- Член од
- 3 јуни 2007
- Мислења
- 236
- Поени од реакции
- 1
Pikado ?
...ИИ после...?:lazgo:Еднаш кога игравме пикадо со другарчињата удрив 180, просто не ми се веруваше.
А па друг пат пази играме мастер аут и ми остануваат уште 236 и јас мавам 4 20ки ( со квадро игравме се множи со 4 ), пак 4 20ки и затворам со 4 19ки. Целата играчница се собра околу мене и не можеа да се изначудат, оти они сите ме знаат како најдобар играч на билијард, а тогаш видоа колку уствари сум добар и во пикадо. Оттогаш помина многу време, но јас сеуште сум заљубен во пикадото, посебно во играта крикет, ако ви се верува имам затворено во 4 рака (мавање).![]()
Ti druze ne si normalen...Еднаш кога игравме пикадо со другарчињата удрив 180, просто не ми се веруваше.
А па друг пат пази играме мастер аут и ми остануваат уште 236 и јас мавам 4 20ки ( со квадро игравме се множи со 4 ), пак 4 20ки и затворам со 4 19ки. Целата играчница се собра околу мене и не можеа да се изначудат, оти они сите ме знаат како најдобар играч на билијард, а тогаш видоа колку уствари сум добар и во пикадо. Оттогаш помина многу време, но јас сеуште сум заљубен во пикадото, посебно во играта крикет, ако ви се верува имам затворено во 4 рака (мавање).![]()
Еднаш кога игравме пикадо со другарчињата удрив 180, просто не ми се веруваше.
Се си има своја цена. А ти бидејќи си при пари нема да ти биде проблем. Само глеј да можеш да дофрлаш до пикадото, за тоа со tkamcev ќе вежбате, он ќе те учи да дофрлаш, а ти ќе го учиш да пишува на кирилица.:pos2:АБЕ ДЕЧКО ИЗВИНИ, А ЌЕ МЕ НАУЧИШ ЛИ И МЕНЕ ТАКА ДОБРО ДА ИГРАМ ПИКАДО????
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: