Jas sum navivac , aj sea ispari yepes edenГледам фан клубов не е заклучен, или пак чекате да видите дали ќе се појави некој "фан" на Манчестер Сити?
Jas sum navivac , aj sea ispari yepes edenГледам фан клубов не е заклучен, или пак чекате да видите дали ќе се појави некој "фан" на Манчестер Сити?
Гледам и потпис и аватар имаш од Сити!Jas sum navivac , aj sea ispari yepes eden
Taka se glea za koj navivas a?Гледам и потпис и аватар имаш од Сити!
ај ако сака некој нека дај линк од голот од котлево???
Потребно е многу појќе од 8 нови играчи за да се биде конкуренција на Манчестер Јунајтед! Во Манчестер има една поговорка меѓу лугето "Фановите на Сити слават на почеток од сезона, а фановите на Јуајтед на крајот" не гледам причина зошто то би се променило годинава...Ја сум да се направи еден фан клуб Манчестер само да се вика, да се не мачат душичкиве црвени насвако да ја трујат темата, така у иста тема можат да слават и да хејтаат и да го искажуваат стравот од силниот Сити годинава.
Хејтале или не џабе, Сити е јак и е конкуренција, ако ве тешат вас коментариве нека ве тешат, но негде у Јануар ќе мора да се соочите со суровата реалност кога Сити ќе биде пред вас на табела!
Затоа помалце бламажа ќе ве молим, да да добро читате коментарите на навивачите на Јунајтед се чиста бламажа, оставете ги људите да дискутираат, преку К сте веќе од муабетите дека Сити немал историја, го уништувале фудбалот бла бла бла.
Перез, Абрамович и Лапорта не го уништуваат фудбалот, или пак 30 мил за играч кој у Вардар неможел место да фати не се уништување на фудбалот. Времето е такво шо да праемо, ако ми рече мене еден навивач овде кој не би сакал неговиот тим да купува звезди и да троши пари. Навивачите на Реал се срамеа лани кога ги зеде Перез Кака и Роналдо у ист трансфер период??
Не нели !
Значи у вашите коментари глеам како што кажав бламажа, страв и пред се завист. Барем така делува од страна, бламажата е сигурна.
Затоа фино лепо искулирајте и мање нискоинтелегентни постови у будуќност! ОК???
Ја не сум прател многу Англиска лига сум почнал последниве неколку години, и тимот на Сити ми е доста симпатичен и си навивам за нив у Англија. Има ли некој нешто против тоа ?? Зошто овој тим не би смеел да има навивачи ???
Напињате до посер !
Реално гледано исплашени сте од конкуренција... ма какво ерално гледано тоа е ФАКТ иначе немаше секој втор од вашиот фан клуб да труе на темава. Ако сте толку големи што мајка бараш да го прегледуваш овој фан клуб и да се обидуваш да ни објаснеш како вие сте полни со историја... Па и Нотингем се полни со историја и други англиски клубови па од што имаат толку историја успешно се запечатија во таа историја од што ја имаат дури неможат ни да мрднат ...Потребно е многу појќе од 8 нови играчи за да се биде конкуренција на Манчестер Јунајтед! Во Манчестер има една поговорка меѓу лугето "Фановите на Сити слават на почеток од сезона, а фановите на Јуајтед на крајот" не гледам причина зошто то би се променило годинава...
Завист од шо?! Од големата и богата историја?! Од добрата игра шо ја покажаа досега?!
Не е конкуренција Сити, барем не сезонава. За некоја година може да биде, под услов да не купува по 10 играчи на сезона. И баш од кога прочитав дека не пратиш многу англиско ми стана јасно зошто си напишал дека ќе бидат пред Јунајтед.Ја сум да се направи еден фан клуб Манчестер само да се вика, да се не мачат душичкиве црвени насвако да ја трујат темата, така у иста тема можат да слават и да хејтаат и да го искажуваат стравот од силниот Сити годинава.
Хејтале или не џабе, Сити е јак и е конкуренција, ако ве тешат вас коментариве нека ве тешат, но негде у Јануар ќе мора да се соочите со суровата реалност кога Сити ќе биде пред вас на табела!
Затоа помалце бламажа ќе ве молим, да да добро читате коментарите на навивачите на Јунајтед се чиста бламажа, оставете ги људите да дискутираат, преку К сте веќе од муабетите дека Сити немал историја, го уништувале фудбалот бла бла бла.
Перез, Абрамович и Лапорта не го уништуваат фудбалот, или пак 30 мил за играч кој у Вардар неможел место да фати не се уништување на фудбалот. Времето е такво шо да праемо, ако ми рече мене еден навивач овде кој не би сакал неговиот тим да купува звезди и да троши пари. Навивачите на Реал се срамеа лани кога ги зеде Перез Кака и Роналдо у ист трансфер период??
Не нели !
Значи у вашите коментари глеам како што кажав бламажа, страв и пред се завист. Барем така делува од страна, бламажата е сигурна.
Затоа фино лепо искулирајте и мање нискоинтелегентни постови у будуќност! ОК???
Ја не сум прател многу Англиска лига сум почнал последниве неколку години, и тимот на Сити ми е доста симпатичен и си навивам за нив у Англија. Има ли некој нешто против тоа ?? Зошто овој тим не би смеел да има навивачи ???
Напињате до посер !