Late Night Show со Миленко Неделковски

Член од
12 февруари 2007
Мислења
892
Поени од реакции
4
Искрено со ваков водител предност е да се појавиш во емисија, затоа што лесно ќе поентираш.

Му советувам на Бранко Црвенковски да му појде на гости на Миленко, гарант го крева рејтнигот на СДСМ за барем 50%.

Море море која зелка е Миленко....
Go citiram tvoevo...valjda i drugi taka mislat...

Ova e show...lezerno drvenje...e sega sto e MK bedna i zatvorena...pa nemame poarna zabava...kako bilo LG skolski pokaza kako se brani svoj stav...e sega ne ni se dopagja...to e to...ama pazi po 5...10...ili 15 g. istiov LG ovoj nastap pa ce go naplati...ednostavno neli...ili ce bidime od Antickite...ili nema da bidime...a LG kako i da bidi ce reci...jas kazav kolku bese opstoprifateno vo migot...i posle reci politika ne bila orospija...

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Според Героски,
во врска за Кокино, НАСА се будали

Според Љубџо,
сите балкански народи се антички, но само ние сме задкрапински словени.
А иГЕНЕА и ДНК тестовите се една голема измама.
И ДНК како ДНК е измама.:tapp:

Е тоа ми беше најсмешно во целата емисја зашто сепак можеш имењ да смениш, можеш вера да смениш, но крвта и гените не можеш да ги смениш, и ако немало големи одливи и прилив на народи тогаш гените си опстојуваат на една територија подлго време. И тоа е научно докажано а он вика дека науката не стигнала до тој степен.

Член од
27 март 2009
Мислења
445
Поени од реакции
14
Според Героски,
во врска за Кокино, НАСА се будали

Според Љубџо,
сите балкански народи се антички, но само ние сме задкрапински словени.
А иГЕНЕА и ДНК тестовите се една голема измама.
И ДНК како ДНК е измама.:tapp:
Abe igenea testot ne mi e siguren ni mene. Koga vidov deka vo Bosancite i Hrvatite pa i srbite ima tolku ilirsko a nema nisto pajonsko malce me buni. Baska i na bosancite idese procentot pojke od 100% ama brzo koregiraja. Sega za da se uveram kolku e tocen testot postaviv prasanje za Torbeshite. Pa ako tamu izvadi pojke ilirsko od makedonsko i slovensko togas neka si otvorat dusevna bolnica.

VOLK2234

еврофоб и хомоскептик
Член од
16 септември 2008
Мислења
5.517
Поени од реакции
4.387
Abe igenea testot ne mi e siguren ni mene. Koga vidov deka vo Bosancite i Hrvatite pa i srbite ima tolku ilirsko a nema nisto pajonsko malce me buni. Baska i na bosancite idese procentot pojke od 100% ama brzo koregiraja. Sega za da se uveram kolku e tocen testot postaviv prasanje za Torbeshite. Pa ako tamu izvadi pojke ilirsko od makedonsko i slovensko togas neka si otvorat dusevna bolnica.
Тоа си е твое мислење.

Исто ко на Геро и Љубџо.:toe:

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646

како прво не само еден тес туку се правени повеќе, има еден тест правен и во шпанија од д-р арнаиз валена и тој го тврди истото, дека македонците денешни припаѓаат на старите медитерански народи а денешните грци се од египет и африка и не се блиску иако се комшии. Така да науката е доста напредна да докаже многу историски неправди.

илирите се словени = илири = илија = илинден

Член од
8 август 2008
Мислења
1.309
Поени од реакции
151
тоа со тестовите за днк,цело време се менува додека не се испитаме барем половина од Македонија ке добиеме порелеванти резултати,сеа за сеа резултатите се на 1000 човеци,и може да има отстапување од +-10%,но јас сепак му верувам

инаку овој бугарашот многу заминал бееее,зар ке има некој да гласа за него,не веруам,на тешка дрога е,а и смеата му е дебилска.........ако стварно напраат коалиција бранко,љубчо......треба уште да се соберат милицин и зеро,најголемите прадавници.......баш да видам колку сме токму у Македонија,човекот што сакаше да менува територии и уште ги заговара шо ме убедува дека сум нешо друго,бог да чува,и еден друг што не доведе на просјачки стап,не уништи скроз на скроз,е не бе батка..........за нив не би гласал,ама баш никогаш во блиска иднина од 10-15 години,додека не ја намалат ароганцијата на таа партија,да не мислат дека сме дегенерици,е не сме............а не дека и за грујо гласав,не гласав,за ДОМ гласав,ама ај................друга тема е тоа,

како прво не само еден тес туку се правени повеќе, има еден тест правен и во шпанија од д-р арнаиз валена и тој го тврди истото, дека македонците денешни припаѓаат на старите медитерански народи а денешните грци се од египет и африка и не се блиску иако се комшии. Така да науката е доста напредна да докаже многу историски неправди.

на еден друг подфорум се спомна тоа дека словените и илирите се сродни по крв,таму прошарај ке видеш,има многу тези,не знаеме сеуште

ANTIPATER

of Macedon
Член од
8 јуни 2008
Мислења
1.181
Поени од реакции
44
Може ли некој да стави видео од емисијата за тие(како мене) што немале можност да ја гледаат емисијата.
Да видиме што толку се измуабетиле Миленко и "војводата".

R

RAYTHEON23

Гостин
исто и јас ја немав таа можност па би замолил за видео.

Гоч

33 1/3 rpm
Член од
17 мај 2009
Мислења
1.417
Поени од реакции
47
Во недела на Канал 5+ од 11 или 11.30 (подобро не гледајте, само нервози...)

Член од
29 октомври 2008
Мислења
596
Поени од реакции
13
priznale ili ne edinstveniot politicar koj otvoreno si go kaza svojot stav a ne manipulirase so toa razumen kompromis ili identitet na avganistanski hrt...

Член од
27 мај 2008
Мислења
1.025
Поени од реакции
42
не гледав
а пропуштив нешто или :?:vozbud::pos2::oeoeoe:
кај се знамињата бе алооооо?????
нема шо да го гледам лубчо
ние почнавме да дишиме кога тој не труеше
нема народ нема луѓе бе шо ќе прајме муабЕ:helou:т поќе

Член од
27 март 2009
Мислења
445
Поени од реакции
14

Jas ne samo iGenea tuku voopsto nikoj od tie instituti ne go vervam.Najdobri primeri se univerzitetite Stadford i Pavia/Italija koi zemaa dnk od grci i dokazaja deka se 99,5% bela rasa, sho ni Germancite sho gi smetat za cista arievska rasa ne se tolku.

Tuka pisis deka ilirite se sloveni, sho za zal vo tvojot omilen institut iGenea gi delat od Slovenite vo posebni grupi.

Член од
15 мај 2008
Мислења
947
Поени од реакции
99
ЉуБчо убаво и јасно си кажа: Крадеа сите, крадев и јас.
Се што БЦ не успеа да го запусти и искраде, Љубчо заедно со неговата банда успеаа.

Е сега нека се најде маж да го затвори.

Beowulf

Deep Fear
Член од
11 мај 2009
Мислења
362
Поени од реакции
35
Пајонци немало на територијата на Србија, Босна и Хрватска. Таму имало илири затоа таму е толку висок илирскиот процент.

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Пајонци немало на територијата на Србија, Босна и Хрватска. Таму имало илири затоа таму е толку висок илирскиот процент.
Ами тогаш Албанциве се доселеници овде или само им е наметнат Албански идентитет,зошто тие најмногу сакаат да се дефинираат со Илирско потекло?Само ај,ќе глумиме соживот додека не си заминат попаметните во Албанија на море,каде им се отвара невидена перспектива,ефтини станови и идиличен живот.Нам судбината ни била таква,да си останеме Македонци во Македонија,без разлика на Миленко или ЉуБџо,кој си лечат фрустрации од минатото на нивните предци.:toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom