Фан Клуб: Манчестер Сити

B

boki10messi

Гостин
Треба нападот да го појачаат + малце играчи имаат во тој дел од теренот...се надевам ќе фрлат некој денар шеициве за нов шпиц и поход на Сити кон врвот

~wow~

А и ќе заборавев апел до шеиците да фрлат пара и за 5/6 голмани по можност секој голман да има по 3/4 цицки и 5/6 јајца.
Благодариме.
Ја би ти препорачал да си продолжиш да си го гледаш само и само Јунајтед. И онака друга утакмица не си гледал(на друг клуб)... Канзас се добра екипа, во секој случај.

--- надополнето ---

Toчно ова дека сега и во Премиер ќе има ограничување до 25 играчи у тим !?

Тогаш од овие што Сити ќе ги шитне, ќе може да се склопи еден тим кој сигурно би можел подобро од Сити да изигра у ПЛ. :tapp:
Дај боже да се ограничи. :se_ molam

devil!

weirdo
Член од
19 јули 2008
Мислења
1.047
Поени од реакции
462
Ја би ти препорачал да си продолжиш да си го гледаш само и само Јунајтед. И онака друга утакмица не си гледал(на друг клуб)... Канзас се добра екипа, во секој случај.
^^
x2

Не сум глеал бе и нема да глеам утакмица на друг клуб, иначе супер се Канзас бе :) тој Smith ЗВЕР!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Toчно ова дека сега и во Премиер ќе има ограничување до 25 играчи у тим !?

Тогаш од овие што Сити ќе ги шитне, ќе може да се склопи еден тим кој сигурно би можел подобро од Сити да изигра у ПЛ. :tapp:
Има :icon_lol: И тоа ептен одлични играчи ќе избацат, Ајрланд, Ричардс, овој вториов е многу добар бек :)

--- надополнето ---

Ду ај смел фир ин д нејбрс хаус ??? :icon_lol:
Ноуп, ју смел биг лаф, сејм ес д лест 3 Сити гејмс, деј лост дем ол -D

--- надополнето ---

Исто и Њу Јорк Ред Булс :)

--- надополнето ---

Да беа Шити со некој друг менаџер кој ќе знаеше што прави а не со Манчини кој само купува тоа што е актуелно без да види што зема, може ќе ни беше страв, ама по прошлите утакмици со нив, видовме дека паѓаат на психички план, силни се само зошто играат против нас, првото полувреме, после немаат мотивација, знаат дека за истрчаното веќе имаат суми на сметка у банка :icon_lol:

Член од
7 јули 2010
Мислења
1.695
Поени од реакции
828
Оваа година Сити ке фати ЛШ сигурно.Манчини е јак тренер башка тимот шо го направи е феноменален и тоа е со тие пари ај да не бидат јаки.
Given/Hart
Boateng/Zabaleta Toure Lescot/Onuoha Bridge/kolarov
Adam Johnson/Wright-Philips Yaya toure/Patrick Vieira Gereth Barry/Nigel de jong David Silva
Adebayor/Robinho Tevez/Bellamy
Плус играчи од школа и Winsent Kompany,Ireland,Santa Kruz,Garrido i Jo.
Оваа година јаки се нема што

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Џабе екипа од соништата,ако главниот мозок(тренерот) не знае да ги склопи,од оние 12-15 играчи што Сити ке ги шитка,повеќето ривали/европски клубови ке си обезбедат супер тимче.
Браво СИТИ!

B

boki10messi

Гостин
Да беа Шити со некој друг менаџер кој ќе знаеше што прави а не со Манчини кој само купува тоа што е актуелно без да види што зема, може ќе ни беше страв, ама по прошлите утакмици со нив, видовме дека паѓаат на психички план, силни се само зошто играат против нас, првото полувреме, после немаат мотивација, знаат дека за истрчаното веќе имаат суми на сметка у банка :icon_lol:
Bold: :pos:
Underline: :tapp:
Italic: Не е работата да се плашите. :icon_lol:

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Bold: :pos:
Underline: :tapp:
Italic: Не е работата да се плашите. :icon_lol:
А што, за тебе Манчини стратег прва класа е? :tapp:

Може вода да им носи на Ферги, Анчелоти, Мојс, Венгер... А за плашење фала богу дека не се плашиме, едвај чекаме да играме со Шити и лани го викавте истово, вадевте билборди ама џабе :(

В

Вори

Гостин
И нас лани не победија двапати,ама затоа губеа од Барнли и од такви питачки екипи...

Само купуваат играчи,не знам што ќе им прават.
Белами,Жо,Робињо,Адебајор,Тевез,Санта Круз,сеа и Балотели.....
Чак што више иам некој промашено сто посто.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.817
Поени од реакции
11.441
Клуб без традиција ко подрум без ајвар, се е понатаму излишно да се коментира...

B

boki10messi

Гостин
А што, за тебе Манчини стратег прва класа е? :tapp:

Може вода да им носи на Ферги, Анчелоти, Мојс, Венгер... А за плашење фала богу дека не се плашиме, едвај чекаме да играме со Шити и лани го викавте истово, вадевте билборди ама џабе :(
Не, бе. Манчини онака на среќа си освојуваше титули со Интер секоја година.

И мене ме вклучуваш во "тие" што ваделе билборди???:toe:

--- надополнето ---

И нас лани не победија двапати,ама затоа губеа од Барнли и од такви питачки екипи...

Само купуваат играчи,не знам што ќе им прават.
Белами,Жо,Робињо,Адебајор,Тевез,Санта Круз,сеа и Балотели.....
Чак што више иам некој промашено сто посто.
Фелипе Касиедо:smir:

--- надополнето ---

А да оставиме на времето да пресуди дали Манчини е добар, дали Сити се добри дали ова, дали она, дали...................................

Ако има некој информација за Сити нека постира, ако нема ајт.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Не, бе. Манчини онака на среќа си освојуваше титули со Интер секоја година.

И мене ме вклучуваш во "тие" што ваделе билборди???:toe:

--- надополнето ---

Фелипе Касиедо:smir:

--- надополнето ---

А да оставиме на времето да пресуди дали Манчини е добар, дали Сити се добри дали ова, дали она, дали...................................

Ако има некој информација за Сити нека постира, ако нема ајт.

Брат, во Серија А и Стратев ќе освои :smir: А чим си навивач на Шити, значи ги поддржуваш и со билбордите и со се :)

Kajgana Shop

На врв Bottom