hahahaSekoja tehnologija ima mani pa i WIMAX`ot ne velam ne ama daleku e podobra od segasniot WIFI 2,4GHZ so anteni!
http://www.dnevnik.com.mk/?itemID=38C186B874F88F48B4329F700EE03258&arc=1Кога останатите компании би требало да нудат wimax?
frli go mobilniot ondakКабел си е кабел и одсекогаш ке си биде кабел. Баталете wireless.
Важи бе, иди сурфај на телефон. Или играј онлајн на било каков вајрлес, да си видиш пинг......Коментарот не беше безвезе, го кажав со повеќегодишно искуство со вајрлес мрежи и интернетс....... Кабел си е кабел. Точка!frli go mobilniot ondak
so seta pocit, ali nemoj vakvi bezveze komentari
Важи бе, иди сурфај на телефон. Или играј онлајн на било каков вајрлес, да си видиш пинг......Коментарот не беше безвезе, го кажав со повеќегодишно искуство со вајрлес мрежи и интернетс....... Кабел си е кабел. Точка!
Не ме читаш добро , Неотел одамна нуди интернет преку Wimax платформа, и ?Sephir tehnologijata ide napred i toa zadovolstvo ke go uzivas veruj mi WiMAx e zakon,SAMO DA POCNAT SO RABOTA!
uf, zustri momakВажи бе, иди сурфај на телефон. Или играј онлајн на било каков вајрлес, да си видиш пинг......Коментарот не беше безвезе, го кажав со повеќегодишно искуство со вајрлес мрежи и интернетс....... Кабел си е кабел. Точка!
se slozuvam apsolutno, muabetot mi bese glupavo e da se negira edna tehnologija koja defakto e idninataНе се карајте толку бе дечки дајте да почекаме да се намалат цениве на Интернет пакетиве инаку мав ќе биде работава а како шо стојат работиве далеку сме од 24Мбит само модем ќе е решение, инаку многу е 1500ден за 100ГБ за тоа правевме муабет во неколку наврати и сите се согласија!
Може за тие шо имаат фирми да се зафркаваат со фактури и да им плаќаат провајдериве ама и кај нив ќе заигра мечка.
Да не биде на крај сите да си купуваме приватни линкови и секој да си глеа за себе...................