на пример 1 саат а за радио?Зима,зависи колку ќе играш.
ако ти е другар тој со вајерлес рутерот нека стави антена со поголем домет,ефтини се.ај некој нека ми помогне...имам лап топ и вграден wireless али ми треба нешто што би го појачало досегот или како и да се вика тоа(да фаќа од поголеми далечини...)
на пр...на 30 м од дома фаќа една мрежа...е сега што да направам за да ја фаќам и дома...
значи 30 метри се проблем...
дали ова би можело да биде решение или...?
кај има такви во македонијава...слика нешто...?ако ти е другар тој со вајерлес рутерот нека стави антена со поголем домет,ефтини се.
http://www.anhoch.com/shopCart/vpasp/shopexd.asp?id=5088кај има такви во македонијава...слика нешто...?
ок фала за ова а дали знаете дали би можело да му се стави антена или нешто слично надворешно на куќа на пр и со кабел да влезе во лап топов(кој што инаку има вграден вајарлес)
Да јас имам така направено.sakam da povrzam dva kompijuteri na internet preku wireless router.laptopot preku wireless da zema signal od routerot a desktopot so kabel od ruterot.dali e toa mozno ili kazete druga opcija koja ke me cini poeftino.i kakov router wireless bi mi preporacale.
odnapred blagodaram