Late Night Show со Миленко Неделковски

Член од
4 јуни 2007
Мислења
2.885
Поени од реакции
189
Добра емисија, стварно ми се разјаснија многу работи.

Мило ми е што има такви квалитетни луѓе во владава, а и следната емисија како што навести Миленко ќе биде доста интересна.

Член од
24 ноември 2008
Мислења
1.035
Поени од реакции
44
:pusk: држго и него пуштај стисни со двете раце и појако само појакооооооооооо

VoniVaraS

Искусен :)
Член од
20 април 2009
Мислења
543
Поени од реакции
328
:pusk: држго и него пуштај стисни со двете раце и појако само појакооооооооооо
:pos2::pos2::pos2:
Значи ептен едукативна била емисијава. Невидено шоу.

^X^

Член од
22 декември 2007
Мислења
1.457
Поени од реакции
376
Браво бе Мисирков за “сензационалново“ откритие дека сум бугарофил. Па ни јас самиот не бев свесен за тоа. :pos2:
За македонски историчари и нивните стручни и научно поткрепени пишувања, не е проблем ќе праиме муабет за кој сакаш, ама пооделно. Не треба да се ставаат сите во ист кош.
Дотичниов Донски за мене не е историчар, бидејќи се занимава со прикаски кои што самиот си ги измислува, без некоја поткрепа со докази.
Бидејќи неговиве прикаски и одговараат за дневна политика на владата тој и го добива непотребново медиумско внимание, па дури е поставен и за директор на некој институт за историја на факултетот во Штип.
Малку ми е забеган типов и негови книги не ми се некој релевантен извор за да јас бидам убеден дека тоа се некои историски факти. :toe: Посебно па не би сакал да ја читам последнава негова книга за муабетот со духот на Аце,:pos2: што ја промовираше во предходната емисија.

Да се вратам на темата.
Денешнава емисија е ППП (платена политичка програма) и јас такви емисии не гледав ни за време на изборите не планирам ни сега.

ПС. Алекс бидејќи се перчиш со твојата блискост со Миленкоица порачај му да го смени името на емисијата. Едноставно емисијата врска нема со ШОУ.
Викаш Донки го ставиле за директор на институтот за историја.:kesa: Е што ти се вика партизирана држава. Што не ставиле некој со докторат. Или битно е да си близок со власта. И да продаваш прикаски.
Што е следното?
Мина, Глорија и Саше фактор Х - професори на клинички.:nesvest:

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Викаш Донки го ставиле за директор на институтот за историја.:kesa: Е што ти се вика партизирана држава. Што не ставиле некој со докторат. Или битно е да си близок со власта. И да продаваш прикаски.
Што е следното?
Мина, Глорија и Саше фактор Х - професори на клинички.:nesvest:
не е директор

а кога сме до емисијата во наредниот период очекувајте гости како Љубчо, Бучко, Грчев и ако се договори и Љубе

плус следуваат

1. Дали Елвис П. е жив?
2. Драган Б. Костиќ.
3. Дарвиновата теорија има дупка од неколку милиони години.
4. Чудотворната икона.
5. Миленко Оф Роуд летна Авантура низ Македонија. (Оф роуд школа)
6. Теренс Мек Кена - спојување на времето во 2012-та.
7. Олд тајмерите низ амбарите во Македонија.
8. Замоците што ги откопа Паско.
9. Како да се ископа благо/злато во Македонија. (Копање злато школа).

И, други.....

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.877
Поени од реакции
22.945
Чим видам дека некој политичар му е гостин менам канал...Не можам да ги сварам политичарите..

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
во Миленко Неделковски Шоу :

Црква на плоштадот, про и контра
две спротиставени страни за Црквата на плоштадот

Грчев v.s Ѓорчев :duel:

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
ќе биде интересно вечерва кај Миленко во емисија
Грчев v.s Ѓорчев дебата за Црквата на плоштад :duel:

Член од
21 август 2007
Мислења
295
Поени од реакции
8
не е директор

а кога сме до емисијата во наредниот период очекувајте гости како Љубчо, Бучко, Грчев и ако се договори и Љубе

плус следуваат

5. Миленко Оф Роуд летна Авантура низ Македонија. (Оф роуд школа)

И, други.....
Прашај го на кој датум е во Прилеп? :vozbud::vozbud:

Jakov

Тато
Член од
24 јули 2005
Мислења
2.360
Поени од реакции
58
ќе биде интересно вечерва кај Миленко во емисија
Грчев v.s Ѓорчев дебата за Црквата на плоштад :duel:
ova kako da mi kaze nekoj na tv ke boksuvaat Kobi vs. Federer.
Ni edniot ni drugiot se kompetentni za crkvata. (ako mislime na istei grcev-gjorcev).

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Ni edniot ni drugiot se kompetentni za crkvata. (ako mislime na istei grcev-gjorcev).
едниот не дека се разбира ама ќе го брани ставот на владата а другиот архитект и ќе го застапува ставот на неговата опозициона партија
едниот за изградба на црква, другиот против

како и да ќе биде интересно

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Грчев е архитект и урбанист. Пеки. Ѓорчев незнам што бара... Крајно, одбрани се за публицитет. Ако сакаш дискусија, најди два-тројца асални архитекти, нек се и од САД или Италија ако ние немаме квалитет или немаме интегритет.

Ама нема за архитектура да зборуваат, нити за црквата конкретно, па мака ми е што наместо Грчев нема да го гледаме Шема или Станковиќ... Грешна одлука на селекторот :)

Jakov

Тато
Член од
24 јули 2005
Мислења
2.360
Поени од реакции
58
Taka veke moze. Ke branat partiski stavovi=ke mlatat prazna slama.
Strucno ne mozat ni dvajcata da ponudat.

Anegdota.
Na edna od konsultaciite vo premierskiot kabinet Gjorcev pobaral od timot sto ja proektira (kako se vika toa) crkvata da gi otstranat stubovite vnatre za da se dobie poveke prostor. Po izvesno molcenje od site cekajki da vidat dali e sega ili seriozno zbori, koga svatil deka bez stubovi ni barka ne moze da opstoi pocnal da zboruva za kubinjata kako nisto da ne bilo. :toe:

Sto ke ti se arhitekti. nikoj ne razgovara za crkvata od toj aspekt site zborat deka treba ili ne kako verski objekt ili kako nacin da se lapnat pari. Jas ne vidov nekoj deka se sekira za urbanizmot osven osven oni .... ne b ei tie bea politicki arhibrigadirite mislev ama i tie bea instruirani.

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Грчев е архитект и урбанист. Пеки. Ѓорчев незнам што бара... Крајно, одбрани се за публицитет. Ако сакаш дискусија, најди два-тројца асални архитекти, нек се и од САД или Италија ако ние немаме квалитет или немаме интегритет.

Ама нема за архитектура да зборуваат, нити за црквата конкретно, па мака ми е што наместо Грчев нема да го гледаме Шема или Станковиќ... Грешна одлука на селекторот :)
aa па ќе има и други дуели само се чека да се одговори на поканата

Kajgana Shop

На врв Bottom