Сејдиу се закани: Aко се подели Косово, може и Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување
Поделбата на Косово е неминовна,Србите никогаш нема да ја дадат Митровица и особено Трепча која е единственото вредно нешто на вукојебината Косово.После ваквите најави на Сејдиу време е да се излезе со соопштение дека Македонија ја откажува секоја логистичка подршка на НАТО и ЕУ за Косово бидејќи не е нивна полноправна членка и за тоа има право по сите меѓународни норми и прописи.Е тогаш заговорниците на неделиво Косово само ќе можат немо да "попушат".

Se moze da se deli pocnuvajki od Albanija,preku Bugarija pa Grcija,Srbija i Bosna. A Makedonija moze samo da se obedinuva,bidejki taa ima zemja za zemanje a ne za davanje. Barajki rogovi i bez usi ke ostanat.

Поделбата на Косово е неминовна,Србите никогаш нема да ја дадат Митровица и особено Трепча која е единственото вредно нешто на вукојебината Косово.После ваквите најави на Сејдиу време е да се излезе со соопштение дека Македонија ја откажува секоја логистичка подршка на НАТО и ЕУ за Косово бидејќи не е нивна полноправна членка и за тоа има право по сите меѓународни норми и прописи.Е тогаш заговорниците на неделиво Косово само ќе можат немо да "попушат".
Go delam tvoeto mislenje ama koj ne slusha nas.

ako digne srbija glava ke ima delenje pa ke mu ja seceme glavata i ke ima delenje...

темава е прмногу комична за да се коментира..

залајал пикинезерот па сите се уплашиле...ох мори мајко

Поделбата на Косово не може да се избегне. Тоа е факт. А, ако се подели Косово, Македонија нема шанси да остане како што е.
Така да најдобро е, ако ништо друго барем гласно да размислуваме, за она што ќе не снајде.

Мојот предлог е Тетово, Гостивар, Дебар, Струга и дел од Скопје да се припојат кон Косово. Поголемиот дел од Скопје и Куманово да станат дел од Србија. Источна Македонија да се припои кон Бугарија, заедно со Битола, Прилеп и Охрид.

Поделбата на Косово не може да се избегне. Тоа е факт. А, ако се подели Косово, Македонија нема шанси да остане како што е.
Така да најдобро е, ако ништо друго барем гласно да размислуваме, за она што ќе не снајде.

Мојот предлог е Тетово, Гостивар, Дебар, Струга и дел од Скопје да се припојат кон Косово. Поголемиот дел од Скопје и Куманово да станат дел од Србија. Источна Македонија да се припои кон Бугарија, заедно со Битола, Прилеп и Охрид.
Место црвено да ти дадам зелено ти дадов по грешка али нема врска.

Добро бе ти нормален си што пишуваш? Ти не си Македонец!

Мојот предлог е
а мојот предлог е, ти да му ја дадеш колата на мистичен, куќата на Серпико, жената на Струмикс, а сестра ти на мене. Ќе прифатиш?

Да бидеме реални, можна варијанта е и оваа. Поштувам реални луѓе.

Најдобар предлог до сега :tapp::tapp::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Нешто ми мириса на татарољупци...тебе да не те испрашта доктор Сафарафов? :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom