А бе нема проблем, ама кога ќе фрлам сепак држи се настрана и да нема никој во близина, да не летнат жртви по грешка.Bravo cim znaes, ako sakas ke se presmetamehehe
У кој филм си влезен бе ти 180 бројки цццц.Освен ако е имало четворни е можно тоа!Еднаш кога игравме пикадо со другарчињата удрив 180, просто не ми се веруваше.
А па друг пат пази играме мастер аут и ми остануваат уште 236 и јас мавам 4 20ки ( со квадро игравме се множи со 4 ), пак 4 20ки и затворам со 4 19ки. Целата играчница се собра околу мене и не можеа да се изначудат, оти они сите ме знаат како најдобар играч на билијард, а тогаш видоа колку уствари сум добар и во пикадо. Оттогаш помина многу време, но јас сеуште сум заљубен во пикадото, посебно во играта крикет, ако ви се верува имам затворено во 4 рака (мавање).![]()
мислам дека не знаеш да броиш, три тројни дваески колку е тоа?:kesa:У кој филм си влезен бе ти 180 бројки цццц.Освен ако е имало четворни е можно тоа!
Кога ќе погодеш ти 3 тројни дваески дојди јави се..:nenene:мислам дека не знаеш да броиш, три тројни дваески колку е тоа?:kesa:
Duri tolkuТоа прави 15 мислам?![]()
СО ЗАКАСНЕНИЕКога ќе погодеш ти 3 тројни дваески дојди јави се..:nenene: