Фан Клуб: Манчестер Сити

Член од
1 јули 2010
Мислења
45
Поени од реакции
4
сити-интер 0-3

Навистина нема оправдување за лошата игра на пријателскиве иако на овој натпревар сити навистина доби незаслужен црвен картон на 0-0 што комплетно ја смени играта.

Според мене манчини треба уште утре да добие отказ од толку добри играчи да не може да се победи клуб америка па мислам страмота е.

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Кој ретард треба да си да направиш старт за директен црвен на пријателска утакмица...

B

boki10messi

Гостин
Кој ретард треба да си да направиш старт за директен црвен на пријателска утакмица...
Признај оти не си го видел "стартот". Виеира немаше никаква намера ни за прекршок, а не за некаков картон. Плус, копилето Матераци како по обичај одглуми 99%.
Виеира како екс-играч на Интер во никој случај не би го направил тоа, најмалку на ПРИЈАТЕЛСКИ НАТПРЕВАР:nesvest:

B

BooBojan

Гостин
и со ова може да се заклучи дека во Сити играат "лебари" за пари.

Член од
10 јули 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
197
и со ова може да се заклучи дека во Сити играат "лебари" за пари.
Nee kako sto mislis ti ova e samo priatelski natprevar,moze ne bi trebalo da izguba 2,3 natprevari po ret no toa nee nisto strasno zatoa sto ima i nekolku klucni futbaleri koj neigraa,na Citi mu treba malu vreme dur da se vklopa igracite a toa mnogu brgu ima da se sluci

Член од
1 јули 2010
Мислења
45
Поени од реакции
4
борусија-сити 3-1... ова веќе почнува да ме загрижува од 5те пријателски што ги изиграа 4 изгубија и 1дно нерешено и победа на пенали.

коларов за прв пат настапи за сити и не изигра нешто посебно дури и пенал направи во корист на борусија.

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Овие Сити се стварно луди...нека ме земат мене за милионче ќе орам таму бе, а не слепциве ништо што не прават!!!:icon_lol:

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.200
Поени од реакции
8.289
првпат добра игра да имаат и победа...

B

boki10messi

Гостин
Не ги гледав против Валенсија. Појма немам како играле, ама (моменталната) Валенсија и не е некое мерило за Сити. И сигурно не на пријателски натпревар.

Член од
2 јули 2009
Мислења
495
Поени од реакции
83
http://www.facebook.com/pages/Manchester-City-fans-from-macednia/136862153018075?ref=ts

Зачленувајте се, бар двоцифрен број да напраите :icon_lol:
Овде барем имаат двоцифрена бројка. 14 од цел свет !

Шала нормално, иако Сити ми беше многу посимпатичен тим порано, кога беа некаде во средината, не дека се на врвот, но имаат амбиции. И некој ќе речи: Навива за Реал, а му сметаат трансферите. Ми сметаат затоа што Сити никогаш не бил голем клуб, а и без навреда, тешко и дека тоа ќе се случи. Како што реков, некогаш ги имаа моите симпатии. Сега ретко на која утакмица сум за нив, само против поголемите екипи, иако ни сам незнам зошто.

Kajgana Shop

На врв Bottom