Фан Клуб: Манчестер Сити

Член од
19 април 2010
Мислења
763
Поени од реакции
28
stvarno navivacite na united se poveke vo fan delot na siti otkolku vo united
ajde gotovo mavnete se veke ednas

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.031
Поени од реакции
2.047
Аман бе, доста со карање, никој не го пофали Адебајор, големата звезда на Сити, колку добра асистенција направил...

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.908
Поени од реакции
23.321
Ја сум да се направи еден фан клуб Манчестер само да се вика, да се не мачат душичкиве црвени насвако да ја трујат темата, така у иста тема можат да слават и да хејтаат и да го искажуваат стравот од силниот Сити годинава.
Хејтале или не џабе, Сити е јак и е конкуренција, ако ве тешат вас коментариве нека ве тешат, но негде у Јануар ќе мора да се соочите со суровата реалност кога Сити ќе биде пред вас на табела!
Затоа помалце бламажа ќе ве молим, да да добро читате коментарите на навивачите на Јунајтед се чиста бламажа, оставете ги људите да дискутираат, преку К сте веќе од муабетите дека Сити немал историја, го уништувале фудбалот бла бла бла.
Перез, Абрамович и Лапорта не го уништуваат фудбалот, или пак 30 мил за играч кој у Вардар неможел место да фати не се уништување на фудбалот. Времето е такво шо да праемо, ако ми рече мене еден навивач овде кој не би сакал неговиот тим да купува звезди и да троши пари. Навивачите на Реал се срамеа лани кога ги зеде Перез Кака и Роналдо у ист трансфер период??
Не нели !
Значи у вашите коментари глеам како што кажав бламажа, страв и пред се завист. Барем така делува од страна, бламажата е сигурна.
Затоа фино лепо искулирајте и мање нискоинтелегентни постови у будуќност! ОК???
Ја не сум прател многу Англиска лига сум почнал последниве неколку години, и тимот на Сити ми е доста симпатичен и си навивам за нив у Англија. Има ли некој нешто против тоа ?? Зошто овој тим не би смеел да има навивачи ???
Напињате до посер !

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Оваа сезона во Англиското првенство ќе бидам за Сити...од времето ми беа симпатични.Исто така и Тотенхем :)

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
ај ако сака некој нека дај линк од голот од котлево???

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.423
Поени од реакции
16.714
Глеам на формов фанојве на сити са претежно фаној на екипе од други лиге кои не виделе титула со годиништа, па сега мислат дека е конечно ќе се израдуа ако сити ќе освоел титула.
Грефчиња :icon_lol:

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
Ја сум да се направи еден фан клуб Манчестер само да се вика, да се не мачат душичкиве црвени насвако да ја трујат темата, така у иста тема можат да слават и да хејтаат и да го искажуваат стравот од силниот Сити годинава.
Хејтале или не џабе, Сити е јак и е конкуренција, ако ве тешат вас коментариве нека ве тешат, но негде у Јануар ќе мора да се соочите со суровата реалност кога Сити ќе биде пред вас на табела!
Затоа помалце бламажа ќе ве молим, да да добро читате коментарите на навивачите на Јунајтед се чиста бламажа, оставете ги људите да дискутираат, преку К сте веќе од муабетите дека Сити немал историја, го уништувале фудбалот бла бла бла.
Перез, Абрамович и Лапорта не го уништуваат фудбалот, или пак 30 мил за играч кој у Вардар неможел место да фати не се уништување на фудбалот. Времето е такво шо да праемо, ако ми рече мене еден навивач овде кој не би сакал неговиот тим да купува звезди и да троши пари. Навивачите на Реал се срамеа лани кога ги зеде Перез Кака и Роналдо у ист трансфер период??
Не нели !
Значи у вашите коментари глеам како што кажав бламажа, страв и пред се завист. Барем така делува од страна, бламажата е сигурна.
Ја не сум прател многу Англиска лига сум почнал последниве неколку години, и тимот на Сити ми е доста симпатичен и си навивам за нив у Англија. Има ли некој нешто против тоа ?? Зошто овој тим не би смеел да има навивачи ???
Напињате до посер !
Потребно е многу појќе од 8 нови играчи за да се биде конкуренција на Манчестер Јунајтед! Во Манчестер има една поговорка меѓу лугето "Фановите на Сити слават на почеток од сезона, а фановите на Јуајтед на крајот" не гледам причина зошто то би се променило годинава...

Завист од шо?! Од големата и богата историја?! Од добрата игра шо ја покажаа досега?!

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.281
Поени од реакции
8.447
Потребно е многу појќе од 8 нови играчи за да се биде конкуренција на Манчестер Јунајтед! Во Манчестер има една поговорка меѓу лугето "Фановите на Сити слават на почеток од сезона, а фановите на Јуајтед на крајот" не гледам причина зошто то би се променило годинава...

Завист од шо?! Од големата и богата историја?! Од добрата игра шо ја покажаа досега?!
Реално гледано исплашени сте од конкуренција... ма какво ерално гледано тоа е ФАКТ иначе немаше секој втор од вашиот фан клуб да труе на темава. Ако сте толку големи што мајка бараш да го прегледуваш овој фан клуб и да се обидуваш да ни објаснеш како вие сте полни со историја... Па и Нотингем се полни со историја и други англиски клубови па од што имаат толку историја успешно се запечатија во таа историја од што ја имаат дури неможат ни да мрднат ...

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Не сме исплашени, туку смешно ни е. Како што на вас ви се смешни некои работи што ги прават комшиите ваши така и на нас ни е смешен Манчини со овие негови идиотски трансфери. Сака да ги има најдобрите играчи што може на секоја позиција а не знае да ги раководи.

Да беше класа менаџер ќе успееше и лани со сите тие потрошени пари барем до ЛШ да го однесе Сити. А што направи тој? Изгуби на клучните утакмици, Сити вадеа билборди пред секое дерби со Јунајтед а ги изгубија сите дуели. Дури и со месечар на гол а тие со најдобар состав ги победивме. И немојте сега да ми кажете не биле уиграни а сега ќе било поинаку зошто 5-6 играчи во тим кои се нови не е засилување туку е ремонт. Плус, го немаат Белами а и Ајрланд а од натпреварите со Јунајтед тие двајца ми оставаа голем впечаток. Тевезито кај и да е ќе прекине да игра фудбал, се жалел не знае англиски, дури почнал да не се разбира со ќерка му која зборела англиски 90% од времето и се жали дека изгубил мотивација.
Тоа дека ни фалел во Јунајтед според мене се лажете. 20 гола за 70 натпревари и тоа милион промашени зицери во финалето во Москва не се баш за недостиг.

За тоа дека сме трошеле ние исто колку Сити, ќе се послужам со слика од Хелс Гардијан, изволте кој троши најмногу и кој вратил најмногу:

Едвај чекам да играме со овие :)

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.281
Поени од реакции
8.447
Добро не тие позната таа вест со ТЕвез пошто толку време се палите на неговото пензионирање... Истово го имаше и лани и прехлани по медиумите ама ај да е загрижен некој од Сити за ова ама вие повеќе сте загрижени за нив ...

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Не нели !
Напињате до посер !
Не е конкуренција Сити, барем не сезонава. За некоја година може да биде, под услов да не купува по 10 играчи на сезона. И баш од кога прочитав дека не пратиш многу англиско ми стана јасно зошто си напишал дека ќе бидат пред Јунајтед.
И еве ја ти викам не сакам мојот тим да купува ѕвезди, затоа што е сосема солиден тимот, сакам да глеам како се развиват помладите играчи од клубот и во секое време ќе биде пред Сити и ќе се бори за титула, а богами и ќе си игра со Милан.

Kajgana Shop

На врв Bottom