Дали сте биле изневерени?

• Креатор на темата Креатор на темата DimceY
  • Време на започнување Време на започнување
Мислам не, барем до сега не сум открил. Али ако се деси лошо ќе биде :)

Сум била... 4 месеци тој си одел со мене а во меѓувреме си се е*увкал со бившата. Не ми беше битно, со неа веќе 4 години го прават тоа, заедно се, а имаат други партнери во меѓувреме. Се сакаат, или може не... Ми кажа самиот кога му се скарав(сеуште незнаев ништо за тоа, се скаравме пошо ја терав инат), молеше се извлекуваше со тоа дека јас сум била единствената што успеала да му влезе во срцето после неа... Ама..

Незнам дали сум бил изневерен.... Се надевам не !

досега не сум, пу пу недај боже и у иднина да ми се случи нешто такво...

Мислам дека бев еднаш иако јас само си мислев ама другата страна не признаваше, па како и да е и дојде крај на врската без разлика дали беше или не беше точно тоа

Мислам дека не :helou:

Нопе...барем така мислам.А незнам како би реагирал кога би дознал дека женската ме изневерила

Да сум бил, и 100% сум сигурен во тоа.Не само еднаш неколку пати сум бил.И да ви кажам не ми е многу криво.Девојките не ми значеле толку за да ми биде криво:smir:

сум била изневерена и ептен повредена ама времето излечи се

не сум била изневерена а ако некогаш се случи тоа нема шанси да простам и да дадам втора шанса зошто ако некој направил нешто еднаш ке го направи и втор пат 1000%

Да. Сум била. Пред мој очи.
Простив.
Глупа сум, знам.
Ама тој шо вистина сака, простува.
Би простила, би дала уште една шанса ако навистина го сакам. Само една.
и јас сум бил и јас сум простил и се осеќам многу глупо поради тоа, но во такви случаеви одлуките се повеќе под влијание на срцето отколку на разумот.
п.с. филингот е неверојатен, не би му го посакал ни на Грк....ок ај на Грк може :D

Да сум бил, и 100% сум сигурен во тоа.Не само еднаш неколку пати сум бил.И да ви кажам не ми е многу криво.Девојките не ми значеле толку за да ми биде криво:smir:

Ej ova e klasicno tesenje:pos2:

Mozda da, mozda ne. Mislam ne... ama se mi mirisa na da....:kesa:

Па да...али и ја не бев нешто поарна. Тогашниот мој дечко ме изневери во исто време кога и јас него го изнереврив, со таа разлика што самиот се издаде со одредено однесување и постапки, така што јас дознав дека ме изневерил, а тој не дозна дека сум го изневерила бидејки беше сконцентриран јас да не дознаам за неговото невертсво. Се се среди, односно фифти фифти си бевме :back:
А за простување, зависи од ситуација...има шанси да простам, ама тешкичко

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom