тоа со тестовите за днк,цело време се менува додека не се испитаме барем половина од Македонија ке добиеме порелеванти резултати,сеа за сеа резултатите се на 1000 човеци,и може да има отстапување од +-10%,но јас сепак му верувам
инаку овој бугарашот многу заминал бееее,зар ке има некој да гласа за него,не веруам,на тешка дрога е,а и смеата му е дебилска.........ако стварно напраат коалиција бранко,љубчо......треба уште да се соберат милицин и зеро,најголемите прадавници.......баш да видам колку сме токму у Македонија,човекот што сакаше да менува територии и уште ги заговара шо ме убедува дека сум нешо друго,бог да чува,и еден друг што не доведе на просјачки стап,не уништи скроз на скроз,е не бе батка..........за нив не би гласал,ама баш никогаш во блиска иднина од 10-15 години,додека не ја намалат ароганцијата на таа партија,да не мислат дека сме дегенерици,е не сме............а не дека и за грујо гласав,не гласав,за ДОМ гласав,ама ај................друга тема е тоа,
како прво не само еден тес туку се правени повеќе, има еден тест правен и во шпанија од д-р арнаиз валена и тој го тврди истото, дека македонците денешни припаѓаат на старите медитерански народи а денешните грци се од египет и африка и не се блиску иако се комшии. Така да науката е доста напредна да докаже многу историски неправди.
илирите се словени = илири = илија = илинден
на еден друг подфорум се спомна тоа дека словените и илирите се сродни по крв,таму прошарај ке видеш,има многу тези,не знаеме сеуште