- Член од
- 12 мај 2008
- Мислења
- 1.495
- Поени од реакции
- 38
И на крај од ова од линков заклучивме дека сето тоа е лага. Супер. Нема да умреме 2012.
потполно се согласувам со тебеАман бе глупости од сите напишани. Те цитирав тебе, бидејќи делиме исто мислење. Сите ќе ве избришам, одете си во играчница, боже чувај. Абе и темава е тапа, ама ај нека ја биде. И некој кој има нешто саглам информација, околу Маите, календарот нивен, нека напише. Не да си се зезате до толку.
Цел овој подфорум ко за зафркавање ви е изгледа. Имајте малку чувство за посериозни муабети, би ве замолил.
Се ова на куп звучи како извадок од соништата на параноик.Е бога ми ќе биде интересно. Кај се видело комета, војни, антихристи, вонземјани, нибиру, и воскреснување на Тито во ист ден...
Добро шоу, едвај чекам.
Da, da, i jas imam slusnato za magnetnoto nevreme. Se spomnuva i vo filmot "War of the Worlds". Ama ova ne pricinuva covecki zrtvi, tuku samo finansiski. Abe sega kako ke bide ke vidime. PozdravЈас па имам имам гледано емисија каде што се зборуваше дека во земјата внатре има магнетно зрно кое не штити од "експлозии" кои ги пушта сонцето во правец накај земјата. Доколку прекине тоа магнетно зрно да се врти, крај е, ама тоа тек ќе се случело по милијарди години. Потоа зборуваа за некое магнетно невреме кое го имало порано во 1997 и 2003( но не било ништо сериозно), а следното се очекувало да биде во 2012. Со тоа се уништувала електрониката, струјата прекинува наеднаш и немало да има со недели, и со тоа доаѓа до тотална катастрофа во земјата. Колку е ова вистина, ќе видиме тогаш:smir:
Од кај си сигурен до толку дека ќе се случи нешто? Кои сме ние да ја предвидиме иднината, еднинствено што остана е да се чека и види со свои очи.Дефинитивно се случува нешто 2012 само што ? ќе видиме.
even rape...Има сите девојки во маалово да ги силувам