Late Night Show со Миленко Неделковски

F

FilipMacedon

Гостин
Дефинитивно!!! Изненаден сум колку се покажа бос, посебно во ситуација кога благонадежниот Тракиец очигледно манипулираше со факти за да ја докаже својата теза.
Во секој случај уште една маска падна...
Требаше да го покани и Тентов,да направи дуел како Влатко и Грчев,Тентов ке го изедеше

Член од
27 март 2009
Мислења
445
Поени од реакции
14
Vaka sega i jas da bev na mestoto na Milenko nemase da mu gi pobijam mislenjata, zosto ne sum do tolku zapoznaen so istorijata. No najmnogu ke go pobiev so.....Zosto koga ti mislis ne sme Makedonci i nemame pravo na Anticka Makedonija sho se protegase od kaj sho rece.Togas zosto na prviot kongres na VMRO vikase deka ke odis na sloboden SOLUN.

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
За љубчо уште од прв ден се знаеше дека му фали цела пилана, се чудам само како успеа беспоговорно толкава голема група луѓе десетина години да го следи.
...небаре божество беше.....:helou:

Macedonia>>Europe

Faster Than Light
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.582
Поени од реакции
836
Ама па чудно храбар е и си кажува се што мисли без некои заобиколувања онака директно, што е добра работа затоа што очигледно не планира да продолжи со политика... барем не во Македонија. :)

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Абе јас го мислев дека е чисторквен турко-мнгол ама љубчо испадна дека е мешан со нешто грчко како почна з александар за филип поголем грк испадна од сите грци со кои до сега сум се докажувал преку нет.

Член од
19 февруари 2009
Мислења
1.380
Поени од реакции
1.973
Темата е за историчари а не Љубчо и Миленко да ја разглабаат и да кажуваат кој бил што.
А на Љубчо мора да му се признае дека го кажува тоа што го мисли по принципот " Што на ум,то на друм" и се чудам како успеа со таков став да преживее толку време на македонскава политичка сцена.

Z

zmej gorjanin

Гостин
Овој Љупчо кои скриени пораки ги праќаше, а се гледаше колку му лежи на срце да каже дека сме Блгари. Неша Селимовиќ, кој потекнувал од Босна, се кажувал порано Србин, а денес постоела босанска нација, па после зема да го рчка Мисирков кој се имал пишано како македонски Бугарин од многу познати прчини (не дека тој таков се чувствувал), од муабетов што го сврте промовираше тешко бугарофилство кое многу успешно го криеше зад словенството.

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
Ах бе Орце пусти Орце...не ти иде некако со војводите и браќата за кои како никнуваат како лобода на нива, така песна им праиш, па после пу бе, не важи.

Их шо ми е криво шо не можам да му ја најдам онаа „Љубчо ле Љубчо војвода“...гледам ги има за зоолошката градина на бозаџијата, и напатениот народ на брате Никола, ама оваа ми фали на Јутуб.

Аман Орце веќе не опевај војводи.Чим пројде нечие име низ твоја уста, неверојатно е како после тоа ни сјебува секаква перспектива за јунаштво. Па на кого бре после ќе мастурбираат девојчињата?! Ќерка имаш и ти, мисли малку!

П.С. Миленко, следен пат ако ти се спие, прај муабет на други теми, да не се доведуваш во случаеви каде што соговорникот ќе ти изнесе глупост која мало дете со два збора ќе ја побие, а тебе да те мрзи да ги држиш очите отворени, а камоли да прозбориш нешто контра.

Член од
27 март 2009
Мислења
445
Поени од реакции
14
Темата е за историчари а не Љубчо и Миленко да ја разглабаат и да кажуваат кој бил што.
А на Љубчо мора да му се признае дека го кажува тоа што го мисли по принципот " Што на ум,то на друм" и се чудам како успеа со таков став да преживее толку време на македонскава политичка сцена.
So kakov stav more coek sega go ima ovaj stav ispran mu e mozokot. Toj prv ja voskresna ideata za Aleksandar, za sopstvena drzava i dr. a sega preku nok go smena mislenjeto.

spaso

Search Pretty Girls from your city for night
Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ Македонијо!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Мора курушум да лета браќа мора,сватете,без борба нема ништо да направиме ако се бафтаме само по форуми.

Член од
13 јули 2006
Мислења
15.455
Поени од реакции
18.456
Искрено со ваков водител предност е да се појавиш во емисија, затоа што лесно ќе поентираш.

Му советувам на Бранко Црвенковски да му појде на гости на Миленко, гарант го крева рејтнигот на СДСМ за барем 50%.

Море море која зелка е Миленко....

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Искрено со ваков водител предност е да се појавиш во емисија, затоа што лесно ќе поентираш.

Му советувам на Бранко Црвенковски да му појде на гости на Миленко, гарант го крева рејтнигот на СДСМ за барем 50%.

Море море која зелка е Миленко....
Миленко повеќе би рекол дека зборува од општа култура без факти и аргументи, едноставно кажано, лаечки :helou:
Што се однесува до неговиот вечерашен гостин можам да кажам дека бугарите му ги кренале акциите.

VOLK2234

еврофоб и хомоскептик
Член од
16 септември 2008
Мислења
5.517
Поени од реакции
4.387
Според Героски,
во врска за Кокино, НАСА се будали

Според Љубџо,
сите балкански народи се антички, но само ние сме задкрапински словени.
А иГЕНЕА и ДНК тестовите се една голема измама.
И ДНК како ДНК е измама.:tapp:

Член од
13 јули 2006
Мислења
15.455
Поени од реакции
18.456
А Миленко се чуди од каде му толкав кеш на ЉуБчо. :)

И тука го заглави, ко му велеше се зборува ти имаш 200 милиони, Бранко Цвенковски 400, Ѓукановиќ 1 милјарда...

А овај го праша, а за оваа власт колку се зборува?

И го пресече, не знаеше Миленко кај да се пикни :pos2:

Kajgana Shop

На врв Bottom