kakvi se drugite pogledi vo vrska so muvanjeto ;)

bezveze mi e muvanjeto najveke sakam da sum so licnosta sto ja sakam i da bidam samo so nejze

jas mislam deka e ok...mozebi nekoj ti se sviga ama ne ti e tipot/tipkata za seriozna vrska pa ke si go naprais kefot ako ne drugo...ne sum za postojano ili cesto muvanje ama zs da ne...

Што му фали на мувањето бе? ко да е некој грев правите моабет...зар со сериозни врски од 14-15години,кога не се ни разбира поимот сериозно?

Мување.. зошто да не ?

Тоа е дел од нашиот живот, вид на подобро запознавање со личноста. А, и како што кажа Мистичен, копиљаци.. па да, и ја сум.. сум и за сериозна врска, али и некогаш на човек му треба малце забава.

Лека ноќ :smir:

Pa ja mislam deka koga si pomlad pocesto go pravis toa ama i koga ke sozrees ne e loso ponekogas so ima veze. A ponekogas od muvanje moze i nesto poveke da iskoci

Тоа е дел од нашиот живот, вид на подобро запознавање со личноста.
Личноста = ниво на орална хигиена + јазични обртаи во минута ????

Е што е поентата, во денешно време, во овој свет тоа е начинот за подобро запознавање на личноста??:nenene: Не е начин за подобро запознавање на личноста туку е начин за убав помин и задоволство. Убаво кажа Мрно, не е убаво од 14, 15 години да почнеш со врски и во тоа време убаво е да се муваш, да истражуваш терен...Па и понатаму, не можеш да скокаш цело време од сериозна врска во друга сериозна врска туку мораш малце да олабавиш од обврски и убаво да си поминуваш.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom