-={K-O-R-U-N}=-
Wanna play a game?
- Член од
- 14 февруари 2007
- Мислења
- 13.045
- Поени од реакции
- 3.301
Каде? Пиши на мсн или на fb на некој што знае, ќе те посочи, не тука на темава.ама не сум зачленета таму
Каде? Пиши на мсн или на fb на некој што знае, ќе те посочи, не тука на темава.ама не сум зачленета таму
Што е со фејсбуков, 2 мин. работи, после нон-стоп заебава, не може да се уклучи, не може да се пишува на него, се гаси...веќе цел месец? Сите други сајтови се ок, овој е катастрофа.
Го имав истиот проблем,го средив со CCleaner!Ај прво овде да побарам помош, ако не ми помогни никој отварам тема ич не му ја мислам
Значи, не можам да го работам Google Chrome. Кога и да го уклучам ми се јавува она Ah Snap.... да се плукнам во него. Пробав, го исклучив антивирусо, фајрволо, го преинсталирав Хром, го исчистив од Malware компјутеро, и пак не можи и не можи...пробав дури и со --no sand или така нешто беше, и пак ме заебава. Имам антивирус Eset пред то имав некој друг и на него вака ми праеше.
ХЕЛП ПЛИС ЕНИВАН!?!? Најдобар прелистувач ми е Хром, и баш тој се најде да ми драпа мадина![]()
Неможеш да ја смениш, затоа и се вика статичка. Ако сакаш динамичка да ти се менува на секои 12 саати, ќе си земеш ADSL.Како да ја сменам статичкава IP адреса што ја добивам од кабелскиов оператор најлесно?
да небиди со прокси мењавање , по можност некој испробан софтвер да понудите или некоја финта![]()
Нека не те лаже никој дека можеш да ја смениш статичката ИП адреса, можеш само да ја маскираш со онлајн проксиња што ги имаш милион али не е тоа тоа...Во ред е батка уживај.
Иначе адсл се менува при секој конект-дисконект.
А статичката се менува со софтвери многу лесно или преку употреба на прокси (тоа ти е како изнајмување на ип од друг).Можеш дури и MAC адресата да ја смениш...
Јас барав некој предлог за софтвер испробан ,иначе за фушарски софтвери имат еден куп.
Сигурен си за ова?а Мак адреса е друго и неможеш да ја смениш туку можеш само да ја клонираш т.е да го натераш компјутерот да мисли дека имаш друга пошто секоја мак адреса си е единствена и се добива при производство на мрежната а ти ниту било кој друг неможе да ја смени